$1 scrie:$2b]Codrin ... nu vreau sa mai insist asupra calitatilor lui Claudiu. Daca am avut sau nu dreptate, o sa aflati singuri, pe pielea voastra!

Eu m-am mai dat cu Claudiu! Crede-ma, e o experienta pe care nu o uiti prea curind! Nu vreau sa mai insist dar pregatiti-va pentru o doza de adrenalina pura, direct de la sursa!
Astazi nu voi fi prea mult timp la calculator. Ma gasiti numai pe mobil
0745.45.45.45! Incerc sa ma ocup de ultimele detalii, mai am de alergat si de rezolvat citeva chestiuni pentru miine.
PROGRAMUL EVENIMENTULUI il voi stabili in detaliu azi cu Claudiu. In mare el arata cam asa:
Claudiu si Silviu - instructor la scoala lui de pilotaj, vor sosi in Bacau in jurul orei 18.00. Cei doi si
Iulia Popa - manager pista karting (cea care m-a ajutat in organizarea acestui eveniment) sint invitatii mei in aceasta seara. La aceasta iesire si-au anuntat participarea Bogdan Skoda RS, Emil Opel Vectra si Silviu Focus ST, din dorinta de a-l cunoaste mai bine pe Claudiu! Oricine dintre cei din lista doreste sa iasa impreuna cu noi, e binevenit. Rugamintea mea este sa imi spuneti din timp pentru a face rezervarile la restaurant.
Programul zilei de SIMBATA 6 SEPTEMBRIE 2008Ora inceperii este
ora 9.00. Daca dintre dumneavoastra exista persoane care nu vor reusi sa ajunga la ora 9.00 (ma refer in special la cei care vin din Bucuresti si Brasov), ii rog sa ma sune. Deasemenea, daca sint persoane care nu se descurca sa ajunga la pista de karting, ii rog sa ma contacteze. Vom avea o masina care-i va recupera de oriunde in oras si-i va aduce la pista.
Ora 9-10.00 discutii libere, la o cafea, un suc. Cei care doresc orice fel de informatii despre pilotaj, automobilism, raliu, teste auto de la Claudiu sau Silviu, va rog sa nu ezitati sa-i intrebati. Nu uitati ca la capitolul teste, Claudiu e pilot de teste
BBC TOP GEAR si
PRO MOTOR. Testele pe care dumneavoastra le cititi in revistele de specialitate sint facute in mare parte de Claudiu! Pe mina lui intra aproape orice masina noua imediat cum se lanseaza! Asa ca nu stati pe ginduri. Aveti acces direct la sursa autorizata! Din acest punct de vedere, am eu impresia ca sint multi pe aici care-l invidiaza pe Claudiu pentru aceasta sansa!
Ora 10.00 -
Pregatiri si intrare pe pista. Se va face un instructaj minim si se vor semna angajamanetele de respectare a instructiunilor obligatorii privind utilizarea circuitului. In mare, acestea se refera la folosirea obligatorie pe circuit a centurii de siguranta, interzicerea participarii sub influenta bauturilor alcoolice ori a produselor stupefiante, etc. Aceste conditii sint obligatorii (chiar si in cazul kartingului de agrement) si sint in conformitate cu statutul si licenta circuitului de la Bacau, fiind catalogat ca cel mai bun circuit de karting din Europa de Est!
http://www.selenamotorsport.ro/panorama.phpHere we goooo! 
Sfat pentru cei care isi doresc adrenalina maxima: serviti un mic dejun usor simbata dimineata sau mai bine renuntati de tot la el.

Pe pista, in timpul demonstratiilor, nu se va afla MAI MULT DE 1 MASINA!
ESTE INTERZIS ACCESUL A 2 SAU MAI MULTE MASINI SIMULTAN PE PISTA! In momentul in care veti intra pe pista la volanul unei masini, veti fi insotiti permanent de unul dintre pilotii profesionisti, Claudiu sau Silviu. Ei vor fi cei care va vor da indicatii, va vor arata citeva "secrete" ale meseriei de pilot.
Ora 11.00 - 11.30 intilnire cu presa! Partenerul media al evenimentului,
TRUSTUL DE PRESA DESTEPTAREA , va avea o echipa la fata locului care va realiza un reportaj despre eveniment si un interviu cu Claudiu David. Nu va speriati, nu dureaza mult! Oricum, Silviu va fi disponibil!
Ora 11.30 - pina cind va plicitisiti (daca are cineva timp sa se plictiseasca) adrenalina pe pista, discutii, sucuri, cafele, iar pista...! Undeva pe parcursul zilei vom face si o pauza pentru a servi masa impreuna cu Claudiu si Silviu. Fiecare comanda si isi plateste ceea ce isi doreste. Preturile sint decente.
Pentru ca unii dintre dumneavoastra si-au anuntat dorinta sa se dea si cu karturile, am hotarit impreuna cu Claudiu sa facem si o mica intrecere de karting. tarifele sint 40 lei/15 minute kart de 9 cp. Probabil aceasta va avea loc spre sfirsitul zilei. Claudiu o sa va faca o mica demonstratie de karting cu un kart profesionist pe care se alearga in competitiile internationale. Este vorba de un kart de 28 de cai putere!!! iar despre cost va spun doar atit.. 15 minute.. 350 lei!!! Kartul este pus la dispozitie prin amabilitatea conducerii pistei de karting Selena Motor Sport!
Cam acestea sint reperele zilei de Simbata! Cu siguranta va fi dificil sa respectam acest program dar Claudiu m-a anuntat ca e foarte flexibil.

Vine la Bacau pentru o intilnire cu pasionati, cu oameni care vor sa-l cunoasca, ii face placere sa vina, vrea sa ne simtim bine in compania lui si mi-a spus ca .... "Dinu, eu nu ma grabesc sa plec de la Bacau"

! O face de placere, de distractie si vrea ca toata lumea sa se simta exceptional!
Cam atit deocamdata.. ! Mai multe amanunte diseara, cind sper sa am timp sa va postez ultimele noutati.
Va asteptam la Bacau!