de green_mondeo » 23 Oct 2007, 23:58
Salutare tuturor!
Sunt Laurentiu, mandru proprietar de Mondeo II din '98. Supermasina ea saraca numai ca eu m-am gandit ca ar fi bine s-o busesc putin. S-a intamplat acum mai bine de o luna jumate, adica exact de ziua mea, pe 8 8 septembrie, cu largul concurs al Politiei Romane, adica al proastei organizari a traficului pe Autostrada Soarelui.
Cu prima ocazie va povestesc mai pe larg.
Inteleg ca prima ocazie ar fi pe 27 octombrie numai ca iarasi ceva ma impiedica sa ajung la rendez-vous: pe 27 trebuie sa particip la 2 nunti (!!!)
Dar cu prima ocazie ma revansez, adica particip impreuna cu dragutul Mondeo care sper pana la data respectiva sa fie gata reparat pentru ca acum nu e.
Masina e in service la CSD si-mi pare rau ca n-am participat la intalnirea de acolo din 6 octombrie. Totusi, sambata trecuta am dat o tura pe la ei si dnul Lucian Murariu dupa ce mi-a aratat propria masinuta care astepta cuminte sa fie vopsita mi-a facut si un tur al service-ului su tot cu prezentarea de rigoare.
Avand in vedere ca pe langa reparatia facuta pe Casco o sa mai rezolv pe banii mei cateva fleacuri, inteleg ca mi-ar prinde bine un sticker ClubFord.
De aceea vin si intreb: cine se ocupa de asa ceva?
Merci anticipat si pe curand, sper la urmatoarea intalnire sa nu mai intervina nimic.
Laur