Intalnire saptamanala Cluj
Doresc in acest topic sa fac o propunere celorlalti posesori de buburuze din zona Cluj, si anume:
O intalnire saptamanala in oras, intr-o zona si o la o ora prestabilite. propunerea mea este ca aceasta intalnire sa se faca in timpul saptamanii (poate unii calatoresc in weekend), la o ora de genul 20:00 - 20:30 (sa nu fie nici prea tarziu).
O sugestie pentru o prima intalnire ar fii:
- Data: Marti 15.04.2008 - mai sunt cateva zile, timp destul sa afle lumea
- Ora: 20:00 pana la 21:00 - nici prea tarziu, nici prea devreme.
- Locul: platoul Salii Sporturilor - loc de parcare suficient, camp vizual mare.
Astept parerile si comentariile voastre, propuneri de locuri si date, etc.
Adminii, daca intalnirile au loc si daca vine lumea as avea rugamintea sa faceti acest tip de topicuri Sticky, daca nu sa il stergeti (daca trebuie mutat in alta parte, please do tell). va voi anunta ce si cum. 10q
O intalnire saptamanala in oras, intr-o zona si o la o ora prestabilite. propunerea mea este ca aceasta intalnire sa se faca in timpul saptamanii (poate unii calatoresc in weekend), la o ora de genul 20:00 - 20:30 (sa nu fie nici prea tarziu).
O sugestie pentru o prima intalnire ar fii:
- Data: Marti 15.04.2008 - mai sunt cateva zile, timp destul sa afle lumea
- Ora: 20:00 pana la 21:00 - nici prea tarziu, nici prea devreme.
- Locul: platoul Salii Sporturilor - loc de parcare suficient, camp vizual mare.
Astept parerile si comentariile voastre, propuneri de locuri si date, etc.
Adminii, daca intalnirile au loc si daca vine lumea as avea rugamintea sa faceti acest tip de topicuri Sticky, daca nu sa il stergeti (daca trebuie mutat in alta parte, please do tell). va voi anunta ce si cum. 10q
Luni, 3 mai 2010, in jurul orei 08:42AM, pe Calea Turzii, sensul de coborare, a fost gasita o groapa in asfalt. Dimensiunile acesteia sunt de 25x30cm, cu o adancime medie de 5,5cm. Prezinta urme de cauciuc si uzura pe margini. Rugam proprietarul sa contacteze CNADNR, Politia Rutiera sau Primaria Cluj in vederea returnarii.
-
Shade - Gold Member
- Maşina: Ka 1.3i 60CP
- VIN: WF0BXXWPRB3J47700