Arhiva

Intilnire CLAUDIU DAVID - pilot teste TOP GEAR & WRC!

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Intilnire CLAUDIU DAVID - pilot teste TOP GEAR & WRC!

Mesajde Ludicass » 25 Aug 2008, 12:07

Simbata, 6 Septembrie 2008, pe pista de karting Bacau, va avea loc o intilnire cu pilotul profesionist Claudiu David! http://www.claudiudavid.ro/

Claudiu David, pilot profesionist, pilot de teste TOP GEAR, pilot de raliu participant in WRC si in campionatul national - campion national si vice-campion national, participant in raliul Japoniei, raliul Argentinei, raliul Marii Britanii, cistigator al Dodge Viper Cup la Bucharest Challenge 2007 vine la Bacau la o intilnire speciala cu pasionatii de auto.

Intilnirea include discutii libere despre pilotaj si automobilismul sportiv, demonstratii pilotaj facute de Claudiu (posibil si de unul din instructorii de la scoala lui de pilotaj). Demonstratiile si lectiile de pilotaj se vor face cu masinile participantilor. Numarul de participanti este limitat pentru a putea avea timp fiecare sa ne dam pe pista cu Claudiu.. 15 locuri din care 5 sint deja rezervate. Taxa de participare este de 200 ron/persoana.

Pentru detalii va rog sa ma contactati la nr 0745.45.45.45 sau id mess dinupancescu

Deschid mai jos o lista cu cei care doresc sa participe (va reamintesc, locurile sint limitate iar locul se ocupa pe principiul primul sosit-primul servit). Conditia de rezervare si inscriere presupune achitarea a 50% avans din suma totala.

LISTA PARTICIPARE "VREAU SA FIU COPILOTUL LUI CLAUDIU DAVID!"!:)

1. Ludicass - Fiesta ST
2. Bogdan - Skoda RS
Eveniment: 1 zi alaturi de ISTVAN SOOS!
pilotul ISTVAN SOOS cu SUBARU STI pe circuitul de karting de la Bacau!

http://www.youtube.com/watch?v=xlztDV1S ... r_embedded
Ludicass
1nsane Member

Maşina: Fiesta ST 2.0 150cp

Re: Intilnire [b]CLAUDIU DAVID [/b]-pilot teste TOP GEAR & WRC!

Mesajde Ludicass » 25 Aug 2008, 12:18

Pentru cei care mi-au cerut detalii despre Claudiu David si ce dorim sa organizam la Bacau, va rog click:

aici: http://www.youtube.com/watch?v=Bc8ZEvZm0QQ

aici: http://www.youtube.com/watch?v=rnPTENGocQY

aici: http://www.youtube.com/watch?v=ryLIs5h1Z4M (chiar pe pista de la Bacau)

aici: http://www.youtube.com/watch?v=8Rbml5mjTBo (copilot Doru Sechelariu)

1. Ludicass - Fiesta ST
2. Bogdan - Skoda RS
3. ......

Ludicass
1nsane Member

Re: Intilnire [b]CLAUDIU DAVID [/b]-pilot teste TOP GEAR & WRC!

Mesajde bmarianr » 25 Aug 2008, 14:17

1. Ludicass - Fiesta ST
2. Bogdan - Skoda RS
3. Razvan - Fiesta ST
Fiesta ST - Atom Ant
http://www.clubul-auto.ro
bmarianr
Member

Maşina: Ford Fiesta ST 2007 2.0 150 CP

Re: Intilnire CLAUDIU DAVID - pilot teste TOP GEAR & WRC!

Mesajde VIPER » 25 Aug 2008, 18:50

Am sters ultimul mesaj. Avertizez pe aceasta cale ca orice alt mesaj care deraiaza de la topic va fi sters fara discutie. Poate unii nu au auzit, dar altii cu siguranta au auzit de Claudiu si de performantele sale. Hai sa fim mai civilizati!
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Mondeo Mk3 2.0TDCi 2002 Superchipped
Focus Mk3.5 1.5TDCi 120CP PowerShift 2017
Imagine
VIPER

Maşina: Ford Focus Mk3.5, 1.5 TDCi, Titanium

Mesajde Ludicass » 25 Aug 2008, 21:21

Viper... nu stiu ce continea mesajul sters de tine dar banuiesc ca ai avut motive intemeiate sa-l stergi. Ma intreb, oare de data aceasta ce o mai fi avind unii de comentat pe marginea acestui eveniment? Oricum nu ma mai surprinde nimic.. s-a lasat cu discutii si comentarii in urma fiecarei actiuni initiate de mine, fie ea distractie sau umanitara. M-ar mira daca nu ar iesi discutii... :)

Revenind la evenimentul de la Bacau, de simbata, 06 septembrie 2008 care-l are ca invitat pe Claudiu David

ATENTIE: nu este vorba de curse de masini sau curse intre noi, cu masinile noastre. Pe pista va intra, pe rind, numai o singura masina! Actiunea se desfasoara respectindu-se elementele de siguranta impuse de un asemenea eveniment. Scopul actiuni e de a invata cum sa stapinim caii putere, cum sa reactionam in situatii limita, cum sa ne conducem masinile in deplina siguranta. Unul dintre subiectele in discutie va fi cu siguranta Defensive driving, Claudiu fiind un expert in tehnicile "defensive driving".

Up-date la lista:

1. Ludicass - Fiesta ST
2. Bogdan - Skoda RS
3. Razvan - Fiesta ST
4. Alecsanco - Fiesta Ghia
5. Emil - Opel Vectra 1.8
6. .....

Aproape confirmati, 1 foarte bun prieten al meu, 1 prieten al lui Razvan si colegul forumist Turbo!

SHOW MUST GO ON!

Ludicass
1nsane Member

Mesajde VIPER » 25 Aug 2008, 22:32

Ce nu a inteles cel pe care l-am "sters" e ca un nume mare nu se naste peste noapte, el trebuie antrenat... Iar Claudiu a demonstrat ca are potential. Dar daca dam cu pietre in cei ce inca sunt in crestere, nu o sa avem niciodata nume mari acolo sus...
"Coming together is a beginning; keeping together is progress; working together is success." - Henry Ford
Imagine
VIPER

Mesajde Ludicass » 25 Aug 2008, 23:10

Viper.. multumesc de sustinere! :)

Nu vreau polemici, discutii controversate pe tema acestui eveniment. Cine doreste sa participe e binevenit sa petreaca o zi in compania unuia dintre cei mai buni piloti romani ai momentului. Cine nu e interesat, il rog sa se abtina de la comentarii. Nu ma intereseaza parerile personale ale unora sau altora despre acest eveniment, de ce Claudiu David, de ce nu altcineva. E un eveniment privat, exclusivist, in care eu am pus foarte mult suflet si efort financiar. Ocazia aceasta este una foarte rara, pasionatii vor sti sa aprecieze efortul meu si ii multumesc lui Claudiu ca a acceptat invitatia mea!

Vreau sa mai adaug doar atit. Revista PRO MOTOR a organizat recent un concurs la care au participat citeva mii de persoane avind ca mare premiu O ZI CU CLAUDIU DAVID SI AUDI R8! Din miile de participanti, un singur cistigator se va bucura de acest privilegiu! Eu nu am reusit sa va ofer un Audi R8 dar vi l-am adus pentru o zi, in carne si oase, pe Claudiu David :)

Click aici: http://www.promotor.ro/concurs/concurs- ... id-2836550

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Black Cat » 26 Aug 2008, 10:21

Ludicass FELICITARI! =D> =D> =D>
Imi pare rau ca nu voi putea fi si eu prezent la intalnirea cu Claudiu :( , care este un pilot foarte bun si talentat.
Inca odata FELICITARI!
CJ-17-LDG
Black Cat
1nsane Member

Maşina: C-Max 1.0 ecoboost, 125CP, 2015 & Ford Ka 2010, 1.2 L

Mesajde Ludicass » 26 Aug 2008, 21:10

Cat.. multumesc de gindurile bune. :)

Despre valoarea lui Claudiu, nu cred ca mai e nevoie de comentarii. Un simplu search pe google sau u tube ar rezolva totul. La 26 de ani cistiga titlul de campion national in 2004 si 2005 in N1.6. Este oficial pilot de teste TOP GEAR (varianta romaneasca a lui STIG). Este in acest moment cel mai in voga pilot roman de raliu! Si are doar 29 de ani!

Detalii despre eveniment!

Claudiu David va sosi la Bacau vineri seara! Astazi am rezolvat partea de cazare si masa pe perioada sederii lui in Bacau. Sincer, am ramas surprins cit de modest poate sa fie la capitolul acesta. Vineri seara vom organiza o cina festiva apoi vom face un tur al orasului. Simbata dimineata, ora 9.00, debut al acestei actiuni, intilnire si prezentari la pista de karting din Bacau. Dupa cafea si discutii..incepe nebunia! :D

Astazi am fost contactat de cei din conducerea pistei de karting si mi s-a acordat tot sprijinul in organizarea acestui eveniment. Mi s-a pus la dispozitie orice am solicitat, la niste preturi decente. Am aflat si de ce.. Pai nu vine Claudiu David?! :) Uite asa am aflat si de ce se agita lumea atit de tare sa ma ajute... :D Conditiile de acces pe pista si in locatia unde vom organiza evenimentul vor fi foarte stricte. Accesul pe pista va fi complet interzis pe intreaga perioada de desfasurare a evenimentului iar accesul in zona unde va avea loc intilnirea se va face numai pe baza de lista.

Cei de la pista de karting mi-au cerut acceptul sa mediatizeze acest eveniment si am acceptat. Probabil la fata locului vor fi prezenti si reprezentanti ai presei. Deh, nu au in curte in fiecare zi un pilot de talia lui Claudiu! :)

Deasemenea cei de la pista vor imagini de la intilnirea noastra anterioara pe care sa le posteze pe site, sa le foloseasca in materialele lor promotionale. Daca dintre dumneavoastra exista persoane care mai au asemenea imagini, ii rog sa -mi le trimita si mie pe mail. Multumesc anticipat! :)

Cam atit deocamdata!

Chip in taci! :)

Ludicass
1nsane Member

Mesajde zapinstein » 27 Aug 2008, 00:20

Inafara de ce e in meniul mai sus prezentat (e excelent), poti sa intri ca sofer cu masina ta pe circuit si sa alergi o perioada decenta (>= 30 min) ?
Felicitari pt eveniment, as vrea sa vin, ora de incepere ma dezavantajeaza un pic (9:00 am) cat pe toti din Bucuresti de altfel.

Astept raspunsul tau.
Ford Focus ST 2008 facelift electric orange
zapinstein
Incepator

Maşina: Focus ST Facelift 2008

Mesajde Ludicass » 27 Aug 2008, 07:23

Zapi... Cu siguranta vei putea intra cu masina pe pista sa iti faci de cap (doar sa nu o distrugi :) ). Eu tocmai pentru acest acces pe pista m-am zbatut foarte mult si sint bucuros ca l-am obtinut. :) In mod normal pista nu se inchiriaza pentru asa ceva dar dupa interventii unde trebuie am primit acceptul si in acest moment am chiar sustinerea celor din conducerea pistei. E una sa alergi intr-o parcare, pe strada, cu totul altceva sa alergi pe o pista omologata pentru concursuri internationale, cu linii drepte, cu viraje in ac de par, cu timpi oficiali, in deplina siguranta. Pista de la Bacau este numarul 1 in tara, aici vin si fac teste Posrche Romania, Skoda, etc. Claudiu David a testat pista si este foarte multuimit de ea, de conditiile pe care le ofera.

Nu iti promit ca vei avea 30 minute cap-coada la prima ora, sigur toata lumea va dori sa se dea. Dar cu siguranta vei avea suficient timp sa te "joci" pe pista pe parcursul zilei. Acesta este si motivul pentru care am ales varianta cu locuri limitate, la un pret mai ridicat. Vreau ca toata lumea sa aiba timp sa se dea pe pista, cu si fara Claudiu David. Un pret de 30-50 lei/participant dar un numar de 50 participanti ar fi transformat aceasta intilnire intr-un haos! Fiecare dintre cei care participa vrea sa aiba posibilitatea sa invete ceva, sa vada, sa puna intrebari si sa se dea pe pista!

Detalii pista aici: http://www.selenamotorsport.ro/

Legat de ora de incepere, da, e o problema pentru toata lumea. :D Din pacate nu ii pot face eu programul lui Claudiu! Ca un adevarat profesionist, el va veni special de vineri seara pentru ca simbata sa fie odihnit si in mare forma. Pot decala ora de incepere cu 1 ora sa zicem, pina stam la o cafea, luam micul dejun, punem la punct ultimele detalii si asteptam pina cind soseste toata lumea. Daca plecati la 6 din Bucuresti, sinteti la Bacau lejer la 10.00! Asa au procedat si cei care au fost data trecuta la karting.. veniti din Bcuresti, iasi, Brasov,etc. Varianta 2 ar fi sa incerc sa va rezerv cazare vineri noaptea in Bacau la un pret decent, 150 lei/noapte cu mic dejun inclus, in aceleasi conditii ca si Claudiu. Avantajul ar fi ca putem sa valorificam timpul petrecut cu Claudiu, putem iesi vineri seara toti iar simbata dimineata puteti fi odihniti. E o alta varianta pe care eu v-o pot oferi.

Tinem legatura si marturisesc ca m-as bucura sa ne intilnim! Sint curios sa vad un FOCUS ST la treaba! :)

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 27 Aug 2008, 19:37

Up-date lista:

1. Ludicass - Fiesta ST
2. Bogdan - Skoda RS
3. Razvan - Fiesta ST
4. Alecsanco - Fiesta Ghia
5. Emil - Opel Vectra 1.8
6. Turbo - BMW

Ludicass
1nsane Member

Mesajde edit » 28 Aug 2008, 17:23

nu inteleg de ce mi s-a sters post-ul.
care e problema? era la subiectul discutiei, subiect despre care mi-am spus si eu opinia. ce, trebuie neaparat sa il pup in partea dorsala pe acest ilustru anonim claudiu david?!

rog moderatorul care a sters post-ul meu sa imi explice unde este problema. ce nu era conform cu regulamentul. astept ca post-ul sa para la loc si de asemenea astept scuzele de rigoare.
nu intelg de ce se considera ca s-a deraiat de la subiect. ce daca nu am auzit de claudiu david?! nu am voie sa imi formez ulterior o opinie despre el si sa o fac publica?

da , domnule: claudiu david daca vrea sa ma cunoasca si isi doreste aceasta onoare, din pacate nu pot sa ii ofer din timpul meu ca sunt ocupat cu treaba la timisoara. ce anume nu este la subiect aici? ce este neconform cu regulamentul? asta am eu de spus la acest subiect si , este conform cu regulamentul pt ca eu aici discut de claudiu david si nu de pamela anderson.
AM AVUT Ford Focus 2 trend collection
edit
1nsane Member

Maşina: BMW 520xD G30

Mesajde adispan » 28 Aug 2008, 17:30

topic inchis pina la clarificare
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde VIPER » 28 Aug 2008, 17:30

"Flacaul" care a sters postul sunt eu. Daca ai ceva de comentat, fa-o elegant, nu cu iz de cearta! Nu iti place subiectul, il ignori, si cu asta basta! Chestia cu asteptatul postului si cu scuzele devine chiar interesanta! Mai ai astfel de propuneri? Dar un warn pentru atitudine belicoasa, te satisface? Te rog, sincer, daca ai chef de cearta, fa-o in alta parte!

P.S. daca pentru tine persoana respectiva e un anonim, atunci chiar nu mai am ce zice...

P.S. 2: "flacaul" iti mai recomanda sincer sa arunci un ochi pe aici inainte sa mai postezi: http://forum.clubford.ro/rules.php

"Membrilor le este interzisă

a) folosirea de cuvinte sau expresii de natură să aducă jigniri sau ofense altor membri;
g) postarea mesajelor nefondate şi jignitoare care au ca scop obţinerea de reacţii puternice din partea celorlalţi membri (generatoare de flame);"

Orice alt comentariu va fi sanctionat. Nu iti place, contacteaza un admin.

P.S. 3 as dori sa stiu cum un user isi mai poate edita mesajul DUPA ce altii au postat dupa el!
Imagine
VIPER

Mesajde Ludicass » 28 Aug 2008, 19:13

Mare-i gradina ...! =))

Citeva observatii...!

1. Claudiu David cit si cei implicati in organizarea acestui eveniment (administratori pista de karting, presa locala), urmaresc regulat firul discutiilor. Claudiu va fi foarte incintat ca, in calitate de invitat special, este facut de un membru al acestei respectabile comunitati virtuale "ilustru anonim" . Claudiu, imi cer scuze!

2. Moderatorii pot sa va confirme ca am ezitat sa promovez acest eveniment si pe CLUB FORD pentru ca inevitabi, aicil se ajunge din senin la discutii jignitoare. Cu ce a deranjat acest topic ?!

3. Prietene Edit.. Am marea rugaminte sa ne lasi daca subiectul nu te pasioneaza si nu prezinta interes pentru tine. Nu avem nevoie de contributiile tale si nici nu avem timp sa iti explicam cine este Claudiu David in lumea automobilistica. E de preferat ca el sa ramina in continuare pentru tine un anonim si tu pentru noi acelasi "ilustru necunoscut". Te rog sa ne mai onorezi cu prezenta atunci cind tu, in domeniul tau de activitate, vei ocupa locul 1 la nivel national, precum Claudiu, care a luat titlul de campion national nu o data, ci de 2 ori. Iti multumim pentru participare!

4. Rog moderatorii sa intervina. Am inteles ca topicul a fost inchis si s-au luat masuri. Nu vreau sa transformam acest topic intr-o disputa. Le reamintesc domnilor moderatori ca eu, pt un flame mult mai decent, fara jigniri, am luat recent un WARN!

5. Daca acest topic a deranjat si se urmareste transformarea lui intr-o disputa pentru a putea fi inchis, va rog sa nu va obositi. Il inchid eu. Deocamdata de pe forum nu avem nici o persoana inscrisa. Toti cei inscrisi au fost contactati personal de mine si sint prietenii mei.

Multumesc!

Ludicass
1nsane Member

Mesajde alexandrusavu » 28 Aug 2008, 20:06

Mie-mi pare rău că nu pot participa la această întâlnire.
Este o ocazie de a vedea up close and personal cum se șofează defensiv și multe alte chestii mișto.

David rulz vorba emokizilor pt. că este foarte talentat și eu cred că dacă ar avea un suport financiar stabil ar ajunge departe.

Eu chiar mă mir că din partea membrilor clubford.bacău nu e bătaie pe locuri. :-??
Imagine
<photo-blog actualizat bianual>
Cars :
Ford Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi ~115cp, 275Nm [90cp, 215Nm stock]
alexandrusavu

Maşina: Focus Trend CL '07 Hatch 1.6 TDCi 90CP
VIN: WF05XXWPD57U35570

Mesajde Ludicass » 28 Aug 2008, 20:39

Alex.. si eu sint surprins de multe dar sint fara cuvinte....

Onorariu unui pilot de talia lui Claudiu David pleaca de la 1000 euro pentru citeva ore. Am reusit, pentru ca ne cunoastem, sa-l conving sa vina la Bacau pentru 1 zi intreaga la un tarif sub acest pretz. Am stabilit un tarif decent de 200 lei/persoana in conditiile unui numar limitat de locuri 10-15 locuri. Desi voi fi acuzat de lipsa de modestie, eu voi achita cazarea, masa, protocolul lui din banii mei, fara sa am pretentii financiare in acest sens. Am obtinut prin relatiile mele accesul pe pista cu automobilele! Am obtinut un tarif cu super discount pentru pista... In banii astia aveti un pilot profesionist multiplu campion national plus un instructor de la scoala de pilotaj a lui Claudiu care sa va asiste, sa va arate. Aveti o pista, singura din tara, omologata pentru competitii internationale... Ce pot face mai mult???!!

Iar de primit primesc postari ca unele de mai sus de mi-e rusine sa dau ochii cu Claudiu. Asta-i calitatea unor oamenil in ziua de azi..nu poti cere prea mult!

Le multumesc tuturor celor care ma sustin prin mesaje private, pe mail sau telefonic. Stiu ca public, nu sint foarte iubit pe acest forum :D . Surprinzator, off the record, lumea insa ma apreciaza si ma incurajeaza. Eu sper ca prin initiative de genul KARTING BACAU, MOLDOVA SUB APE si acum COPILOTUL LUI CLAUDIU DAVID oamenii vor intelege ca un forum, o colectivitate, nu consta numai in a posta niste mesaje din fata calculatorului. Eu inca mai sper.. !

O seara buna tuturor!

PS: Realizatorul PRO TV GEORGE BUHNICI a fost copilotul lui Claudiu si a luat citeva lectii de condus de la acesta. Iata pe blogul lui George parerile lui despre experienta traita alaturi de Claudiu David.

Click aici: http://www.buhnici.ro/2007/12/15/noul-b ... buhniciro/

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Alma » 28 Aug 2008, 20:49

$1 scrie:$2urprinzator, off the record, lumea insa ma apreciaza si ma incurajeaza.
Foarte surprinzator :-O :))
Una peste alta mi se pare o initiativa de laudat (decat initiativa retine!).
Pacat ca e asa departe! Mi-ar fi placut sa particip si eu. :)
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde Ludicass » 28 Aug 2008, 21:07

Almanahe.. e foooooarte departe.. 3 ore si un pic de mers...! Daca pui pe pilot automat, e in linie dreapta .. numai bine tragi un pui de somn. :D

Ma bucur ca apreciezi initiativele mele..mai putin persoana. 8-} Ia incearca sa judeci persoana prin prisma initiativelor, a modului de organizare, a efortului depus, a gradului de implicare.. sa vezi la ce concluzie ajungi. Judeca dupa fapte, nu dupa aparente. ;)

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Extremero » 28 Aug 2008, 22:22

$1 scrie:$2...) eu aici discut de claudiu david si nu de pamela anderson.

Cine e Pamela Anderson? :))

Pana una-alta Claudiu e singurul pilot de la noi care a fost capabil sa se tina foarte aproape de un baiat din finlanda care se da la noi in campionat (si al carui lider si este). ;)
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008| Jeep Cherokee [KJ] | 2.8 CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
[EX - Ford Focus ST170] | [EX - Ford Focus Futura | 1.8 Zetec 16v | 2003]
Extremero
Gold Member

Mesajde bmarianr » 29 Aug 2008, 08:11

off

edit .... nici eu nu pot sa inteleg de unde atata lipsa de bun simt
Dinu organizeaza o actiune cu caracter public, poti sa participi sau nu. Dar atata timp cat nu ai nici o legatura cu ea nu inteleg cum iti permiti sa comentezi.
Intalnirea se va tine, si va fi un succes ca si celelalte si pozele/filmele vor vorbi de la sine. Din pacate atunci va fi un pic cam tarziu pentru laude ...

on

pentru cei care vor participa la intalnire, ca sa castigam timp pretios cautati filme cu el, cu "sfaturile" lui si incercati sa le aplicati ... sa avem o baza comuna de discutii, nu are rost sa o luam de la 0 (o vom face daca va fi cazul). E de preferat totusi sa avem deja intrebari, sa ne axam pe practica ...
Fiesta ST - Atom Ant
bmarianr
Member

Mesajde Alma » 29 Aug 2008, 09:09

$1 scrie:$2b]Almanahe.. e foooooarte departe.. 3 ore si un pic de mers...! Daca pui pe pilot automat, e in linie dreapta .. numai bine tragi un pui de somn. :D
Ma bucur ca apreciezi initiativele mele..mai putin persoana. 8-} Ia incearca sa judeci persoana prin prisma initiativelor, a modului de organizare, a efortului depus, a gradului de implicare.. sa vezi la ce concluzie ajungi. Judeca dupa fapte, nu dupa aparente. ;)

Stiu ca-s 3 ore! E vorba ca pierd o zi intreaga ceea ce nu-s dispus in aceasta perioada.
Din perspectiva initiativelor cat si a efortului depus pentru realizarea acestora esti ok dar cand vine vorba de interactiunea cu alte persoane... aici ai lacune si trebuie sa lucrezi la imbunatatirea acestui aspect ;)
Carputer/CarPC - 8" TFT Touchscreen, Celeron 1,2Ghz, 1024MB DDR II, 2,5" HDD 40GB SATA, M2-ATX 6-24V DC/DC 160 W
1nsane Member

Maşina: FocuS II, 2005 - 1,6 TDCi 80Kw

Mesajde Black Cat » 29 Aug 2008, 09:27

Pentru cei care intra pe acest topic si mai si citesc ce scrie pe aici si care nu au auzit de Claudiu, pentru a nu mai "bate campii" postez o scurta prezentare a carierei lui:
Claudiu David (Pilot)
Nume: David
Prenume: Claudiu
Data nasterii: 07-Dec-1978
Locul nasterii: Sinaia
Starea civila: Necasatorit(a)
Profesia: Pilot de teste TopGear si 4wd
Hobby-uri: Sporturi extreme,sky, mountain bike, filme
Debut: 2000, Raliul Brasovului

Cariera lui Claudiu David
2005 VW Polo GTI. Isi apara cu succes titlul de campion national al trofeului N1.6, in doua dintre etape clasandu-se in puncte in clasamentul general.
2004 VW Polo GTI. Constituie revelatia campionatului national. Obtine titlul categoriei N1.6 si participa la prima competitie internationala Raliul Waldviertel unde cistiga clasa N2.
2003 Renault 5 GT Turbo. Participa la campionaul national si ocupa la final locul 3 la grupa H.
2002 Renault 5 GT Turbo. Concureaza in cadrul grupei H, unde obtine doua victorii in Raliul Siromex-Baia Mare si Raliul Banatului.
2001 Opel Corsa GSI. Participa in campionatul national in cadrul grupei H.
2000 Opel Corsa GSI. Debut in raliuri in cadrul categoriei debutanti. La finalul sezonului obtine titlul de vicecampion.
1999 Dacia Nova grupa A - locul 3 clasament final general F2.
1998 Autocross.
1997 Autocross.
CJ-17-LDG
Black Cat
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 29 Aug 2008, 09:50

Marian .. o sa incerc eu zilele astea sa postez citeva linkuri utile despre activitatea si cariera lui Claudiu David! In materialul realizat de George Buhnici - Pro TV aveti citeva explicatii privind "defensive driving"!

Cat.. multumesc mult de sustinere!

Almanahe: cine ma accepta asa cum sint, e super bine! =D> Cine nu..sorry 4 him! ;) Nu ma intereseaza parerea "altor persoane" despre mine si nu fac nici cel mai mic efort sa ma schimb! Viata m-a invatat sa ma descurc singur si sa nu ma bazez pe "alte persoane" pentru ca, vorba unui prieten bun al meu evreu.. Dinu, in viata cind rizi, rid toti cu tine, cind pling, plingi singur! :D Asta nu inseamna ca nu am prieteni..s-a vazut la intilnirea de la karting..toti bacauanii care au participat sint prietenii mei. Si ce ai vazut sint doar o mica parte..! ;) Revenind, ai sa vezi cine participa la evenimentul cu Claudiu David.. tot gasca mea de prieteni plus citiva forumisti care stiau de acest eveniment inca de acum citeva luni si care nu au nicio problema cu atitudinea mea! :)

Ramin insa la parerea ca pe acest forum se vorbeste mult prea mult..si se face mult prea putin! Se gasesc mereu motive, scuze, sint multe orgolii in joc, sint mici "bisericute" cind de fapt ar trebui sa fim o comunitate, sa ne ajutam intre noi, sa iesim la o bere, la un gratar in gasca, sa ne suim toti in masini si sa plecam impreuna la munte/mare fara tot soiul de birfe, critici, etc. Cred ca asta e posibil numai intr-o comunitate virtuala ideala! Deocamdata astia sint oamenii, cu ei defilam! Unii nu au putut trece peste orgolii cind s-a pus problema ajutorarii unor semeni disperati..crezi ca o vor face acum? 8-} Scuze de offf topic! :D

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Ludicass » 29 Aug 2008, 09:56

Claudiu David

Data nasterii: 07 decembrie 1978
Stare civila: necasatorit
Profesie: pilot de teste
Debut in raliu: 2000

Victorii: Raliul Pietricica 2006, Raliul Tara Barsei 2006, la Gr H, trofeul N1,6 si o victorie de proba speciala pe zapada
Titluri: 2005, 2004 campion national in trofeul N1.6

Declaratie:
"Am avut un sezon extraordinar si nu credeam ca se va termina atat de bine pentru noi. Am castigat doua raliuri si ne-am luptat pana la final pentru titlu ceea ce a fost fantastic. As vrea sa le multumesc acum tuturor celor care m-au sustinut si sper ca in 2007 sa le pot oferi rezultate la fel de bune. "

Personale:

- imi place Pasarea Colibri, Roxette, Ducu Berti, Compact, Queen
- bautura: limonada cu miere
- mancarea: crema de legume
- hobby: sporturi extreme, ski, mountain bike, filme
- studii: facultatea de psihologie-sociologie din cadrul universitatii Hyperion, Bucuresti
- profesie: pilot de teste la TopGear si 4wd
- orasul natal: Sinaia
- inaltime: 1.72
- greutate: 65kg
- am absolvit scoala de pilotaj Open 95. Ultima serie a lui Malaut si prima a lui Stefan Vasile

Cariera:

2008
- Participare in Campionatul National de Raliuri
- Raliul Tess Brasov - Locul 2 in clasamentul general, Locul 2 in clasamentul grupei N
- Raliul Banatului Montan UCM Resita - probleme tehnice
- Raliul Hunedoarei Lukoil - probleme tehnice
- Raliul Clujului Mobil1 - Locul 1 in clasamentul general, Locul 1 in clasamentul grupei N
- Raliul Sibiului Pirelli - Locul 2 in clasamentul general, Locul 2 in clasamentul grupei N

2007
- Participare in Campionatul Mondial de Raliuri - PWRC
- Raliul Argentinei - locul 11 grupa N, locul 32 in clasamentul general
- Raliul Japoniei - locul 5 inaintea ultimei probe speciale, probleme tehnice - locul 12 grupa N
- Raliul Marii Britanii - abandon tehnic dupa prima zi a raliului
- Participare in campionatul European de Raliuri
- Raliul Waldviertel Austria - locul 8 in clasamentul general FIA
- Participare la Vodafone Bucharest Challenge in Campionatul European FIA GT3
- Locul 1 in cadrul Cupei Dodge Viper, Locul 7 in clasamentul general

2006: In primul sezon cu o masina cu tractiune integrala a reusit sa castige doua etape (Piatra Neamt si Brasov – ambele pe macadam). La finalul anului s-a clasat pe locul second in clasamentul general, la un singur punct de ocupantul primei pozitii.

2005: VW Polo GTI. Isi apara cu succes titlul de campion national al trofeului N1.6, in doua dintre etape clasandu-se in puncte in clasamentul general.

2004: VW Polo GTI. Constituie revelatia campionatului national. Obtine titlul categoriei N1.6 si participa la prima competitie internationala Raliul Waldviertel, unde castiga clasa N2.

2003: Renault 5 GT Turbo. Participa la campionatul national si ocupa la final locul 3 la grupa H.

2002: Renault 5 GT Turbo. Concureaza in cadrul grupei H, unde obtine doua victorii in Raliul Siromex-Baia Mare si Raliul Banatului.

2001: Opel Corsa GSI. Participa in campionatul national in cadrul grupei H.

2000: Opel Corsa GSI. Debut in raliuri in cadrul categoriei debutanti. La finalul sezonului obtine titlul de vicecampion.

1999: Dacia Nova grupa A - locul 3 in clasamentul final general F2.

1997-1998: Autocross

Ludicass
1nsane Member

Mesajde Black Cat » 29 Aug 2008, 10:11

Mai postez un link cu o filmare on-board de pe o proba speciala (mai exact PS Dangau 3 de la raliul Clujului 2008) pentru ca cei care n-au auzit de Claudiu sa-si poata face o parere despre cum "se da" el in concursuri.
CJ-17-LDG
Black Cat
1nsane Member

Mesajde Black Cat » 29 Aug 2008, 10:18

Ludi, daca nu pot veni :( pana la Bacau ca sa ma intalnesc cu Claudiu si cu voi, cel putin cu atat sa ajut si eu!
CJ-17-LDG
Black Cat
1nsane Member

Mesajde andoruls » 29 Aug 2008, 10:42

Impresionant =D> mi-ar placea sa particip si eu dar momentan am ceva probleme cu masinutza mea....sper sa mai fie si alte ocazii de genu...

PS: Tineti-o tot asa nu va lasati intimidati de carcotasi ...astfel de initiative mai rara vezi Mult Scucces si Felicitari!
Ford Focus Titanium Ecoboost 150
andoruls
1nsane Member

Maşina: Ford Focus 1.6 EcoBoost 150
VIN: WF0KXXGCBKBD10918

Mesajde bmarianr » 29 Aug 2008, 11:15

se pare ca sunt cateva cazuri de doritori care nu au masina sau nu se pot baza pe ea in ziua respectiva ... ma gandesc ca putem sa ne organizam in asa fel incat sa poata sa faca toata lumea cateva tururi de circuit

scopul nu e sa ne terminam masinile acolo, ci sa conducem corect ... si abia apoi tare, asa ca putem sa ne rotim si pe la volanul altor masini ...
Fiesta ST - Atom Ant
bmarianr
Member

Următorul

Înapoi la Arhiva