Alen..ce faci? retusezi pozele?!

Te rog, daca se poate, la mine un barbierit rapid, niste plete de rocker, ceva kg date jos, nu multe, sa nu am un soc apoi.

.. si vezi ca mai gasesti in dotare si m-ar prinde!
Mai intii salut fetzele noi! Domnilor si doamnelor, bine ati venit in gasca noastra!
Intilnirea de azi as defini-o ca o intilnire a "seniorilor"!

Media de virsta a crescut brusc! Chestia asta s-a reflectat si in alegerea masinilor. Toate masinile, cu 1 exceptie (subsemnatul), au fost niste superbe exemplare de masini de familie..fiesta, focus, mondeo! Masini de oameni asezati la casa lor... cu responsabilitati! Dar cu potential...atit masinile, cit si stapinii!
Atmosfera placula intretinuta de veteranii Ciprian si Alen (in cazul celui din urma, sustinuta prin reprezentantul familiei, Mihaela). Locatia super ok... Mariko Inn, la Roman, pe E 85. Discutii diverse, de la interminabilele subiecte pe tema consumului redus (la chestia asta eu chiar nu m-am bagat pt ca subiectul ma depaseste total... cu 9,7l/1oo la drum lung, cam greu sa abordez subiectul

) pina la singeroasa polemica Piatra Neamt City vs Bacau Town din care (deocamdata) a iesit invingator Piatra Neamt!

Papica ok, asezonata cu muzica anilor 80! (parca ai fi zis ca stiau gazdele media de virsta a participantilor)!
La final, obisnuita de acum poza de grup...! Poze si alte amanunte picante din culise in citeva clipe. Alen, te rog... preia legatura!