Vad ca tot mie imi revine placerea de a povesti si anume cum s-a intamplat intalnirea

... poi in ordinea numerelor de pe tricou care corespund cu ordinea venirii dar nu si a plecarii, am cam fost asa:
Prima data m-a sunat Zvony ca e prin Bucuresti prins in trafic. Nu ca ar fi vrut sa faca traseul Pitesti-Craiova prin Bucuresti ... dar a avut o treaba pe acolo ... si pe aici nu a ajuns vinerea asta. Poate vinerea viitoare. Poate cu prietena

Eu ajunsai primu'. Cu prietena cu tot. Cam pe la 19:59

Apoi o venit Zino. Cu prietena cu tot. 8 si o ţâră.
A urmat Ionut (nu are user pe forum, e cel cu care ziceam eu ca o sa vin).
Mihai a venit fara prietena si fara masina lui. Bine, nici pe jos nu a venit, ci cu Focusul 1 wagon, masina de serviciu. Benzinara. Singura de la intalnire. Si din parcare. Probabil si din Craiova

A venit si Mmorut cu frumusetea tiptronicata. (M-am plimbat si eu cu ea 30 de metri si am facut o parcare laterala. Si DA, ma laud

)
Aici s-a facut pauza de venit ... asa ca am urcat. Unde am urcat? Pai dupa cum spuneam intr-un post anterior, "de obicei stam la etaj, masa din dreapta, in colt (adica unim 2 mese si facem 1 mai mare - acolo e un fel de separeu)." Da' se pare ca degeaba am scris asta ca
sorinaccio101 (care a reusit sa nu mai aiba masina blocata de data asta) tot nu ne-a gasit. A venit cu prietenul cu Opel Astra H (cred ca deja e un fel de traditie ca din cand in cand sa apara un Astra H la intalnirile Ford

).Au asteptat ei cam 15 minute prin parcare si au avut ceva noroc pentru ca a venit Stefan ... fara prietena (da' are motiv serios si plauzibil), in schimb a venit cu un prieten (care nu are Ford ... deci nici user aici!).
De data asta am reusit sa batem recordu' de masini adunate la intalnire. 4 Mondeo mk3, 2 Focus 2, 1 Focus1. Bonus, un Astra H.
(Cu farurile n-am mai incercat nimic pentru ca am plecat prea tarziu din bar si era frig afara

)