Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Re: MEETING LA CLUUUJ

29 Apr 2008, 18:00

Daca tot au trecut sarbatorile sa revin cu bilantul zilei:
- 22 care vom fi prezenti
- 13 incerti
- 2 care nu pot dar ar vrea
!
Deocamdata cam asa stam!

29 Apr 2008, 19:25

si io as vrea da tre sa plec din localitate
tot asa se nimeresc intilnirile astea cind tre sa plec
asta este
pina la urma tot o sa reusesc sa va prind

29 Apr 2008, 20:42

sa aduceti aparate sa facem photo-session.

29 Apr 2008, 22:24

De poze primit sa ma ocup eu.. :D

p.s. se pare ca mai avem un inscris...
FiÅŸiere ataÅŸate
noght.jpg
DSC09270(2)-800.jpg

29 Apr 2008, 22:49

100% voi fi acolo .. in sfarsit ceva miscare in randul posesorilor de ford ;)

30 Apr 2008, 07:29

$1 scrie:$200% voi fi acolo .. in sfarsit ceva miscare in randul posesorilor de ford ;)

=D>
Se pare ca incepem sa ne revenim dupa sarbatori 8-}

30 Apr 2008, 10:22

Black Cat, incet incet ne adunam si ne organizam si noi.

Eu va propun inca o chestie: sa incercam sa ne facem o ordine de zi, sa ne stabilim niste aspecte pe care sa le discutam, altfel iese balamuc.

Propuneri de subiecte de discutie:
- autoprezentare (1 min/ persoana & masina)
- stabilirea scopului intalnirilor (ce vrem sa obtinem prin aceste intalniri)
- stabilirea programului viitoarelor intalniri
- propunerile fiecaruia, prezentate, argumentate si dezbatute.

Ordinea poate varia, la fel si tematica.

parerea mea: =:)

30 Apr 2008, 12:06

Salutare , in sfarsit intalnire la cluj =D> . Se poate conta 100% si pe prezenta mea

01 Mai 2008, 14:18

$1 scrie:$2lack Cat, incet incet ne adunam si ne organizam si noi.

Eu va propun inca o chestie: sa incercam sa ne facem o ordine de zi, sa ne stabilim niste aspecte pe care sa le discutam, altfel iese balamuc.

Propuneri de subiecte de discutie:
- autoprezentare (1 min/ persoana & masina)
- stabilirea scopului intalnirilor (ce vrem sa obtinem prin aceste intalniri)
- stabilirea programului viitoarelor intalniri
- propunerile fiecaruia, prezentate, argumentate si dezbatute.

Ordinea poate varia, la fel si tematica.

parerea mea: =:)

shade lucrezi cumva in vanzari? astea as putea spune ca sunt obiective SMART! =))
din pacate tocmai din acest motiv nu pot sa vin si tare imi pare rau ca nu ne putem vedea de data asta :(

03 Mai 2008, 08:56

Sa mai postezz si eu un bilant ca n-am mai facut-o de ceva vreme.
Situatia este urmatoarea:
- 24 care vom fi prezenti
- 13 incerti
- 4 care nu pot dar ar vrea!

03 Mai 2008, 19:56

$1 scrie:$2shade lucrezi cumva in vanzari? astea as putea spune ca sunt obiective SMART! =))
din pacate tocmai din acest motiv nu pot sa vin si tare imi pare rau ca nu ne putem vedea de data asta :(

:)) sunt pe it, dar am bagat si vanzari o perioada si am prins miscarea.

04 Mai 2008, 17:45

Daca nu imi intervine ceva, vin si eu.

04 Mai 2008, 18:48

salutare
vin si eu la intalneala propusa.
chestia cu ordinea de zi mie personal imi suna umpic dubash si corporatist. sper ca tinuta nu e obligatorie. eu vin sa ma intalnesc cu lumea, sa belesc ochii la masinile altora si eventual sa bem o cafea daca e loc :D

LE: ma ocup si eu de pozat in timpul liber deci voi avea si eu aparat foto. pt cunoscatori, Nikon D40 dslr

04 Mai 2008, 23:00

oki deci aduci o scula buna pt poze:D adu si ceva trepied eventual sa putem face si cu timp mare de expunere :D poate mai aduc si eu o jucarie de buzunar sa mai contribui si eu la poze si sa avem de unde alege :D

05 Mai 2008, 08:24

=D> =D> =D>
Si uite asa am ajuns la urmatoarea stare de lucruri:
- 26 care vom fi prezenti
- 12 incerti

P.S. O intrebare pentru cei din Cluj! Care service din Cluj face teste pentru trenul de rulare? Va rog raspunsul sa-l trimiteti pe PM ca sa nu trecem in OFF topic! Multumiri anticipate!

05 Mai 2008, 10:53

Actualizare:
- 13 incerti

05 Mai 2008, 18:55

Hai sa va mai spun cum mai stam cu PM-urile. Din cele 122 mesaje pe care le-am trimis s-au citit 94 :) . Dintre cei care au citit mesajele 41 au raspuns ori cu PM ori au postat aici! =D>
Dintre cei 41 care au raspuns 25 si cu mine 8-} = 26 spun ca vor veni ( :-t eu cu siguranta voi fi la intalnire), 13 spera sa ajunga daca nu intervine ceva :-/ si daca timpul le permite, iar 4 cu siguranta nu pot veni :( pentru ca au alte obligatii.
Este posibil ca o parte din cei care au citit mesajul sa incerce sa vina dar neavand certitudinea ca vor reusi au preferat sa nu spuna nimic. :-?? De asemenea exista si posibilitatea ca cei care n-au raspuns sa nu fie interesati de astfel de intalniri! :-??

05 Mai 2008, 19:41

Am putea sa discutam si cum sa ne organizam sa ne grupam comenzile catre Forcar sau altii de genu sa ne iasa mai lesne cu transportul...

P.S: Abia astept sa ma minunez care ce consumuri avem :D

06 Mai 2008, 10:18

$1 scrie:$2color=#FF0000]Actualizare:[/color]
- 13 incerti
- 5 care nu pot dar ar vrea!

06 Mai 2008, 15:11

Sambata 10.05.2008 ora 11:00 – 11:30, intalnire in parcarea supraterana (PE TERASA) la Iulius Mall!

06 Mai 2008, 21:03

as veni si eu, din pacate mi-a pocnit unu fiesta si mi-a infundat portbagajul. Si vin la Cluj de Joi pana Duminica dar vin cu un opel corsa. In principiu as putea ajunge. Poate vin cu astalalta broscuta :)). Hai baftaloi

06 Mai 2008, 21:14

se apropie.... :D

06 Mai 2008, 22:55

incepem numaratoarea inversa? A(u) M(ai) R(amas): 3 zile, 11 ore, 10 minute.

07 Mai 2008, 10:22

Masina este la vopsit, apoi la schimbat parbrizul si apoi urgent ITP-ul. (sapt. asta va fi dusa)
Fiind asa de ocupat, nu am apucat sa raspund la invitatie, insa cred ca nu voi putea veni la aceasta intalnire. (citesc insa cu placere posturile cu concluziile :) )

07 Mai 2008, 10:35

$1 scrie:$2asina este la vopsit, apoi la schimbat parbrizul si apoi urgent ITP-ul. (sapt. asta va fi dusa)
Fiind asa de ocupat, nu am apucat sa raspund la invitatie, insa cred ca nu voi putea veni la aceasta intalnire. (citesc insa cu placere posturile cu concluziile :) )

:) De data asta te primim la intalnire si fara masina daca ai timp :) iti doresc sa scapi cat mai repede de calvar si masinuta sa-ti iasa cat mai repede de la "doctori"! :)

07 Mai 2008, 10:37

$1 scrie:$2s veni si eu, din pacate mi-a pocnit unu fiesta si mi-a infundat portbagajul. Si vin la Cluj de Joi pana Duminica dar vin cu un opel corsa. In principiu as putea ajunge. Poate vin cu astalalta broscuta :)). Hai baftaloi

Esti bine venit si daca esti fara masina! :)

07 Mai 2008, 16:18

Asa ca sa vada toata lumea!

Sambata 10.05.2008 ora 11:00 – 11:30 (A.M.), intalnire in parcarea supraterana (PE TERASA) la Iulius Mall!

07 Mai 2008, 20:42

si eu am intrat pe ultima suta de metrii. am pus grila sport ieri, azi am pus distantierele pe spate, maine imi vopsesc spoilerele si pragurile si le montez sa fie gata pe sambata ;) .

08 Mai 2008, 10:05

$1 scrie:$2sa ca sa vada toata lumea!

Sambata 10.05.2008 ora 11:00 – 11:30 (A.M.), intalnire in parcarea supraterana (PE TERASA) la Iulius Mall!

08 Mai 2008, 10:52

Mai sunt 2 (doua) zile pana la intalnire!
Pana in prezent asta este lista (vezi poza) pe care am intocmit-o eu in functie de raspunsurile la mesajele pe care le-am trimis si de posturile de aici.
Daca nu corespunde realitatii sau optiunilor voastre, va rog sa-mi spuneti si o corectez!
FiÅŸiere ataÅŸate
LISTA.JPG
Subiect închis