Arhiva

S-a lansat un fel de hi5 cu masini

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

S-a lansat un fel de hi5 cu masini

Mesajde melbo » 19 Feb 2008, 13:04

Constanta- 18 Februarie 2008

Melbo Network anunţă lansarea primului site de socializare online dedicat pasionaţilor de maşini din România, un spaţiu ce va răspunde nevoilor de socializare ale şoferilor din ţara noastră: http://www.*************.ro.

Site-ul va face ca interacţiunea între utilizatorii ce au interese comune să fie cât mai facilă prin intermediul grupurilor formate pe baze temelor particulare de interes.

Pasionaţii de maşini pot încarca pe site imagini cu maşina, pot vizita profilurile altor utilizatori şi pot face cunoştinţe noi. O altă caracteristică interesantă a citycars.ro este că permite căutarea şi filtrarea utilizatorilor după nenumărate criterii, altele decât cele convenţionale întâlnite pe site-urile de socializare online cu caracter general: model, marca maşină, număr de înmatriculare, an fabricaţie, capacitate cilindrica etc.

Fenomenul de socializare online înregistrează un trend ascendent al popularităţii în rândul tinerilor atât la nivel mondial cât şi în ţara noastră iar socializarea online de nişă câştigă teren în faţa site-urilor de socializare cu caracter general.

În industria mondială a publicităţii online publicitatea pe site-urile de socializare online de nişă creşte rapid pentru că aceste site-uri oferă informaţii ce face ca targetarea utilizatorilor să fie cât mai precisă. Se aşteaptă ca în acest an sumele ce vor fi investite in publicitatea pe acest gen de site-uri să crească cu 75% faţă de anul precedent şi să ajungă la 2.1 miliarde $ conform eMarketer.
În România fenomenul de socializare online este reprezentat de câteva site-uri de anvergură internaţională ce concentrează marea majoritate a utilizatorilor ce preferă acest tip de socializare. Socializarea online de nişă însă este un concept nou pentru internetul românesc, nu multe fiind site-urile ce au preferat sa abordeze acest subiect.

Melbo Network planifică ca în acest an sa lanseze o serie de site-uri de socializare online pe diferite nişe iar primul pas l-a facut cu http://www..*************..ro, site de socializare online din domeniul auto.
melbo
Incepator

Maşina: Renaul Megane 2

Re: S-a lansat un fel de hi5 cu masini

Mesajde Officer » 19 Feb 2008, 14:27

Mi-am facut si eu cont. Deja am depistat mai multe bug-uri si chestii care nu imi convin.

In cazul in care creezi un grup nu mai poti schimba imaginea. De asemenea, daca vreau sa imi pun masina in profil trebuie musai sa scriu si un numar de inmatriculare. As putea sa pun un numar "la misto" dar sunt siguri ca multi isi vor pune numarul real. Nu imi convine sa fiu partas la crearea unei baze de date toate aceste detalii.
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde Officer » 19 Feb 2008, 14:41

Mai interesant este ca nu exista optiune de stergere a contului =))
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde melbo » 19 Feb 2008, 14:42

Salut,

Bug-uri mai sunt cateva, incercam sa le rezolvam.

Cat despre faptul cu protectia utilizatorului nu stiu daca te-ai uitat, poti seta ca profilul tau sa fie vazut doar de utilizatori. Poti seta ca numarul de inmatriculare sa nu iasa la cautari. Ai multe optiuni ce privesc si respecta intimitatea utilizatorului.
melbo
Incepator

Maşina: Renaul Megane 2

Mesajde Smiley » 19 Feb 2008, 14:54

topicul se inchide, se modifica si se muta la reclama.

le: nu se mai muta deloc la reclama. melbo, daca doriti reclama pe forumul asta trimiteti un PM unui moderator si discutam de un banner-exchange sau ceva asemanator.
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Înapoi la Arhiva