Arhiva

ClubFord meeting Bacau - Martie-Aprilie

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Re: ClubFord meeting Bacau - Martie-Aprilie

Mesajde Alen » 30 Mar 2008, 19:34

Multumesc, Dinu, am preluat legatura....
Deci, o intalnire ca de obicei , foarte reusita.....s-a mancat, s-a baut, s-a discutat despre injectoare (si nu numai :D ), s-au facut poze si ture cu ST-ul lui Dinu...in rolul principal (la ture, desigur :D ), sotia mea Mihaela <:-P care a avut curajul (sau inconstienta :)) ) de a fi copilotul lui Dinu.....
se poate vedea cam ce stare de spirit avea cand s-a urcat in masina si cat de ametita de senzatiile tari incercate era cand s-a dat jos... =D> :))
in rest, aceiasi baieti jos palaria : verga_cip (Ciprian)+Nik, cody(Costel)+Oana, Ludicass(Dinu), plus doua cunostinte noi, Silviu+ sotia din Piatra Neamt si Vali+sotia din Focsani
Fişiere ataşate
21 021-1.jpg
21 018-1.jpg
21 017-1.jpg
21 016-1.jpg
21 014-1.jpg
21 011-1.jpg
21 009-1.jpg
21 008-1.jpg
21 007-1.jpg
21 004-1.jpg
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde verga_Cip » 30 Mar 2008, 19:39

Intr-adevar o intalnire reusita cu foarte multe plusuri si un singur minus: puteam fi mai multi.

Poza de grup, domnilor....
Fişiere ataşate
DSC08881.JPG
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Mesajde adispan » 30 Mar 2008, 19:39

nice

editati o poza cu nick-urile voastre
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde Alen » 30 Mar 2008, 19:40

mai am cateva si asteptam comentarii :D
Cip, pune-le si tu :-t :-O 8-}
Fişiere ataşate
21 025-1.jpg
21 024-1.jpg
21 023-1.jpg
21 022-1.jpg
21 019-1.jpg
Alen

Mesajde Alen » 30 Mar 2008, 19:41

$1 scrie:$2ice

editati o poza cu nick-urile voastre

hai ca-ncerc io sa fac una #:-S
Alen

Mesajde Alen » 30 Mar 2008, 20:03

cam astia suntem.......putini, da' buni si inimosi =D> :-?? :))
Fişiere ataşate
21 014-2.jpg
Alen

Mesajde verga_Cip » 30 Mar 2008, 21:17

Da domnu' Alen, sa traiti....
Fişiere ataşate
DSC08876.JPG
DSC08869.JPG
DSC08872.JPG
DSC08870.JPG
DSC08867.JPG
verga_Cip
1nsane Member

Mesajde valiinves » 30 Mar 2008, 21:26

Super bestiale pozele. Ba da ati avut ceva treaba pana am ajuns si eu acasa.
Pa mine m-a ametit nevasta-mea prin metro, da nici eu nu m-am lasat si mi-am luat o ladita frigorifica pentru priza de bricheta din portbagaj, sa pot sa tin si eu berea la rece cand mai am cate o excapada.
Ford Mondeo 2002 2.0 TDCI 131 CP
WFOWXXGBBW1E43387

Mama prostilor....... e mereu gravida !
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii - nu li se intampla prea des.
valiinves
1nsane Member

Maşina: Ford Mondeo wagon 2002 2.0 TDCI 131CP gri metalizat
VIN: WFOWXXGBBW1E43387

Mesajde tanasi » 30 Mar 2008, 21:53

super faina intalnirea.....mor de draci ca am aflat prea tarziu
poate fc dupa pasti o intalnire undeva la un gratar eventual 2 zile
recomand zona g humorului....moldovita...este ce vedea..munte,loc de gratar este...eventual inchiriem o cabana 2 zile
ce ziceti?
tanasi
Gold Member

Maşina: Ford Focus MK2 1.6 TDCI 12.2009
VIN: WF0SXXGCDS9D77095

Mesajde tanasi » 30 Mar 2008, 22:04

pune-ti niste id de mess cei care organizeaza intalniri,si mai discutam...vreau si eu sa fiu anuntat cand se mai pun la cale iesiri de astea;)
tanasi
Gold Member

Mesajde Alen » 30 Mar 2008, 22:06

pai, in primul rand, pune si tu locatia in profil, sa stim de unde esti...si esti binevenit ;)
si apoi, vezi ca e un topic care cuprinde o carutza de ID-uri de mess...numai cauta cu atentie pe forum :-" :-"
Alen

Mesajde cipriannegau » 31 Mar 2008, 00:19

bravoo!!!frumoasa intalnire sa va fie de bine..imi pare rau ca nu m-am putut alatura dar ce sa ii faci..unii cu munca altii cu distractia!!
EX- Ford Focus ST(facelift) RevO STAGE 4 432+ hp
Ford Focus RS mk3 REVO 400+ bhp
cipriannegau
1nsane Member

Maşina: Focus MK3 RS 400+ bhp REVO

Mesajde verga_Cip » 31 Mar 2008, 07:12

$1 scrie:$2une-ti niste id de mess cei care organizeaza intalniri,si mai discutam...vreau si eu sa fiu anuntat cand se mai pun la cale iesiri de astea;)

Omule, forumul e unul liber, cine citeste si vrea sa vina, vine. Dovada vie a acestui lucru este Vali, care a venit de la Focsani. Noua ne e greu sa luam toate ID-urile de mess si sa ii intrebam care vine la intalnire... ;)

Pune-ti si tu in agenda verificarea sectiunii EVENIMENTE macar o data pe saptamana.
verga_Cip
1nsane Member

Mesajde tanasi » 31 Mar 2008, 07:23

k,de acu am sa verific....oricum vb cu Vali,ma are in mess si ma anunta;)
tanasi
Gold Member

Mesajde Ludicass » 31 Mar 2008, 07:53

Misto pozele! Un singur regret am! Lipseste o filmare video cu Mihaela, sotia lui Alen, pe post de copilot la mine in masina! 8-} Bestiale reactiile! A inceput cu "Bai nebunuuule! Baaai las-o usor...!" A trecut apoi la amenintari "Dinu, deci tu nu esti sanatos! Dinuuuu, mergi noooormal sau eu sar din mers!" :)) La faza cu saritul din mers ma gindeam daca sa-i fac o surpriza placuta lui Alen si sa-i zic Mihaelei.. "chiar te rog!"! 8-} Vorba cuiva, cred ca-i mai trebuiau 2-3 centuri de siguranta! Oricum, pe la 170km/h s-a facut brusc liniste in masina! :D Cum am lasat-o mai moale, cum a prins iar glas! :) In final i-a placut, cam cu jumatate de gura dar i-a placut. ;)

Ideea e ca nu viteza o speria, ci manevrele de depasire si trecerile de pe o banda pe alta, slalomul in trafic! De un lucru sint sigur, a inteles acum de ce intr-o masina de 150 cp ai mai multa siguranta decit in una de 75cp! Ai un sasiu sport, rigidizat, ai mai multe airbaguri. Ai oricind o rezerva de putere sa depasesti, sa te strecori, in caz ca nu ai apreciat corect o anumita distanta. Rezerva de putere e acolo sub pedala si nu esti obligat sa o folosesti permanent. In plus, masina e facuta sa mearga cu vitezele respective in siguranta, stabilitatea e alta, comportamentul masinii e superior. Aaaa, si sa fi vazut ce ochi a facut Mihaela cind a descoperit acul turometrului urcind la 6000 ture! :-O

Cred ca fiesta ST a mai cistigat un fan! :)
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!

http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
Ludicass
1nsane Member

Maşina: Fiesta ST 2.0 150cp

Mesajde silviupn69 » 31 Mar 2008, 08:01

...........nu am cuvinte.....ba da am gasit unul.......EXCELENT (din punctul meu de vedere, aaaaa sa nu uit si al sotiei ,care e mai reticenta de obicei,iar daca ei i-a placut atunci totul e =D> ). La plecare nu-l cunosteam decat pe Costel(Cody) dar ma bucur ca la intoarcere pot spune, ca am cunoscut niste oameni care cu usurinta ii pot adauga in categoria celor mai buni prieteni. Zi splendida,locatie frumoasa,aerisita ,curata, servire faina, discutii diverse incepand cu mecanica auto ( oare cum era sa nu atingem putin subiectul :)) ) si terminand cu arhitectura oraselor noastre ( o discutie mai aprinsa legata de Bacau, Piatra, Onesti), copii, motociclete >-) ,sport si altele.
Cu permisiunea tuturor doresc sa le multumesc in mode special lui Alen si lui Cip ptr. organizare ( au jucat putin sah cu mesele din local ^:)^ :)>- ) si pe de alta parte Mihaelei si din nou lui Cip ( spuma petrecerii <:-P :O) ,chiar prin contrele aplicate, unul, celuilalt [-X :P -->deh cunostinte ).
In incheiere doresc sa spun doar atat, savuroasa intalnirea de la Mariko Inn si multumiri ptr. o duminica reusita in compania unor adevarati priteni, Fordisti pe deasupra !
La buna vedere doamnelor si domnilor !!! Astept cu nerebdare urmatoarea intalnire (poate atunci vor fi mai multi care se vor bucura de aceste clipe )
Ford Mondeo
Ghia 04/2005 , TDCI, 2.0, 131cp
Imagine
silviupn69
1nsane Member

Maşina: Mondeo 2.0 TDCI; 130CP

Mesajde verga_Cip » 31 Mar 2008, 11:04

Doamnelor si domnilor, ma bucur ca v-a placut. Data viitoare sa iasa si mai .. MARE. :D

Asteptam in continuare IASI-ul (Paul, Cony, Alecsutzu, Inu Stefan si care mai sunt pe acolo), Bacau (Ciprian, Vali, Ripperu, Cristi_m) si din Neamt (Costin, Marius si Fomitza) si Suceava (Tanasi) cred ca atunci va iesi perfect ... :))
verga_Cip
1nsane Member

Mesajde Alen » 31 Mar 2008, 11:08

mah.....mi-ati stresat nevasta.... :))
azi noapte se visa in ST luand curbe...... #:-S :))
Alen

Mesajde tanasi » 31 Mar 2008, 11:12

eu zic sa organizam ceva dupa pasti...ca tot tb de dat ceva kg jos dupa miel....si alea alea
undeva la munte,un gratar ceva....poate fc 2 zile si organizam si un concurs de pescuit, foc de tabara....eventual cu corturi...ce spuneti...sunt zone frumoase aci in Bucovina...
astept pareri..sugestii
tanasi
Gold Member

Mesajde Ludicass » 31 Mar 2008, 12:51

Am si eu citeva observatii legate de aceste intilniri. Sper sa nu supar pe nimeni. :D

Ca participant la toate intilnirile Club Ford Bacau, pot spune din experienta ca multi sint foarte entuziasmati pe forum, spun ca vin, mare nebunie mare, agitatie, dar cind se apropie intlnirea, stai sa vezi ca nu mi-a dat tata masina, nu mi-a dat mama bani de benzina..si tot asa! 8-} Agitatie mare, valuri, apoi se desumfla brusc si dispar. In final apare tot nucleul de baza, Alen + Cip, eventual Cody si subsemnatul, plus membrii noi!

Sa lamurim o chestie... e o atmosfera super relaxata, nu vine lumea la 4 ace, nu se discuta numai despre masini, nu e atmosfera de protocol. Cine vrea papa, cine nu, bea o ~O) , o apa plata si participa la discutii...! E socializare pur si simplu, e un prilej sa mai iesim din casa si sa discutam, printre altele, de o pasiune comuna, masinile!

Asa ca, toata lumea e bine venita! >:D<

Personal as vedea intilnirile acestea putin altfel, am mai spus-o, dar degeaba. Eu le-as vedea ca pe niste chestii de amploare, cu ceva sponsori implicati, cu lume multa, cu un gratar in aer liber... Eventual cu niste iesiri in gasca pina la Bicaz, Lacul Rosu, Slanic M.... Deasemenea cred ca niste masinutze tunate, niste chestii mai altfel, ar atrage lumea. Problema e ca la cit de entuziasmata e lumea si la cit de multi participanti sint, cred ca nu prea merita efortul si ne vom rezuma la aceste mici intilniri. Probabil lumea are alte prioritati, e si chestie de pasiune, pt unii tine si de buget!
Oricum, ideea e ca ar trebui facut ceva ca aceste intilniri sa devina mai interesante, mai atractive!

Gasca vesela..Cip, Alen, Cody si subsemnatul e aici si va asteptam cu placere!

PS: pt ca mai multi forumisti mi-au cerut detalii despre pista de karting de la Bacau, sugerez ca urmatoarea iesire sa aiba loc acolo. Sa ne masuram maiestria in ale sofatului pe pista! :)

PS!: Alen..sotia ta avea vise cu ST-ul, eu cosmaruri ca imi sare ea din masina in mers! 8-}

Ludicass
1nsane Member

Mesajde taurus_dacicus » 31 Mar 2008, 15:45

Salutari din Vrancea , posesorilor de Ford din Bacau si nu numai .....ce navigati pe aici !
e adevarat ca nu am o vechime cine stie ce pe 'clubford' , dar , urmaresc cu mult interes
tot ceea ce se petrece aici .....evenimentele organizate de voi , pozele de la astfel de intruniri
si ....incet-incet , incep sa va cunosc .....
Alen si Ludicass......m-ati amuzat teribil cu chestia aia despre ceea ce a visat sotia primului
si ce cosmaruri avea ultimul !!!
acum , daca mi se permite o glumita .....e posibil ca sotia lui Alen sa inceapa a-si dori un
model fiesta st ...cine stie !?! ;)
am vazut si pozele postate de voi de la revelionul trecut , la casa galbena ....frumoase
amintiri si acelea ...
cat despre mine , sunt un impatimit al modelului din poza , deci imi plac mai mult modelele
vechi , dar care sa se prezinte cat de cat intr-o stare frumoasa si optima din punct de vedere
tehnic ...( a mea implineste 20 de ani in noiembrie anul acesta !!!)
am masina de 8 ani deja si imi doresc sa o pot duce inca vreo 5 ani macar ....
cu speranta ca , vreodata , ne vom si cunoaste in realitate , va doresc la toti :

drumuri line si fara probleme !
:)
------------------------------------------------------
[color=#FF00FF]Don't worry , be happy !!! [/color]

[color=#4000FF]It will be just Scorpio .....always !And Mondeo ,why not !?! [/color]

[color=#4040FF] But , I would prefer to have a Ford Mustang Roush Stage 3 ......
it's amazing to drive one of those cars !!! [/color]
taurus_dacicus
Gold Member

Maşina: Ford Mondeo mk4 2.0i 145 PS Trend 2007 & former owner of ford scorpio ghia 1988 , 2.0i , 120 PS

Mesajde simone_alessio » 31 Mar 2008, 15:58

Ce oameni mari :))) m-am uitat la poze si cred ca a fost super misto intanlirea, pacat ca am aflat prea tarziu ...cu toate ca nu stiu cum as fi fost eu printre voi ..caci eu nu ma pricep la mecanica nici daca ma bati (asta nu inseamna ca trebuie sa ma luat la bataie ca sa vedeti daca ma pricep sau ba ), oricum ...as fi cel mai tanar ....as fi copilul vostru ...am doar 19 ani :))))
simone_alessio
Incepator

Maşina: Ford Mondeo,2004, 2.0 TDCi ,130 CP, Ghia
VIN: WF04XXGBB42A03670

Mesajde silviupn69 » 31 Mar 2008, 18:21

:-t
Sper sa va placa prezentarea mea http://www.trilulilu.ro/silviupn69/5bf3d90f05cf16
=D> :)) =))
Ford Mondeo
Imagine
silviupn69
1nsane Member

Mesajde Alen » 31 Mar 2008, 19:47

bravo, super prezentarea.... =D>
bah, pai esti de-al nostru nene daca te ocupi cu asa ceva... :)) vazusem io ca tii ceva in mana si-n dreptul ochilor, da' n-am dedus ca aia e camera video...asa arata ? :-?? :)) pe vremea mea erau d'alea cu role de magnetofon :-t :))
ca daca stiam, ma dadeam si io bine pa langa tine, dadeam un interviu, ceva, ma bagam mai mult in seama... :D
da' las' pe data viitoare [-O<
Alen

Mesajde tanasi » 31 Mar 2008, 20:24

adevarul ca sunteti toti niste oameni super simpatici =D> ...abia astept sa va cunosc...astept urmatoarea intalnire :D sper cat mai curand,si poate mai multi ;)
tanasi
Gold Member

Mesajde silviupn69 » 31 Mar 2008, 22:39

$1 scrie:$2ravo, super prezentarea.... =D>
bah, pai esti de-al nostru nene daca te ocupi cu asa ceva... :)) vazusem io ca tii ceva in mana si-n dreptul ochilor, da' n-am dedus ca aia e camera video...asa arata ? :-?? :)) pe vremea mea erau d'alea cu role de magnetofon :-t :))
ca daca stiam, ma dadeam si io bine pa langa tine, dadeam un interviu, ceva, ma bagam mai mult in seama... :D
da' las' pe data viitoare [-O<

.....eheeei Alen draga, zii merci ca n-am venit cu tehnica de ultima ora, cu nasturele magic sau cu pixul ( video) ,ca atunci nu mai "tineam nimic in mana" 8-} si chiar nu mai intelegeai nimic :-?? =))
.....vreme frumoasa si petrecere pe masura (impreuna cu adispan) la Arenele Romane.....

^:)^ Merci de apreciere ^:)^ ....si sper ca nu te-ai suparat ,ba dinpotriva te-ai amuzat de comentariile din poza......
Ford Mondeo
Imagine
silviupn69
1nsane Member

Mesajde cody » 01 Apr 2008, 15:49

@ silviupn69 : da dom-le ....super tare prezentarea =D> =D> =D> mai vrem si la urmatoarele intalniri
@ ludicass : dupa cu am zis si la masa eu sunt "pentru" ca intalnirea urmatoare s-o facem la carting in Bacau
http://www.freewolf.ro

Experienta este cel mai dur profesor, pentru ca intai iti da testul
si apoi iti spune care era lectia.
cody
Gold Member

Maşina: focus 1.6 16v , yamaha tdm 850

Mesajde Ludicass » 01 Apr 2008, 19:05

Cody..am discutat chestia despre pista de karting azi cu Razvan..ST-ul atomic de la Brasov! El, impreuna cu 3 prieteni, vrea sa participe neaparat. Ma voi interesa de preturi si program. Conditiile sint bune din ce stiu. Am fost la karting doar ca spectator... Exista cam tot ce vrei, de la parcare amenajata, la bar, restaurant, si pina la servicii de cazare. Nu cunosc insa tarifele dar voi da o fuga cind am putin timp liber.

Detalii despre locatie si amenajari gasesti aici: http://www.selenamotorsport.ro/prezentarecircuit.php

As sugera sa vedem mai intii daca sint amatori! Daca lumea e interesata de o viitoare intilnire club ford la pista de karting din Bacau (circuit omologat) trecem la intocmirea listei de participare. Va fi super distractie! :) O punem de o intrecere intre noi! Vreau insa sa stiu pe cine putem conta sigur... luati va rog in calcul si costurile pt inchirierea karturilor ... costuri care stiu ca in tara se invirt in jurul sumei de 20-30ron pt 5 minute (tarife in Bucuresti)! O sa ma interesez cit costa distractia la Bacau!

Deci, cine e amator?

Ludicass
1nsane Member

Mesajde verga_Cip » 01 Apr 2008, 19:33

Cred ca intai si intai trebuie incheiata oarecum discutia despre ce vom face intrucat va fi dezbatuta in noul topic cu intalnirea la Bacau.
Categoric locatia o vom stabili de comun acord, ramane sa vedem propunerile pentru data si ora.

Asadar, hai sa scriem aici ce e de intalnirea care s-a petrecut, si sa trecem la discutiile despre intalnirea urmatoare intr-un alt topic.
verga_Cip
1nsane Member

Mesajde valiinves » 01 Apr 2008, 19:59

Salutare baieti!
Mai am lipsit si eu o zi de pe net si a-ti mai umplut o pagina in topicul asta.
Aveam o gramada sa raspund la cat ati scris pe acolo dar acum nu mai merg ca deja s-au racit.
Deci cand ne reintalnim? :)
Ford Mondeo 2002 2.0 TDCI 131 CP
WFOWXXGBBW1E43387

Mama prostilor....... e mereu gravida !
Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii - nu li se intampla prea des.
valiinves
1nsane Member

Maşina: Ford Mondeo wagon 2002 2.0 TDCI 131CP gri metalizat
VIN: WFOWXXGBBW1E43387

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Arhiva