Da, ciudata faza... Am incercat sa intru si eu pentru ca auzisem de "llegal racing" si am vrut sa vad daca mergeti. Am ajuns si eu acolo cu prietenul meu cu Mondeo si ... surpriza! Te-am vazut ray!

Felicitari pentru curse: prima ai castigat-o, nu? Oricum important e ca ai participat si oamenii au putut admira o masina care arata super. Cred ca l-am vazut si pe Mihalcea care era la 10 m in dreapta mea. Cred ca el era

.
Galerie am facut (ei si inca 5 amici) pentru 3 masini: Focusul lui Ray, un Seat al unei tipe (pe care l-a condus slabut prietenul) si un Volo S60 cu aproape 200CP al unui amic - masina care a si castigat la categoria ei.
Volvo s-a tras de 2 ori cu un Astra: prima oara a castigat astra pentru ca amicul meu s-a bucurat atat de tare ca a plecat bine incat de emotie nu a mai nimerit viteza a 3-a

; a doua oara a castigat Volvo, cel de pe astra sustinand ca acum el nu a nimerit viteza.
Super. Imi pare rau ca nu v-am vazut ca stateam si noi mai multi mai schimbam o vorba. Asta e! Data aviatoare....