Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
20 Mai 2009, 21:35
Hai ca ma trec si eu nah
pop sergiu marius.......marius.....da
dbodarnea................dana.......nu
cristi_k1..................cristi.......nu
20 Mai 2009, 21:40
pop sergiu marius.......marius.....da
dbodarnea................dana.......nu
cristi_k1..................cristi.......nu
BazzIonut.................Ionut.......da
Ultima oară modificat de
cristi_k1 pe 20 Mai 2009, 21:41, modificat 1 dată în total.
Motiv: Am rearanjat lista
21 Mai 2009, 10:09
Salutare
Eu am sa lipsesc azi de la intalnire. A avut aseara sotia accident iar masina nu se afla intr-o stare f. buna. Partea din fata este distrusa (capota, aripi, faruri, bara fata, usa sofer). Promit sa vin data viitoare. Distractie placuta sa aveti.
20052009.jpg
20052009(002).jpg
20052009(001).jpg
pentru consolari ma puteti suna 0746933074.
21 Mai 2009, 11:32
Pfff....nasol Remus. A cui e vina? Ai CASCO? Sper sa reusesti sa o rezolvi fara mari batai de cap si sa ni te alaturi cat mai repede inapoi.
21 Mai 2009, 12:04
Nu am CASCO - m-am calicit atunci, acum insa.... De data asta o fac si imi fac si Casco. Pana atunci om mai vedea ce a fi. Norocul mare e ca motorul e ok si nu e atins. apoi restul... bine a fi.
21 Mai 2009, 12:22
Nasoala treaba. Intr-un Golf ai dat? Iar de intalnire...

nu stiu ce sa zic

Poate o sa ajung dar nu promit. Este asta micu a meu foarte bolnav si nu stiu...
21 Mai 2009, 13:12
Gabi incerca sa vi daca poti. Daca nu poti te inteleg.
Remus daca nu ai atceva de facut nu trebuie sa vi neaparat cu fordul...te aduc eu personal daca vrei

. Sa te consolam in grup

.
21 Mai 2009, 14:37
imi pare rau de ce ai patit Remus

Pacat .
Important e ca voi sunteti bine ca fierul e fier si se reface.
Succes la reparatie si toate cele bune
21 Mai 2009, 14:55
$1 scrie:$2asoala treaba. Intr-un Golf ai dat? Iar de intalnire...

nu stiu ce sa zic

Poate o sa ajung dar nu promit. Este asta micu a meu foarte bolnav si nu stiu...
Golf IV - omul mergea cu el la vandut, cu o saptamana inainte si-a mai lovit-o odata... Nenorocul. ce sa facem. Oricum daca era mai atent sigur nu se intampla asta. Sotia mea vroia sa intre la Petrom, a semnalizat frumos iar un tip (de pe banda a doua) i-a facut semn sa intre in benzinarie, iar ea s-a dus. Pe prima banda a venit VW si a dat in ea. Asa se intampla cand te lasa cineva sa treci, vine al doilea si te rezolva. Cel putin acum s-a invatat. (cam costisitor dar asta este). Bine ca mi-e pitica bine ca si ea era in masina. In rest........ om trai si om vedea....
21 Mai 2009, 15:28
roara-te sa nu ai si pe dedesubt ceva baiuri, mai ales ca ai dat cam in zona rotii, uitate la telescop, arc, flansa, rulment, si mai ales prin zona aia, cel putin la mondeo, se afla si rezervorul pentru clima si conductele de clima.
ce sa zic, ti-am vazut ieri masina la petrom, cred ca cu vro 5 minute inainte de a trece eu pe langa s-a intamplat chestia. poate chiar mai putin. veneam acasa de la lucru. din cate am vazut, era destul de sifonata masina, da eram in masina nu am vazut foarte bine. acuma am vazut, si no comment.
bafta.
21 Mai 2009, 15:58
Salutare...
Off ce ciuda imi e, abia acum am vazut ca se face intalnire azi la 19.00...din pacate oricum nu puteam veni pt ca eu la ora 18.00 merg la Buzau pana Luni dimineata, am sedinta nationala acolo

. Imi pare rau ca nu o sa fiu acolo cu voi insa na, asta este. Remus imi pare rau pt accident, important e ca sunteti toti bine. Dana stiu ca bistritenii sunt oameni buni si primitori insa sti cum e, eu acolo merg sa imi vad fetita si sa imi petrec weekend-ul cu ea.....cum am mai spus prioritatile mele sunt bine stabilite, intelegi ce vreau sa spun...
Sa aveti grija de voi si sa fie o reusita si intalnirea asta.
Numai bine.
21 Mai 2009, 21:48
A mai trecut o intalnire.

. 7 persoane nu e deloc rau pentru o intalnire anuntata in asa scurt timp. Data viitoare v-om fi mai multi 100%.
Avem si poze ce le voi pune maine sus.
Sa se stie si aici si de catre toata lumea.....intalnirile se vor face de acum inainte la fiecare 2 saptamani joia aceeasi ora. Locatia se va schimba. Ne v-om intalni in parcarea din nordul stadionului. E mai putin circulata zona....si speram sa avem si ceva umbra peacolo. Azi ne-am bronzat in parcare

.
Revin cu alte detalii curand.
22 Mai 2009, 21:21
Readuc in actualitate lista pentru iesirea la iarba verde in data de 31 mai. Cei care vor sa se inscrie....va rog sa o faceti

.
1. cristi_k1
2. pocky
3. bogdan radu
4. remus
23 Mai 2009, 11:29
Nu o sa vin acuma. Intamplarea face ca pe 31.mai sa fie ziua sotiei si o sa-mi vina invitati. Deci sar peste asta. Da o sa urmaresc topicul si poate o sa trecem pe unde mergeti.
26 Mai 2009, 16:21
Altcineva nimeni nimic? Nu se mai anunta nimeni?
26 Mai 2009, 20:12
In cele din urma am si eu 5 min liber sa scriu ceva
Sa incep cu inceputul:
1. UNDE ATI DISPARUT JOI??am ajuns si eu pe la 8 FIX, am fost retinut de un tort ca doar era Constantin si Elena, si pe cand ajung parcarea gooala

... ma grabesc sa ajung sus la han ma gandeam ca poate sunteti acolo...nimeni nimic...am mers in parc la athos...nici acolo...

... am mers acasa suparat...nu am dat de voi...
2. Remus sa-mi zici cam cat te costa reparatiile, daca nu sunt secrete ca sunt tare curios, imi pare rau de incident

, daca iti plac farurile negre sunt la acelas pret cu cele normale(in februarie erau).
3.Referitor la iesire nu stiu ce sa zic, la mine sunt cam ocupate weekendurile, oricum o sa mai urmaresc si daca se iveste o zi libera fac rost de sofer si vin si eu
26 Mai 2009, 22:02
Scuze Lifter. Am stat in parcare la Kaufland pana pe la 8 fara un sfert 8 fara 10 si am plecat ca ne prajea soarele. Am fost la un suc la Perla si dupa aia in centru vechi la expozitia de masini. Inca odata scuze...da era foarte cald acolo. De aia am hotarat sa schimbam locatia.
27 Mai 2009, 13:54
2. Remus sa-mi zici cam cat te costa reparatiile, daca nu sunt secrete ca sunt tare curios, imi pare rau de incident
, daca iti plac farurile negre sunt la acelas pret cu cele normale(in februarie erau).salut
deocamdata am cumparat piesele care m-au costat "cu pile" 1600 ron - le-am luat de pe un ff2 identic.(bara fata, oranment, faruri negre, dublura fata, calandru, masca fata, capota, carenaj, blindaj, capac motor). acum o sa vad cat ma costa pusul lor pe masina. la vopsit o sa o duc luni sau marti. eu zic ca m-am descurcat binisor avand in vedere preturile.
Cristi, nu cred ca pot sa vin nici eu duminica. Mi-am luat concediu pentru masina si ma intorc la munca sa nu faca astia spume. Eventual sa mai stam putin sa se incalzeasca si mergem cu corturile sambata-duminica. Cu parere de rau ca nu pot, dar munca inainte de toate.
27 Mai 2009, 14:49
Deci...pana acuma suntem astia pentru iarba verde....
1. cristi_k1
2. pocky
3. bogdan radu
28 Mai 2009, 14:00
Daca vremea ramane asa de urata pana sambata se pare ca v-om fi nevoiti sa decalam iesire la iarba verde cu o saptamana. V-om vedea cu se prezinta vremea zilele astea. Eu am auzit ca o sa fie ploi pana luni.
28 Mai 2009, 18:09
eu sper sa imi gate astia de vopsit masina pana maine....asa se intampla cand dai permis la babe, nu stiu unde lii bara fata, numa cand iti dau in usa. si nici atunci nu is sigure ca ele o dat.
28 Mai 2009, 18:20
toata lumea are incidente/accidente?!? sper sa vi le rezolvati cat mai rapid si mai putin dureros la buzunar
vremea intr-adevar nu e favorabila iesirii... mi-ar fi placut sa vad fotografii de la intalnirea cu gratare si beri (nealcoolizate?)

eu merg oricum acasa, sa-mi vad mama, proaspat operata la ochi
28 Mai 2009, 21:11
la mine iese ieftin, se face pe RCA-ul babei.
28 Mai 2009, 22:49
Sa vedem cum e si vremea...cum poate si lumea. Sincer eu as opta sa amanam o saptamana ca sa putem iesi mai multi. Si sa fim siguri de vreme.
29 Mai 2009, 14:12
Avand in vedere ca cel putin teoretic in data de 8 iunie (de Rusalii) suntem liberi si avand in vedere ca vremea este asa cum este acuma am decis sa amanam iesirea la iarba verde pana pe saptamana viitoare in data de 7 iunie (duminica).
Lista ramane deschisa sa se inscrie...sau sa se retraga oricine doreste.
Apropo...nu uitati ca saptamana asta ce vine ne vedem Joi ora 19:00 in parcarea din nordul stadionului.
Dechid un nou topic pentru luna IUNIE
aici.