Re: Intilnire 31 Mai pista de karting Bacau! (mini intilnire ST)

-

Turb0 - Incepator
Moderator: Automatistul
de Turb0 » 28 Mai 2008, 12:08

de Ludicass » 28 Mai 2008, 12:18
Trece-te in lista pls ca sa fac un calcul pt rezervarile de mese. Ms.
de valiinves » 28 Mai 2008, 14:11
de ovibc » 28 Mai 2008, 15:25
de Ludicass » 28 Mai 2008, 16:56
Sigur vor fi si alte doamne si domnisoare pasionate! A mea se pare ca nu serveste simbata asta karting. M-a intrebat ce masini vin..i-am zis M3 343 cp..Raspuns sec.. bestial dar m-am dat cu el, il stiu, altceva?!:) Altceva nu cred ca te mai intereseaza..sint sub 343 cp.. 280cp, 250cp, 170cp, 150 cp,...! Un porsche, lambo, evo ceva?! Aaaa, nu prea... Concluzia: Mda. Multumesc, n-am ce vedea..bag un mall!
Poftim educatie.. ! 
de Turb0 » 28 Mai 2008, 17:35
)
de Ludicass » 28 Mai 2008, 21:20
Glumesc. Vremea se anunta in continuare faina pt 31 mai
! Din pacate pentru tine, vei putea vedea numai 3 fieste ST, Raoul m-a anuntat ca regreta, dar are o problema urgenta si nu mai poate face deplasarea de la Bucuresti la Bacau!
L-am scos deja din lista... sa vedem in final citi vor veni.
de Turb0 » 29 Mai 2008, 11:57
de ovibc » 29 Mai 2008, 12:44

de Ludicass » 29 Mai 2008, 13:20
Sa nu se astepte cineva ca ei sa mearga in limitele legale 50-100km/h cu masini de sute de cp ca pe bune nu ai cum...iti fierbe motorul!
La urma urmei, de ce si le-au luat?!! Pot sa-ti spun o faza recenta. Unul dintre participanti, bun prieten, a fost surprins de radar conducind o super masina cu 194km/h in localitate... bine, nu erau case in zona..iar actiunea se intimpla pe E 85 in plin cimp. A durat ceva pina au intors baietii cu ochii albastri loganul din dotare si s-au lansat in urmarire.... Pe camera radar se vedea cum vine un bolid cu farurile aprinse si la trecerea pe linga masina politiei loganul tremura bine de tot datorita suflului. Reactia politistilor, bine dle..am inteles super masina, graba mare..dar era sa ne sufli de pe sosea!
I-au admirat masina, s-a lasat cu avertisment si drum bun! 
de ovibc » 29 Mai 2008, 14:44
, ca, ce facem ``in timpul liber`` stim cu totii
chiar daca nu am supermasina cu herghelia sub capota, nici eu nu merg cu spatele 
de octav_m » 29 Mai 2008, 16:33

de Ludicass » 29 Mai 2008, 18:51
Nu e un eveniment de interes nici macar local, prezenta nu e numeroasa, iar efortul financiar/logistic al meu si al baietilor de la CZI nu va fi recompensat nici macar in cistigul de imagine. E pur si simplu o intilnire cu prietenii din care au de cistigat cei care iubesc sau sint pasionati de auto/moto. Cineva trebuia sa se ocupe de organizare/mediatizare! Am facut-o eu din pasiune pt auto. Cit de bine m-am descurcat, vom vedea simbata!
) Am convenit cu cei de la pista asupra ultimelor detalii.
Le-am probat, masurat. Li s-a facut o revizie tehnica generala in vederea evenimentului de simbata, 31 mai, ora 11. Administratorii parcului au spus clar ca nu se accepta mai mult de 5 karturi pe pista in acelasi timp la o competitie de genul acesta. Masura se ia pentru evitarea accidentelor. ATENTIE: fiecare participant la cursele de karting este rugat sa aiba un comportament civilizat si sa incerce sa se pastreze o nota de sportivitate. Nu sint permise lovirile intentionate ale celorlalti participanti la cursa. Eventualele accidente, vatamari corporale, survenite in timpul curselor nu cad in responsabilitatea organizatorilor intilnirii LUDICASS Birou Traduceri si CZI Auto! Cele 2 firme s-au ocupat doar de partea de sponsorizare si mediatizare.
: Terasa situata pe acoperisul uneia dintre cladirile pistei de karting ;) . Panorama este suuuper!
Aici se vor putea comanda sucuri, apa minerala, cafele, etc. Atentie: fiecare persoana isi va achita individual ceea ce va comanda. Daca doriti sa comandati din meniul restaurantului, veti putea face acest lucru prin intermediul ospatarilor. 

de ovibc » 29 Mai 2008, 19:44
de Ludicass » 29 Mai 2008, 20:17
de Alen » 29 Mai 2008, 20:42
$1 scrie:$2........, unii au sarit in sus ca se simt complexati.
de Ludicass » 29 Mai 2008, 20:47
Vreau sa vad cum se va desfasura evenimentul la ei, poate fur o idee
si a discuta eventuale modificari cu administratorii pistei pt intilnirea noastra de simbata. 
de ovibc » 29 Mai 2008, 20:51

de Alen » 29 Mai 2008, 21:20
daca ma prindeau pe mine cred ca imi confiscau si masina, eventual imi ANULAU permisul, chiar daca legea nu prevede asta....si de ce ? pt. ca eu n-am "reusit" in viata si conduc doar o biata Fiesta cu motor de 1.4
) abtine-te sa te mai referi la mine, chiar si indirect

de Ludicass » 29 Mai 2008, 21:29
Tu...?:) Vezi ca simbata, de la 10, in restaurant e o slujba de pomenire! Vorbesc serios..cu pomana si tot tam-tam-ul!
Personal nu am nimic nici cu Alen, el a fost chiar si la mine acasa la o cafea, dar asta era in vremurile bune... De la o vreme s-a suparat tare pe cei cu masini onomatopee si de atunci unde ma prinde, pac mi-o trage.
. Au fost dati deja la ziar, sint deja "vedete", s-au scris articole despre ei. Si tu vrei sa-i vada acum lumea la tv declarind ca s-au cumintit, au masini de sute de cai dar merg regulamentar, si mai nou fac terapie prin karting?!
S-ar prapadi lumea care-i stie de ris.. ! Asa ca mai bine lasa lucrurile asa cum le-am asezat noi...
Cip Verga, Alen, si cu mine? Ca restul eu nu i-am vazut de cit 1 singura data la fata la intilniri, si cam atit. Alen a explicat de ce nu vine, Cip mi-a spus ieri ca e posibil sa apara, are niste treburi de rezolvat dar face tot posibilul, iar eu cred ca voi fi... adica nu stiu, ma mai gindesc.

de Ludicass » 29 Mai 2008, 22:19
Rog moderatorii sa nu intervina ca sincer, nu au de ce...
Spre surprinderea ta, nu sint genul sa dau telefoane daca sint prins calcind pe bec. Acum daca precizez ca nu dau nu ca n-as avea la cine sa apelez, ai sa spui iar ca sint lipsit de modestie.
Imi platesc amenzile linistit, nu dau spaga din simplul motiv ca nu mi-s dragi baietii de la rutiera si mai bine sa mearga banul la bugetul local, poate face si primaria ceva util de ei. Eventual pot inmuia vigilenta organului
si capata o amenda minima, nu maxima.
de Alen » 29 Mai 2008, 22:36

de valiinves » 29 Mai 2008, 22:37
de valiinves » 29 Mai 2008, 22:41

de Alen » 29 Mai 2008, 22:46
de Ludicass » 29 Mai 2008, 22:59
Daca iti zic ca am reusit (nu spun cum
) sa-i conving pe cei de la Audi sa mi-l deschida, sa ma sui in el si sa-mi deschida capota la motor ai sa zici iar ca nu-s modest
. Tare as fi vrut sa-i dea o cheie, sa-l aud cum suna
Superb sunetul de V8! Nu intru in amanunte dar ce ai vazut tu e varianta de 140.000 euro a lui R8, cu dotari extra (carbon, navigatie, suspensie magnetica, etc). In echiparea de baza de 100.000 euroi ea vine cheala...
Oricum, e o minunatie de masina... nu ajunge ea la 340km/h dar e o bijuterie! Ca fapt divers s-a vindut deja unul in Bacau, unui om de afaceri, nu dam nume, si in curind il vei vedea pe strada...! Masina, nu omul...! 
Paradoxul e ca la o liniutza, GTI-ul face ST-ul...!
de valiinves » 29 Mai 2008, 23:03
$1 scrie:$2b]@vali : nu, imi pare rau, am luat o hotarare si nu ma sucesc
dar sa nu crezi ca in alte conditii nu as fi venit !
de valiinves » 29 Mai 2008, 23:04
$1 scrie:$2b]Vali...nu e cearta! S-au gasit Alen cu Dinu pe forum!![]()

de octav_m » 29 Mai 2008, 23:16

de Ludicass » 29 Mai 2008, 23:21
Acum aflu ca nu-s nici modest. Asta e.. ce ar trebui sa fac? Sa-mi iau matiz si sa merg cu capul in pamint?! Daca as avea o super masina, as intelege... dar cum deocamdata trag de buburuza asta, nu prea vad motiv de lauda. Ba la cit am criticat eu firma ford si prezentat impresiile negative despre fiesta ST, chiar mi se par aberante acuzatiile lui Alen. Si toata aiureala asta e de la Mariko Inn, de cind s-a suit sotia lui la o tura cu ST-ul si i l-am dat si lui Alen sa dea o tura. Acolo s-a stricat relatia..!
Premiile le-am vazut azi, sint super ok. Sper sa va placa si voua! Miine vom face pungile cu premii pt podiumul de premiere. Incercam sa oferim ceva simbolic si celorlati participanti, pixuri, agende, etc.
Acum somn usor...! 
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori