Am si eu citeva observatii legate de aceste intilniri. Sper sa nu supar pe nimeni.
Ca participant la toate intilnirile Club Ford Bacau, pot spune din experienta ca multi sint foarte entuziasmati pe forum, spun ca vin, mare nebunie mare, agitatie, dar cind se apropie intlnirea, stai sa vezi ca nu mi-a dat tata masina, nu mi-a dat mama bani de benzina..si tot asa!

Agitatie mare, valuri, apoi se desumfla brusc si dispar. In final apare tot nucleul de baza, Alen + Cip, eventual Cody si subsemnatul, plus membrii noi!
Sa lamurim o chestie... e o atmosfera super relaxata, nu vine lumea la 4 ace, nu se discuta numai despre masini, nu e atmosfera de protocol. Cine vrea papa, cine nu, bea o

, o apa plata si participa la discutii...! E socializare pur si simplu, e un prilej sa mai iesim din casa si sa discutam, printre altele, de o pasiune comuna, masinile!
Asa ca, toata lumea e bine venita!
Personal as vedea intilnirile acestea putin altfel, am mai spus-o, dar degeaba. Eu le-as vedea ca pe niste chestii de amploare, cu ceva sponsori implicati, cu lume multa, cu un gratar in aer liber... Eventual cu niste iesiri in gasca pina la Bicaz, Lacul Rosu, Slanic M.... Deasemenea cred ca niste masinutze tunate, niste chestii mai altfel, ar atrage lumea. Problema e ca la cit de entuziasmata e lumea si la cit de multi participanti sint, cred ca nu prea merita efortul si ne vom rezuma la aceste mici intilniri. Probabil lumea are alte prioritati, e si chestie de pasiune, pt unii tine si de buget!
Oricum, ideea e ca ar trebui facut ceva ca aceste intilniri sa devina mai interesante, mai atractive!
Gasca vesela..Cip, Alen, Cody si subsemnatul e aici si va asteptam cu placere!
PS: pt ca mai multi forumisti mi-au cerut detalii despre pista de karting de la Bacau, sugerez ca urmatoarea iesire sa aiba loc acolo. Sa ne masuram maiestria in ale sofatului pe pista!
PS!: Alen..sotia ta avea vise cu ST-ul, eu cosmaruri ca imi sare ea din masina in mers!