fara suparare Colina Motors , dar majoritatea dintre noi am avut experiente neplacute cu mai toate service`urile autorizate ... daca romcar isi facea user si posta pe forum probabil ca avea ban dupa primul post

... cu colina , recunosc , inca n`am avut tangente decat la telefon ... n`as vrea sa intru in detalii ca stric topicu ...
ideea e ca la intalniri lumea se simte bine , glumeste , schimb de experiente etc chiar daca sta in frig sau cald ... nu ma indoiesc de calitatea oamenilor din echipa colina , probabil ca toti sunteti ok (cei din showroom si din birouri) ... in schimb despre mecanici , vopsitori etc nu ma pronunt ... am auzit atatea povesti (adevarate) despre toate service`urile incat niciunu nu`mi mai inspira incredere ... sistemul e de vina (si monopolul romcar) , iar voi faceti parte din el ... ora de manopera nejustificat de scumpa , preturi la consumabile/piese umflate cu pompa , fite si refuzuri cand e vorba de revizie cu piesele clientului , "garantie" inexistenta etc . ...
desi toate astea ma deranjeaza , n`am nimic impotriva sa dau o tura prin showroom`u colina ; intalnirea e intalnire si ar trebui sa se tina in locurile "traditionale" sau cel mult in parcare la colina (daca e destul loc si daca exista doritori) ... in showroom nu prea avem ce cauta decat poate pe rand ...