dragilor, daca tot vreti sa mergem in coloana, v-as mai propune inca 2 variante unde se mananca foarte bine:
1. restaurantul "2 iepurasi" de la babadag unde se mananca foarte bine, iar pentru doritori exista si o mini-zoo cu struti, caprioare, iepuri si alte oratanii

[caracteristici: e padure si alt aer decat in constanta, preturile medii]
2. restaurantul cu autoservire dinainte de autostrada, in localitatea stefan cel mare, la iesire exact inainte de a intra pe A2 Cernavoda. [caracteristici: mancare super buna, preturi mici ca e "impinge-tava", nu avem insa niciun pom, iarba, terasa linistita]
acum, cele 2 propuse de mine si bulgaria se afla cam la 80km dus, 80 intors, deci cam aceeasi raza fata de constanta. de restaurantul ala din bulgaria am auzit mai demult de bine, dar nu am fost. iar la granita trebuie sa luam rovigneta de 1 zi si sa luam actele sa nu li se faca alora de vreun control.
prin bulgaria nu avem voie cu detectoare si sunt un pic mai proaste drumurile, insa doar 18 de la granita cred ca ar fi ok. in romania insa cred ca avem mai multi detectoare ca sa asiguram toata coloana, dar e suficient si doar unul care sa mearga inainte si sa dicteze ritmul si sa avertizeze in caz de radar.
un ultim rand: sa dea Dumnezeu sa fie vremea cum a fost weekendul asta ca sa ne bucuram intru totul!
PS: cate masini merg? asta ar trebui sa stim intr-o zi doua, ca daca sunt doar 2 cred ca lasam excursia pentru cand vom fi macar 5-6, sa formam o haita de fordisti

o duminica relaxanta!