ce sa zik... ma bucur mult pt faptul k au inceput mai multi sa aprecieze masinile vechi de calitate (printre care si granada din pct meu de vedere ) pt functionalitate si confortul oferit ori pt alte satisfactii aduse

(aici nu ma refer la valoare de catalog ci la valoarea practica si anume folosirea masinii respective )
la partea cu urcatu la cap... nu am fost si nu o sa devin un infumurat si de asta putetzi fi siguri ! :p
cat despre compania de la intalnire exact ca si emanuel nu am decat laude ... caci altceva nici daca ash fi cel mai chitzibusar din lume tot nu prea ash gasi reproshuri de facut

. ma incantat mult faptul k insfarsit sa inteles k o intalnire de acest gen uneste oameni si nu masini deci dupa cum sa constatat fericitul proprietar ai focusului C-max nu a fost devorat sau marginalizat makar de posesorii de bababutze motorizate

ba chiar ne-am inteles foarte bine cu totii zik eu... (respect rabdarea si daruintza lui pt ashteptarea noastra la locul respectiv )
kt despre inconstientza... inconstient am cam fost de cand ma stiu

? poate ca daca nu eram asa acum conduceam un logan 1,5 D si ma uitam cu scarba la mercedesuri dezmembrabile in trafic sau alte chestii de genul

... P.S. asgard sa sti k nu mai vb cu tine pt k miai jignit rezervorul care nu e spart ci nu etanshaza cum trebe la imbinarea cu gatul prin care se toarna benzina

.... toba finala insa chiar nu am avut pt k de mic copil miam dorit o toba spor si nu am avut bani de una :-< (nicidecum pt k miar fi fost lene sa ma duk sa mi se sudeze o toba la coada masinii

)
si daca tot am adus vorba de maimarele nostru Asgard...toata stima si respectul (nu doar pt k miar fi prieten si client) pt devotarea si ambitia de care a dat dovada ... tin sa mentionez ca sa chinuit alaturi de forddan (care a facut posibila tehnic venirea la intalnire) in ultima saptama pana la ore matinale cam aproape zilnic si la fel ca si mine somnul cu o zi inainte de intalnire se rezumase la aproximativ 2 ore ... totusi masina a ajuns pe rotile ei intro stare de functionare cat se poate de buna la moeciu (shi a consumat aaaaatat de putzin :X ) chiar daca estetic nu era inca terminata si bibilita pana la ultimul detaliu , existand multe elemente care erau inca nemontate sau neschimbate in unele cazuri , acestea urmand sa revina la stadiu de perfect in timp scurt
per total reamintesc (deh nu o mai facusem demult

) ca sunt mai mult decat multumit de cum au decurs lucrurile si sper sa ne regasim in astfel de reuniri si in anul ce va urma (cat mai curand k sper caci deabia astept ... chiar daca dupa sezonul asta o sa cam sufle falimentu pe la multi dintre noi

)