Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Re: Intalnire CLUJ - MAI

11 Mai 2009, 22:09

felicitari pt. frumosul grup de la Cluj =D>
in schimb aceeasi rugaminte ca si Dana o am si eu : nu mai puneti pozele rasucite, ca a trebuit sa rotesc monitorul ca sa le pot vedea ca lumea :D

11 Mai 2009, 22:25

$1 scrie:$2elicitari pt. frumosul grup de la Cluj =D>
in schimb aceeasi rugaminte ca si Dana o am si eu : nu mai puneti pozele rasucite, ca a trebuit sa rotesc monitorul ca sa le pot vedea ca lumea :D

nush de ce te complici cu monitorul cand poti sa-ti folosesti podul palmei pe post de suport pentru cap, cap pe care-l ti in unghi de 90 grade :))...eu m-am obisnuit cu ideea mai ales ca monitorul meu are catre 35 kg

11 Mai 2009, 22:30

pai nu ma complic...am un LCD de 20" si sa vezi ce fain sta de-a latul... =))
plus ca, datorita unei spondiloze cervicale, capul il pot rasuci la 90 grade doar spre stanga, iar pozele sunt rasucite cu 90 grade SPRE DREAPTA
asa ca prefer sa rotesc monitorul :-" :))

11 Mai 2009, 22:50

Mersi Dana!

12 Mai 2009, 10:26

Da pescari nu sunt pe aici ? :D

12 Mai 2009, 11:49

Toxxic e pescuitor mare, cu el vorbeste.

12 Mai 2009, 12:32

$1 scrie:$2oxxic e pescuitor mare, cu el vorbeste.

bine ca nu m ai dat de gol. si eu care vroiam sa raman in anonimat......Oricum. nu e vreme de pescuit la copca:))

12 Mai 2009, 12:39

Intalnirea pt sambata
1. toxxic
2. szabi4
3. dbodarnea
4. dromi99
5. simona

continuati lista, va rog

12 Mai 2009, 17:06

Intalnirea pt sambata
1. toxxic
2. szabi4
3. dbodarnea
4. dromi99
5. simona
6. bskmiki (sa putea sa lipsesc ? :D)

continuati lista, va rog

12 Mai 2009, 19:16

va aduceti aminte ca sambata, 9 mai, oamenii de paza de la Iulius Mall ne-au pus in vedere ca trebuia sa anuntam ca ne organizam pe propritatea lor...

ei bine, suntem pe drumul cel bun - am luat legatura cu un reprezentant al dept. Marketing Iulius Mall si reactia a fost foarte buna - se gandesc cum sa ne sprijine suplimentar, pe langa faptul ca ne permit sa ne pastram bunul obicei :)

evident, cum am vesti notabile, vi le prezint

alen, multumim pentru felicitari; absolut toate mi se cuvin (vaaai... cat de modesta pot sa fiu:) ); adevarul adevarat e ca felicitarile si le merita fiecare dintre noi, eu nu fac decat sa stresez lumea cu aparatele de fotografiat ale celorlalti; sunt convinsa ca toti se bucura de fotografii, cand sunt postate pe forum, motiv pentru care nu-mi schimb naravul :)

szabi4, cu mare placere... dar pentru ce? :)

12 Mai 2009, 20:21

Intalnirea pt sambata
1. toxxic
2. szabi4
3. dbodarnea
4. dromi99 - eu am specificat ca pot sa vin numai duminica
5. simona
6. bskmiki (sa putea sa lipsesc ? :D)

continuati lista, va rog

12 Mai 2009, 20:28

rotit poze incarcate cu furca de ferrari - sper ca esti constient ca mi-ai ramas maxim dator :D

12 Mai 2009, 21:50

MAXIM DATOR...
ce tare suna asta sa mor de nu... =))

12 Mai 2009, 21:56

$1 scrie:$2otit poze incarcate cu furca de ferrari - sper ca esti constient ca mi-ai ramas maxim dator :D

cu cine vorbesti, ca ma simt si eu ? :))

nu mi-ar displace sa-ti raman dator...si apoi sa ma si achit de datorie, bineinteles :D

12 Mai 2009, 22:05

$1 scrie:$2szabi4, cu mare placere... dar pentru ce? :)

Pai... initial ti-am multumit pentru ca m-ai adaugat la lista de micioteca insa se pare ca trebuie sa-ti multumesc si pentru efortul depus pentru a contacta departamentul de marketing de la IM. :-"

12 Mai 2009, 22:29

trebuie sa fac ceva in privinta felului in care ma exprim 8-|

12 Mai 2009, 22:36

nu trebuie sa faci nimic, te exprimi foarte corect
a fost o gluma si te rog s-o iei ca atare...scuze daca te-am suparat ^:)^ @};-

12 Mai 2009, 22:52

pai, cand imi vii cu flori, nu pot decat sa fac sa-mi treaca supararea (chiar daca nici n-a fost vorba de asa ceva) ;)

ok, revenind, continuati lista de participanti la micioteca :)

12 Mai 2009, 23:04

$1 scrie:$2ai, cand imi vii cu flori.......

macar virtuale, daca am ratat ocazia la Tg.Mures :( :)

13 Mai 2009, 11:39

Unde o sa fie micioteca :)) pe malu unui lac :)))

13 Mai 2009, 14:12

tocmai m-am uitat la prognoza meteo pentru sfarsitul saptamanii si nu prea vrea sa tina cu noi. Se anunta ploi serioase , nori gramada si temperaturi scazute.

13 Mai 2009, 14:34

Io am vazut vreme buna , oricum astia de la meteo is mincinosi :D .
Ati ales locatia ?

13 Mai 2009, 18:05

daca vremea se anunta urata - o sa constatam asta cel mai sigur vineri seara - ar fi bine sa avem o varianta de rezerva, una indoor sau macar o terasa acoperita; propunerile sunt binevenite

13 Mai 2009, 20:43

Cu parere de rau eu nu pot veni nici weekend-ul asta.
Voua va doresc prajeala placuta la gratare ;) si bafta de vreme cat mai buna.

14 Mai 2009, 19:08

Ceva noutati?

14 Mai 2009, 21:50

e gata VOPSITORIA... asa ca sa vedem o lista cu cei care vreau sa faca retusuri la masina...

14 Mai 2009, 22:01

se pare ca vremea ne joaca feste; daca sunteti in continuare amatori de iesit, am putea zabovi o vreme pe terasa de la Millenium (la iesirea din Gilau, pe partea stanga cum mergi spre Oradea); avem un drum de vreo 2 km prin padure si un loc superb sus

pareri? sugestii? reclamatii? :)

14 Mai 2009, 22:24

$1 scrie:$2e pare ca vremea ne joaca feste; daca sunteti in continuare amatori de iesit, am putea zabovi o vreme pe terasa de la Millenium (la iesirea din Gilau, pe partea stanga cum mergi spre Oradea); avem un drum de vreo 2 km prin padure si un loc superb sus

cum se prezinta drumul pe cei 2 km? ca daca ploo nu vreau sa ies de acolo cu barca sau mai rau sa nu mai ies deloc. e asfaltat? e forestier? e desfundat???

14 Mai 2009, 23:38

$1 scrie:$2e pare ca vremea ne joaca feste; daca sunteti in continuare amatori de iesit, am putea zabovi o vreme pe terasa de la Millenium (la iesirea din Gilau, pe partea stanga cum mergi spre Oradea); avem un drum de vreo 2 km prin padure si un loc superb sus

Suna fain. Daca chiar e vremea rea am putea merge spre Belis... din cate i-mi aduc aminte drumul era asfaltat pe acel tronson.

15 Mai 2009, 07:35

Da, drumul spre Belis este asfaltat si... destul de bun, parerea mea
Subiect închis