Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
17 Iun 2009, 22:45
mah ... de ce vreti sa se faca intalnire la voi in cartier? hai mai bine in grigorescu sau in parcare la "sun" (sper ca asa se scrie)

, sper sa ajung si eu maine dar nu promit, in weekend lucrez deci ... nu stiu daca pot sa ies.
17 Iun 2009, 22:51
la cati posesori de forduri suntem in manastur n-ar strica sa ne intalnim in cartier
17 Iun 2009, 22:59
ar trebui sa mai defilati si voi prin oras sa mai faceti reclama clubului ... si in grigorescu sunt doar eu sizero_patru_hol ... deci putem incepe cu reclama in grigorescu. si daca vrei pot face o disertatie exhaustiva pe tema organizarii unei intalniri in grigorescu
17 Iun 2009, 23:08
eehhhhhhhhhhh...... voi stati in Cluj...noi in Manastur
17 Iun 2009, 23:15
lasa ca nu ne suparam pe voi numa` pt atat si in plus cand o sa cresteti mari o sa stati si voi in cluj
17 Iun 2009, 23:49
si eu sunt din manastur, dar din pacate maine seara chiar nu pot sa ajung poate doar in trecere sa salut lumea dar nu promit nimic

.Ar fi interesant daca am reusi sa ne vedem sambata si duminica la raliu, am inteles ca sambata e la cora si daca tot suntem pasionati de masini am putea vedea ceva frumos acolo(masini serioase) si am putea gasi si alti posesori de ford care ar fi interesati de club acolo, cien stie....
18 Iun 2009, 00:03
La raliu sigur o sa fiu si eu acolo. Am fost si anul trecut si a fost foarte foarte interesant (si foarte foarte cald

).
18 Iun 2009, 00:04
-Eu personal am hotarit sa imi schimb o parte importanta la masina maine (mai exact Turbo imi face urit si nu mai binevoieste sa urce pe str.Rosetti doar in a 1-a sau impinsa )daca reusesc sa o pun la punct ma bag si eu la intilnirea de seara dar si eu as prefera in Grigorescu la SAN .Daca are cineva idee unde gasesc piese de Ford eftine va rog sa ma anuntati si pe mine.Super faine poze, pacat ca nu am putu veni si la piknik.
Sa speram ca apar si io maine seara cu masina intreaga, cu morisca la motor
18 Iun 2009, 00:30
@popa dorel : Hmm...manastur...oare nu ii focusu tau ala de acolo de la sirena? in statie? ...ca l'am vazut de multe ori pe acolo. faina masina, ne vedem pe la intalniri.
18 Iun 2009, 09:27
apropo de focusuri: de ceva vreme tot vad prin oras un focus negru, tunarit, cu numere de strainezia. aveti habar careva cum putem da de acel individ, sa il aducem la intalniri? nu de alta, dar sa ii faca un pic de concurenta lui Ovidiu...
18 Iun 2009, 12:55
Ne vedem la Raliu deci ? Cine stie programu` ? si cine organizeaza sa ne intalnim ?
18 Iun 2009, 14:28
@Razvychi ... ba da pe langa sirena stau,ms pt complimet chiar e o masina faina si buna deasemenea sunt foarte multumit de ea.Sper sa ajung si eu macar pt 15 minute, daca nu, have fun!!!
18 Iun 2009, 14:45
$1 scrie:$2a cati posesori de forduri suntem in manastur n-ar strica sa ne intalnim in cartier

hmm, intalniri in cartier

, din pacate sunt la fotbal la ora aia.
18 Iun 2009, 17:21
Raliul Clujului:
http://www.raliulclujului.ro, organizator Horatiu Savu (Club Savu Racing) - el se ocupa de raliu din 2004
18 Iun 2009, 17:31
deci la bila sau in SUN??? ma eu la 09:00 is la Billa daca mai vine careva dam o cursa pana in SUN..., haidati ca poate mergem la un suc in OMV sau stiu eu;)
18 Iun 2009, 18:05
bskmiki, primit PM cu firmele care vand autocolant? am uitat sa-ti spun sa-ntrebi de mostrarul de autocolante de sablare; cere-le niste mostre, poti obtine niste efecte interesante, sunt autocolante semitransparente cu unele efecte de sticla glasata... incearca
18 Iun 2009, 18:54
mei oameni, ne intilnim sau nu? ca mi-am adunat caii

am din nou 90 da cai Grasi. daca va intilniti mai multi de 2 insi sunatima si pe mine ,ca vad ca nu va hotariti unde sa fie intilnirea
18 Iun 2009, 19:03
$1 scrie:$2ei oameni, ne intilnim sau nu? ca mi-am adunat caii

am din nou 90 da cai Grasi. daca va intilniti mai multi de 2 insi sunatima si pe mine ,ca vad ca nu va hotariti unde sa fie intilnirea
Ora 21:00 ,
parcarea billa , manastur,
18 Iun 2009, 19:26
bine mah la billa sa fie si de data asta ... dar gata ca va`ntinde-ti
18 Iun 2009, 22:57
misto la discoteca in sun..........sa facem la fel si data viitoare , indiferent de locatie
19 Iun 2009, 00:50
nu e rea ideea numai ca nu stiu de...... daca ne prinde .......cre ca iese nasol mai ales dupa ora 22 seara, e cam ora de liniste, ar trebui sa ne intilnim in afara orasului(?) pentru discoteca dar 5.1 din seara asta chiar nu a iesit rau
19 Iun 2009, 18:46
maine ora 17:00 in parcare la cora raliul clujului... ne vedem acolo care veniti...
apropo am zis sa imi schimb pozitiile sa imi pun dinalea smechere albastre deschis, ca si becu de xenon... ma duc la magazin si cer "bec cutare, albastru deschis asemanator xenon, raspus: da avem 12 lei setu, il cumpar ma duc le pus sus si.... supreizaaaaaaaaaa... albastru inchis de alea naspaaaaaaa... si am ajuns tot la o comanda printr-un prieten care o sa imi aduca de care trebe...
@ dana am primit PM de la tine, ms de info si o sa intreb si de ce ai zis tu...
19 Iun 2009, 18:56
daca nu se intampla nimic exceptional o sa fiu si eu acolo.Sper sa imi gasesc loc de parcare ca banuiesc ca va fi plin acolo
20 Iun 2009, 10:09
nu cre ca ajung pe acolo dar incerc poate reusesc. De:
http://www.focusfest.com/about/ ati auzit ? mergem ?:D
20 Iun 2009, 11:29
Bafta Hmzyx... mai jos ai si adresa la care trebuie sa ajungi:
Centerville Dragway
10329 Dragstrip Lane
Centerville, AR 72829
HINT: AR=Arkansas, nu Arad.
@Miki: trebuia sa ceri becuri albe sau mai bine leduri albe. oricum, cred ca iti era mai usor daca cautai Philips BlueVision. din cate stiu, gasesti si becuri de pozitie si de faza lunga/scurta.
20 Iun 2009, 22:27
1. dbodarnea............da (M, 1)..................da (1)...............da (1)
2. ferrari..................da (M, 1)..................da (1)...............da (1)
3. Razvychi..............nu............................nu...................da(1)
4. dromi99................nu...........................da (1)...............da (1)
5. bskmiki................da(M, 1, S sau XS, 1).....da(1) ...............da (1)
6. andy...................nu...........................da(1)..................nu
7. Shade.................nu...........................da(1)..................da(3)
8. YO (TOXXIC).........nu................da(1)albastra cu scris alb.......da(1)
9. gardien_fury.........da(1,L)..........da(1)albastra cu scris alb.......nu
10. Geronimo ...........da (M, 1)..................da (1)...............da (10)
11. Shine.................da (XL).....................nu....................da (5)
12. Sexyrat..............da (XXl)....................da(1)...............da (10)
13. CJ-07-SRX..........da (L).......................da(1)...............da (2)
14. Simona...............da (M, 1)..................da(1)................da(1)
15. alinp...................da(XL, 1)..................da(1)................da(1)
16. popa dorel............nu..........................da(1)...............da(1)
17. szabi4................da (L, 1 + M, 1)........ .da (1)...............da (1)
18. linkk virgil.............nu...........................nu...................da (2)
19. leonardo...............da(xxl,1)...................da(2)................da(1)
20. cristi_k1...............da(xl,1)....................da(1)................da(2)
in acest moment avem cereri:
- tricou: 14 buc
- sapca: 19 buc
- autocolant: 45 buc
astept confirmare de la furnizor pe preturi - initial, am cerut preturi pentru tiraje de cate 50 bucati pentru sepci si tricouri; este posibil ca pretul sa se schimbe (cel de personalizare)
autocolantele le dau in lucru (0.6 lei / buc)
shine, aveti posta interna la BCR? sa-ti pun plicul cu autocolantele la vreo sucursala?:) sau preferi curier cu plata la destinatar?
22 Iun 2009, 22:44
Asadar, trebuie sa indrept jantele la masina. cele de pe fata sunt garantate, cele de pe spate maine le vad. stiti careva unde pot sa la indrept si niste preturi? pe dorobantilor, unde a fost fosta spalatorie nova mi-au cerut 80ron /janta. gasesc pret mai mic de atat? daca da, unde?
22 Iun 2009, 22:54
$1 scrie:$2sadar, trebuie sa indrept jantele la masina. cele de pe fata sunt garantate, cele de pe spate maine le vad. stiti careva unde pot sa la indrept si niste preturi? pe dorobantilor, unde a fost fosta spalatorie nova mi-au cerut 80ron /janta. gasesc pret mai mic de atat? daca da, unde?
Incearca la VSV, pe varianta manastur-zorilor chiar dupa pod
23 Iun 2009, 16:52
iti zic eu pret si loc unde se indreapta jante
oasului 93 chiar inainte de intersectia cu maramuresului pe partea stanga cum mergi spre real...
pret: 50 lei pe janta...
23 Iun 2009, 23:11
@Tox, am uitat de VSV, desi imi sunt vecini. maine dau o fuga la ei, desi ma astept la un pret destul de mare.
@Miki: 30 ron pe bucata economie la prima strigare. nu e rau.