Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Concert Bryan Adams in parcul Izvor

19 Sep 2008, 22:21

Domnilor, cei care stiu, si cei care nu, afla acum, maine in parcul Izvor va canta Bryan Adams. Intrarea este libera :) Ora de incepere este 21:30, conform programului.

Fara a avea nici o legatura cu intalnirea de la academie, desi as fi preferat sa fi fost "implicata", pentru cine vrea si poate, maine (sambata) la orele 18:00-18:30 ne putem vedea la academie pentru o mica adunare, un suc si un concert.

Nu vreau sa atrag asimpatii, pot spune ca aceasta intalnire are un caracter mai mult personal, dar la care sunteti invitati, cei care puteti.

Rog pe cei care vor sa vina sa isi anunte participarea. Exista o "lista" de membri care vor ajunge, dar pe care nu am s-o fac publica pentru a nu perturba intalnirea de la orele 16:00.

Va salut...

Re: Concert Bryan Adams in parcul Izvor

20 Sep 2008, 08:10

eu ajung in jur de 17:00 (sa impac si capra, si varza :) ) si merg si la concert.

20 Sep 2008, 09:52

sa aduci si fetele cu tine :D ...

20 Sep 2008, 11:06

Si eu ajung pe la 17 la academie. Vin la intalnire si dupa aia imi duc verisoara de 15 ani la concert :D

20 Sep 2008, 11:26

noi (eu si khael) venim cu siguranta, inca nu stim daca cu masina sau masina & CBR :))

24 Sep 2008, 18:02

eu d c vad abia acum subiectul asta? :D

25 Sep 2008, 15:07

Lasa ca pun baietii filmuletu de la concert ;)
Subiect închis