Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Va rog votati o optiune din categoria 1 (zi/ora) si una din categoria 2 (zona)

Chestionarul s-a închis pe data de 27 Feb 2009, 18:35

Sambata, ora 11
12
36%
Sambata, ora 14
3
9%
Duminica, ora 11
1
3%
Duminica, ora 14
1
3%
------------------------------------------
0
Niciun vot
La gara , defilare pana sub tampa
11
33%
direct sub tampa, fara defilare
5
15%

Voturi totale : 33

Re: !!!INTALNIRE CLUB FORD BRASOV - FEBRUARIE 2009!!!

01 Mar 2009, 19:28

stati sa se mai incalzeasca si poate vb eu la Casa Auto, dar totusi sa fie mai cald. SI din pacate cristi are dreptate, in plus, cand se incalzeste ne gandim sa mergem in gratar. Ce ziceti??

01 Mar 2009, 19:46

Ce ziceti daca ne da acceptul Club Ford sa organizam noi, va bagati sa organizati, fara frecat menta. Am intrebat si daca ne da acceptul pana pe 10-15 martie tre sa facem tot.

01 Mar 2009, 19:48

$1 scrie:$2e ziceti daca ne da acceptul Club Ford sa organizam noi, va bagati sa organizati, fara frecat menta. Am intrebat si daca ne da acceptul pana pe 10-15 martie tre sa facem tot.

fii mai coerent, ca nu am inteles nimic :-t

01 Mar 2009, 20:01

Deci am intrebat oficial daca dovedim pana pe maxim 15 martie ca putem aranja intalnirea nationala Club Ford la Brasov, daca ne lasa, ca sunt vreo 10 posturi cu oameni care nu vor la Tg Mures ca e prea departe. si inca cteva posturi cu Brasov (localnici desigur)

02 Mar 2009, 00:11

din cate ati observat poate .. in topicul viewtopic.php?f=31&t=28406&st=0&sk=t&sd=a eu si cu Top Cat suntem cei care ne straduim sa aducem intalnirea anuala a clubului ford la Brasov ...adica in locul in care trebuie sa dam o replica celor de la KIA.

Motivul pentru care am incercat mutarea intalniri anuale din TG Mures la Brasov sau oriunde in alta parte este pentru ca nu mi se pare un oras care sa merite si sa fie capabil de o actinea de asa amploare si pentru simplu fapt ca s-a ales locatia intr-un mod care nu mi s-a parut corect ( vezi topicul viewtopic.php?f=47&t=26892 ).

Nu stiu in ce masura voi brasovenilor agreati ceea ce eu si cu Top Cat incercam sa facem in acel topic si daca suntentzi de acord sau nu cu noi asteptam parerile voastre in respectivul topic.

Top Cat - varianta cu gratarul sau orice alta varianta este binevenitata atata timp cat faceam altceva decat sa pierdem vremea in parcarea aia intunecata de sub Tampa.

02 Mar 2009, 01:16

kristi...astept inca acordul si daca se va spune in topicul cu intalnirea nationala ca putem incerca sa ne aratam mushchii o sa avem nevoie de toti baietii ca sa iasa excelent si sa mearga totul brici. Si cred ca baietii de la Casa Auto Brasov ar fi binevoitori sa ne ajute si ei.
After all it's all about Ford

02 Mar 2009, 11:20

$1 scrie:$2risti...astept inca acordul si daca se va spune in topicul cu intalnirea nationala ca putem incerca sa ne aratam mushchii o sa avem nevoie de toti baietii ca sa iasa excelent si sa mearga totul brici. Si cred ca baietii de la Casa Auto Brasov ar fi binevoitori sa ne ajute si ei.
After all it's all about Ford

$1 scrie:$2in cate ati observat poate .. in topicul viewtopic.php?f=31&t=28406&st=0&sk=t&sd=a eu si cu Top Cat suntem cei care ne straduim sa aducem intalnirea anuala a clubului ford la Brasov ...adica in locul in care trebuie sa dam o replica celor de la KIA.

Cristi si Top Cat, chiar daca nu sunt din zona voastra, citesc acest topic si bineinteles si pe cel cu intalnirea nationala. Intentia voastra de a aduce aceasta intalnire la BV este laudabila ( aici fie spus departe de mine gandul ca as avea ceva cu Tg.Mures, dar sincer intre cele doua locatii si eu inclin mai mult catre BV ), dar de aici(vorbe) si pana la fapte este ceva cale.
Problema lor( aici pot spune ca si a noastra, deoarece ne dorim acesta intalnire de cel putin 2 anisori) mare este legata de logistica, aici referindu-ma indeosebi nu la cazare ( ca slava Domnului, daca nici la voi nu sunt spatii de cazare atunci unde?) ci la celelelalte aprobari ce trebuiesc obtinute de la primarie ( parcari, defilare, capacitate restaurant pentru petrecerea comuna - banuiesc ca dorim sa fim la un loc, cooptare dealeri, televiziune, spatiu ptr a putea efectua ceva concursuri - vezi aeroport Tg. Mures, etc).

Top Cat mai sus zicea ca asteapta sa vada ce se decide( acordul) la nivelul de sus, ....pai decizia a fost luata....
Ca o recomandare ( sincera ca intre prieteni, fara pic de rautate), de ce ati irosit o gramada de timp prin discutii interminabile pe celalalt topic in loc sa va luati inima in dinti, sa vb. intre voi sa va puneti de comun acord care si cum cunoaste( o pila ceva :D ) mai bine pe la primarie, CjBV, politie, jandarmerie, etc, pentru a incepe deja demersurile de a aorganiza la voi in BV si apoi daca obtineati tot ce trebuia si aveati ceva palpabil (ceva pe care sa ne putem baza cu adevarat) , veneati cu oferta la calup la organizatorii acestui eveniment si probabil ca atunci se putea invarti roata. O puteti face si acum daca voi credeti ca aveti timpul necesar si va veti misca exemplar, iar daca nu reusiti macar aveti habar cat timp iti fura ptr. obtinerea tuturor acestor demersuri. Numai ca timpul este extrem de scurt si anume pana in momentul in care lumea va incepe sa dea avans ptr. cazare la Tg. Mures.

02 Mar 2009, 11:34

Domnule silviupn96,
Multumesc pentru spriiinul care ni-l acorzi. Eu personal nu vreau neaparat sa aduc intalnirea la Brasov doar mi-am expus parerea ca si tine ca locatia Tg-Mures este cat se poate de prost aleasa.
Ceea ce ma deranjeaza este ca noi nici macar nu am fost consultati cu privire la locatie si rugatzi sa intreprindem niste masuri in sensul asta. Tot ceea ce am putut noi ... multimea ... sa alegem a fost data si tipul cazare , si bineinteles ca dupa urma consultarea cu privire la locatie si abia apoi vedeam cum sta treaba la respectiva municipalitate. Asta ...Tg Mures sa fie ...daca asta va doritzi. Daca nu ... nu va obliga nimeni sa mergetzi.

02 Mar 2009, 12:19

Lasa Cristi, nu fii necajit ca vor mai fi intalniri nationale,.....aceasta este doar prima ! Eu zic asa, hai sa participam la aceasta cati mai multi caci scopul unor astfel de intalnire este sa ne vedem si la ochi nu numai sa tastam neobositi pe forum :D . Stii asa e in viata , una calda alta rece, hai sa vedem ce si cum iese la aceasta intalnire, iar la anu' sau cand se va mai tine urmatoarea (nu este exclus ca dupa 2-3 ani, ai vazut cat de greu este sa ne strangem laolalta
8-} ) sa putem trage invataminte si sa putem face si comparatii !!!

Un singur amendament!
$1 scrie:$2omnule silviupn96, multumesc frumos ptr. apelativ , dar aici pe forum suntem doar colegi, deci nu cred ca se supara cineva daca ne "tu-tu-im" ;)
................
Asta ...Tg Mures sa fie ...daca asta va doritzi. Daca nu ... nu va obliga nimeni sa mergetzi.

$1 scrie:$2..., dar sincer intre cele doua locatii si eu inclin mai mult catre BV ),

Toate faine si haideti la intalnirile nationale ca si asa sunt rare :D

02 Mar 2009, 14:05

masina si femeia nu se imprumuta niciodata ce vorbe vechi

dao in masa de masina , femeia inteleg dar masina, hai sa fim seriosi

02 Mar 2009, 14:32

Baieti, eu am organizat vreo 4 evenimente de genul acesta, nu de o amploare asa de mare, dar evenimente care au necesitat acordul politiei si chiar o inchidere de dum...poate cei din Brasov au auzit de "Ziua tineretului Brasovean". Deci de aranjat nu e foarte greu, intr-adevar rastaurantul, cazarea sunt cele care dau batai de cap, dar si acelea se pot rezolva.
De ideea de aranjat inainte si vorbit dupa...eu m-am gandit sa vorbesc inainte pentru ca dupa ce vii cu mapa poti primi raspunsul "e prea tarziu, s-au dat banii, s-au facut toate rezervarile", asa mai bine intreb daca merita sa incerc, ca asa tragem sforile pe care le putem trage in Brasov si dupa eu si ceilalti picam de fazani in fata persoanelor din Brasov si nu o sa ne mai ajute chiar daca primim acordul anul viitor.
Ideea este ca daca ni-se da acceptul dupa parerea mea ar dura o saptamana sa putem sa aranjam 60-80% din eveniment, daca nu, atunci vom trage ca evenimentul sa se desfasoare anul viitor la Brasov.
In plus vreau ca toti care citesc si silviu, te rog si pe tine sa vorbesti si sa ne intzelegem, daca ne intalnim la Tg Mures si treceti prin Brasov, sa ne organizam sa mergem in coloana, pentru ca asa batem recordul celor de la KIA si dupa ne batem propriul nostru record...ce ziceti???

16 Mar 2009, 13:30

S-a deschis topic si poll pentru intalnirea din APRILIE 2009
Intra aici: viewtopic.php?f=31&t=29574
Subiect închis