Arhiva
Ford-Party @ 7 Dec @ Becker Brau Live @ ora 22
Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Moderator: Automatistul
de badd0gg » 01 Dec 2007, 01:47
Daca vin mai multi nu stiu daca o sa poata intra, la intrare nu-ti taie bilet pana nu le spui pe ce nume ai rezervare (deci presupun ca tre` sa stiti numele domnului Officer
) si apoi te conduce o fatuca la masa la care ai rezervare. Daca vin mai putini nu cred ca se supara nimeni.. oricum din cate am observat eu nu prea-ti rezerva cat ai cerut ci un pic mai putin.. asa ca daca vine toata lumea va fi un pic de "inghesuiala".
Daca nu e vreo seara speciala (lansarea vreunui album sau altceva) va canta trupa Asha - baga numai oldies si fac atmosfera frumoasa.
Ospatarii ajung destul de greu la mese si cam "umfla" notele de plata.. ce sa mai povestesc despre asta, legat de ei am aceeasi parere cu cei de-. De observat ca doar de ospatari se plange toata lumea!
Tot ce am zis e din experienta proprie dintr-o sambata de-acum 2 saptamani cand am iesit cu colegii de serviciu.
As fi vrut sa vin si eu dar nu stiu daca pot pe 7..
Dixtractie placuta!

Daca nu e vreo seara speciala (lansarea vreunui album sau altceva) va canta trupa Asha - baga numai oldies si fac atmosfera frumoasa.
Ospatarii ajung destul de greu la mese si cam "umfla" notele de plata.. ce sa mai povestesc despre asta, legat de ei am aceeasi parere cu cei de-. De observat ca doar de ospatari se plange toata lumea!
Tot ce am zis e din experienta proprie dintr-o sambata de-acum 2 saptamani cand am iesit cu colegii de serviciu.
As fi vrut sa vin si eu dar nu stiu daca pot pe 7..

Dixtractie placuta!

De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori?
de tomcatmouse » 07 Dec 2007, 12:13
-
tomcatmouse - 1nsane Member
- Maşina:
de alimond » 07 Dec 2007, 19:12
[b]Ex: Ford Mondeo 2003, 2.0 TDCI[/b]
[color=#FF0000]Viata-i grea da' trece![/color]
[color=#0000BF]Nu exista blonda proasta buna de senzatii
Doar femeie cu cap care stie ce dracu vor barbatii[/color]
[color=#FF0000]Viata-i grea da' trece![/color]
[color=#0000BF]Nu exista blonda proasta buna de senzatii
Doar femeie cu cap care stie ce dracu vor barbatii[/color]