[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_content.php on line 679: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4752: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4754: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4755: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4756: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3887)
ClubFord • Vezi subiect - Braila Curse .. Vineri-Sambata-Duminica

Arhiva

Braila Curse .. Vineri-Sambata-Duminica

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Braila Curse .. Vineri-Sambata-Duminica

Mesajde SorinFord » 18 Apr 2008, 15:15

Stiu ca nu mi-am dat seama ... este cam tarziu ptr a posta. ...
este vreun fordist... din Galati - Braila care vine maine ... sa vizioneze.. nu sa participe .... astept poate totusi este cineva activ... id-ul meu este : sorglro ... ma gasiti acolo
VINERI ORA 18:00 RALIU BRAILA
SAMBATA ORA 11:00 DRIFT-FREESTYLE
DUMINICA ORA 11:00 SPRINT ...
salutare...
o mana pe volan, una pe schimbator un ochi pe adversar altul la semafor, inima pulseaza, dreptul accelereaza, lumina verde a semaforului declanseaza si pleci...
SorinFord
Ford Freak

Maşina:

Re: Braila Curse .. Vineri-Sambata-Duminica

Mesajde SorinFord » 16 Mai 2008, 13:27

off topic :) .. sa se stearga ...
scuze ...
au fost ... :( .. nici un ford oricum :(
o mana pe volan, una pe schimbator un ochi pe adversar altul la semafor, inima pulseaza, dreptul accelereaza, lumina verde a semaforului declanseaza si pleci...
SorinFord
Ford Freak

Maşina:

Înapoi la Arhiva