Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
13 Apr 2007, 19:08
bogdan, nu ma face, ca-l fac si va ia mama lu' proces verbal daca nu va tineti de el!!
13 Apr 2007, 19:50
'treitzi shefa, treitzi! e si noi mici si ne mai bagam in seama....
apropos, a zis cineva ceva de scenariu, regie, chestii d'astea? nooooooo, vorbeshte lumea. noi sintem spontani, sclipitori si total imprevizibili!
13 Apr 2007, 20:25
Pei hai sa continuam lista atunci...
1. Maximilian
2. adispanu' + roscata de Saarlouis + blonda de Titan + minge folbal + palete de sepak-takrau (sa ma joc cu bogdanv) + palete badminton + 1 buc gratar
3. Brainiac + minge de folbal + minge de volei + carti de joc + table (roscate si blonde se gasesc acolo Laughing )
4. zuzi, cu atitudinea si cola. eventual, daca ma rugati frumos, poate si cu micii. negociem
5. unqjohn + prietena + ce mai stabilim....
6. Muriel + prietena + buna dispozitie + frate/prietena + prieten/prietena(daca nu deranjeaza pt ca nu sunt fordisti) + buna dispozitie, a si sa nu uit + SETEU
7. Zanga
8. Ionutz
Hmm...ca bine zici. Pei eu propun altfel, pe luni facem o conferinta ceva pe mess(o sa trimit eu atunci id-ul meu la toti cei care s-au anuntat), si stabilim atunci cine cu ce vine. Sper sa mai apara lume oricum pana atunci, desi nici 8 masini nu-s putine pana la urma pentru o prima iesire in afara Bucurestiului.(sa zicem premiera pentru unii dintre noi)
Care mai e pe vine?
14 Apr 2007, 05:19
Dragilor, tare mi-as scoate si eu familia (sotie+ fata+porcusor de Guineea) la padure prima oara pe 2007. Dar vai, la mine in casa s-a deschis un santier, nu stiu cum evolueaza lucrarile, nu ma pot pune pe lista, nu va bazati pe mine. Daca pot (urmaresc forumul pentru a fi la curent cu ce hotarati voi) venim si noi.
14 Apr 2007, 08:50
hmm poa vin si eu
14 Apr 2007, 12:04
hai, taz, ia blonda si treci la mici
14 Apr 2007, 12:16
Aş da şi eu o tură prin zonă cu pretena, sper să nu intervină nimic neplăcut
14 Apr 2007, 12:37
Cre' ca ma bag si eu cu 2 locuri ocupate daca nu intervine nimic pan'atunci si lucrurile evolueaza dupa cum as dori eu .
14 Apr 2007, 17:47
Eu ti-am dat add, vorbim pe mâine seară-luni
14 Apr 2007, 20:47
La ce ora e prevazuta intalnirea la Miorita?Daca vin mai mult de ora 14 nu pot sta ca am intrat pe programul de vara si lucrez in fiecare zi.
14 Apr 2007, 20:49
ok acum am citit mai atent,deci 10:30 Miorita
15 Apr 2007, 06:58
Poate ma bag si eu pentru gratar, daca am timp.
15 Apr 2007, 07:40
De prognoza meteo nu pomeneste nimeni? De fapt cred ca e cam devreme pentru asta.
Ma gandeam ca Snagovul este destul de convenabil si pentru cei care-si plimba Fordurile prin Philadelphia (a se citi Prahova).
15 Apr 2007, 07:53
Abia astept intalnirea, ca pentru mine ar fi pt prima oara cand particip la un asemenea eveniment.Cunosc destul de mine complexul Astoria,este foarte misto si eu cred ca va iesi totul ok.Vremea de afara nu ne va pune piedici,sa speram ca va fi frumos
15 Apr 2007, 09:16
$1 scrie:$2e prognoza meteo nu pomeneste nimeni?
Details for Saturday Apr, 21
Saturday Day
Warm with clouds limiting sun
High 24°C
RealFeel®: 26°C
Winds: NNW at 3km/h
Wind Gusts: 8 km/h
Max UV Index: Moderate (5)
Amount of Precipitation: 0.0mm
Amount of Rain: 0.0mm
Amount of Snow: 0.00cm
Hours of Precipitation: 0 Hrs
Hours of Rain: 0 Hrs
Hours of Daylight: 13.0 Hrs
15 Apr 2007, 10:31
Deci rulz
16 Apr 2007, 19:51
Ok, dupa indelungi tratative si discutii extrem de pline optiuni am ales cu multa fericire in suflet urmatoarea varianta:
Ne intalnim la ora 10-10:30 la Miorita.
La 10:30-11 plecam spre Snagov
Fiecare vine cu ce vrea pentru el, daca vreti gratare si sunteti singuri parerea mea ar fi sa va "combinati" cu alti co-forumisti.
Putem acolo sa jucam si table, sah(sah eu nu stiu),remi, carti(nu sa citim

, asta se face acasa), fotbal, baschet, tennis(daca inchiriem teren). (asa ca pentru cei care vor vreunul dintre variantele acestea de joc, sa vina cu "echipament")
Pana acum vad ca s-a adunat ceva lume, cred ca va iesi o intalnire absolut super!
16 Apr 2007, 20:18
Of of nu stiu cum se face ca se nimeresc intrunirile numai cand nu pot eu sa ajung.Imi pare ff rau dar nu voi putea ajunge.Distractie placuta!
16 Apr 2007, 20:25
pe la 9 are sormea avion la otopeni si o s-o duc, acu nu stiu, sa raman prin zona n-are rost sa ma mai intorc si sa revin decat daca aduc si pasageri, dar singur parca nu-mi vine sa dau taxa pe masina atata doar pt mine, desi parca ar merita pt ca n-o a stau doar un pic, oricum cred ca o sa fiu ceva chiaun daca ma scol de dimineata.
17 Apr 2007, 07:50
ok, so:
1. cine se baga la gratar? io am gratar si o sacosa cu vreo 4 kile (cred) de carbuni; si ce vreti sa facem - mici sau friptane sau un "platoash" (cine e pe gherilla stie

) cu ambele?
2. cred ca sambata dimineata ma duc sa spal masina la delta pe bd. expozitiei - are cineva sa imi dea adresa EXACTA a locatiei, ca sa vin ghidat de gps (asta in cazul in care ratez coloana) ?
3. confirm ca aduc minge de folbal si palete de badminton (acuma nush daca gasesc si niste fluturasi k lumea ...)
17 Apr 2007, 20:20
am ceva probleme....ratez acest eveniment....hmmm
17 Apr 2007, 20:50
Adispan, parerea mea e sa te duci sa speli masina la Petromul de mai sus de Miorita. Au in spate o spalatorie destul de buna si libera, nu multa lume stie de ea. Si eu, ori vineri seara, ori sambata dimineata o sa o spal acolo.
O sa ma bag si eu probabil la un gratar, dar cum voi veni cu mai multa lume, vin cu "sculele" mele.
17 Apr 2007, 21:18
Deci
Ma prezint si eu alaturi de doua Scorpii, una cu 4 roti si cealata cu 2 picioare

(ca sa nu se intrepreteze, baniesc ca se cunoaste faptul ca pt mine "Scorpiile" sunt cele mai pretioase lucruri din lume)
La gratar ma bate si pe mine gandul, cum facem ?
17 Apr 2007, 21:46
@zanga: pai iau io un platou de mici si 6 friptane de porc + mustar + paine + suc (spune de care iti place) si reglam acolo, e bine asa?
17 Apr 2007, 23:34
aduc si eu cola, cum ziceam. si niste mici, daca nu uita capu'...
19 Apr 2007, 07:40
Vreau si eu niste informatii mai exacte despre locul in care are loc intalnirea si de pe la ce ora va strangeti. S-ar putea sambata sa vin in Buc. si poate dau o fuga sa va vad .
19 Apr 2007, 07:51
Intalnirea are loc la ora 10-10:30 la Fantana Miorita(intre Casa Presei si Baneasa). Intre 10:30-11 vom pleca in coloana spre Snagov.
19 Apr 2007, 16:35
treaba-i clara: sambata dimineata la 9 fara 10 sunt la poarta spaltoriei delta de pe bd expozitiei, si de acolo vin direct la miorita
mingea mea de folbal de dezumflata - am ac, dar nu am habar daca am o pompa ca s-o umflam (am cumva pompa in masina, la roata de rezerva???) ... o sa verific; posibil sa vina si un amic cu un aveo, hope u don't mind
PS - se baga cineva sa ma ajute sa-mi montez aparatorile de noroi la masina? ... respectiv daca poa' sa ia cu el o gama mai larga de "surupelnite" ca sa pot desface "surupurile"
19 Apr 2007, 17:57
Am eu compresor pentru umflatul mingii, dar tre sa ai ac
Eu unul o sa vin cu pretena, dar nu stiu cat o sa stau. Rachete de tenis de camp am totdeauna in portbagaj, la fel si 4 mingi
E posibil sa nu vin deloc decat la Miorita, din motive subiective. Dar vreau sa va vad si vreau stichere
19 Apr 2007, 21:17
adispan, nu primim aveo decat daca baga o vodca la roscata. adica la mine, sa nu te prind ca bagi in rezervor!