Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Craiova - Intalniri saptamanale - Vineri ora 20:01

20 Sep 2008, 00:22

cand bem o cafea la bl moon ca la temple parca renovau ?

Re: craiova

22 Sep 2008, 07:37

pai cand ne strangem mai multi cu chef de cafea! :d
'cercam sambata-duminica asta? (27 sau 28 septembrie)

Re: Craiova

25 Sep 2008, 22:08

e si daca nu eu cu tine tu cu mine si noi amandoi sambata asta.

25 Sep 2008, 23:26

Mai sunt locuri libere?... :)

26 Sep 2008, 07:42

chiar as vrea sa ne intalnim ... nu numai pentru discutii&cafea dar chiar sunt curios sa vad mondeo 4x4! :D
@mmorut: chiar daca n-ar fi, facem noi cumva ... ne inghesuim si tot incapem ;)

26 Sep 2008, 08:49

hai sa ne vedem duminica la casa tineretului, ca tot incepe targul electro-util, in care presupun ca va expune si fordul.
vedem si masini noi, le vedem si pe ale noastre schimbam impresii. Eu as putea veni la targ in jur de ora 13 sau in jur de 16.

eu sambata nu sunt in craiova, deci sigur nu am cum sa ajung.

26 Sep 2008, 18:35

Duminica, Casa tineretului ora 13 ?
Cine mai vine? :)

26 Sep 2008, 20:52

$1 scrie:$2uminica, Casa tineretului ora 13 ?
Cine mai vine? :)

eu vin. hai sa ne intalnim la ora asta, si sa zicem ca ne gasim la "standul" ford. Daca aduc st-ul ne vedem pe langa el, daca nu pe langa kuga sau cel mai "dotat" mondeo de la prezentare.
eu imi iau o sapca albastra nike, deci poti sa ma recunosti asa.

28 Sep 2008, 17:59

Am fost acolo... Din pacate standul FORD nu exista! Dar nici nu am vazut vreo sapca albastra "NIKE"...

28 Sep 2008, 22:17

si eu am fost. pot spune ca am vazut parcate pe margine 2 forduri mondeo. unul gri deschis cu numere rosii, si cu un abtibild cu "D" lipit pe bara din spate; altul gri sobolan, cam murdar pe parti si parca pe bara fata mai evident sub numar. ambele tdci.
eu eram cu un focus albastru, care din pacate a fost avariat intr-un accident stupid in timp ce era parcat pe partea carosabila, o caruta a intrat intr-un autobuz, si din autobuz direct in masina mea :(( am farul stanga spate spart, bara sparta si multe zgarieturi pe hayon, aripa spate :(( maine ma duc la asigurator. wish me luck

29 Sep 2008, 12:46

Am trecut si eu pe-acolo dar nu am putut sa stau mult...haideti sa stabilim o zi pe saptamana si sa ramana asa tot timpu ce ziceti:D Dup-amiaza de "x" e dup-amiaza FORD :D eventual sa ne gasim si un "sediu" unde sa ne intalnim;) astept oferte
P.S.: hober aiurea accidentu' ala..lasa k te descurci u la service si o faci k noua:P
V-am salutat!

29 Sep 2008, 20:04

$1 scrie:$2aideti sa stabilim o zi pe saptamana si sa ramana asa tot timpu ce ziceti:D Dup-amiaza de "x" e dup-amiaza FORD :D eventual sa ne gasim si un "sediu" unde sa ne intalnim;) astept oferte

O idee EXCELENTA! Cu sediu deja e un fel de traditie sa ne intalnim la Temple ... dar acum fiind in renovari, ne mutam langa, la Blue Moon. (In Brazda, langa benzinaria Rafo - fosta MGM)
Ca propunere pentru dupa amiaza FORD ar fi ... vineri! sau ... miercuri :-??

29 Sep 2008, 20:37

$1 scrie:$2unul gri deschis cu numere rosii, si cu un abtibild cu "D" lipit pe bara din spate;

Ala este al meu!
Hober imi pare rau ptr. tine si masina ta! Bafta la asigurari!
Kugarth: Cred ca vineri ar fi mai bine... Eu scap mai tirziu de la serviciu in timpul saptamanii.

30 Sep 2008, 10:43

Atunci hai sa ramana vineri:D Si o ora?Ce ziceti, 8 merge?

30 Sep 2008, 11:35

eu zic ca merge ...
deci in principiu ramane in fiecare vineri la 8 la blue moon ... dar va trebui sa tinem topicul asta "sus" ca altfel riscam din cand in cand sa ne trezim singuri pe acolo :)) cel putin la inceput, pana invata lumea ce si cum.

30 Sep 2008, 18:06

:D

01 Oct 2008, 10:53

Fratzilor ma bag si eu vineri pe 3 la ora 8 la Luna Albastra ! Dar voi ziceti 8 sau 20 ?

01 Oct 2008, 11:08

$1 scrie:$2ar voi ziceti 8 sau 20 ?

:)) cred ca zicem 20:00 ;) cel putin eu la ora 20 ma refeream!

01 Oct 2008, 19:52

mai Stehane stim k tu ai vrea sa bei o cafea si dimineata la 8:D:D O bem si pe-aia dak vrei ;)

03 Oct 2008, 08:10

Pentru azi, 3 octombrie 2008, cine se anunta?

03 Oct 2008, 09:32

eu cu stefanlaza venim sigur :D

03 Oct 2008, 10:35

mmorut, iulians ... voi?
hai ca sunt curios sa vad un mondeo 4x4 :D si unul cu cutie automata :)

03 Oct 2008, 13:53

Eu ma anunt! Unde are loc intalnirea?

03 Oct 2008, 17:56

Fac tot ce pot sa vin si eu!

03 Oct 2008, 21:17

No ca am fost, ne-am intalnit, a fost ok ... s-a baut o bere cu sau fara alcool, dupa preferinte.
Ne-am strans 2 mondeo si 2 focusuri (in ordinea aparitiei: AlecZino, Kugarth, Stefanlaza, Mmorut - cu un superb mondeo cu cutie automata!).
Sper ca incepand de saptamana viitoare sa participam mai multi, sper sa apara si Iulians cu mondeo 4x4 ca deja incep sa ma tavalesc pe jos de curiozitate :D
Mita Constantin - scrie prin topic si prin semnaturi: BlueMoon - In Brazda, langa Temple sau langa Rafo (apropos, fostul Rafo ca doar ce a dat faliment ... sau a inchis pur si simplu ...)

04 Oct 2008, 12:25

$1 scrie:$2o ca am fost, ne-am intalnit, a fost ok ... s-a baut o bere cu sau fara alcool, dupa preferinte.
Ne-am strans 2 mondeo si 2 focusuri (in ordinea aparitiei: AlecZino, Kugarth, Stefanlaza, Mmorut - cu un superb mondeo cu cutie automata!).
Sper ca incepand de saptamana viitoare sa participam mai multi, sper sa apara si Iulians cu mondeo 4x4 ca deja incep sa ma tavalesc pe jos de curiozitate :D
Mita Constantin - scrie prin topic si prin semnaturi: BlueMoon - In Brazda, langa Temple sau langa Rafo (apropos, fostul Rafo ca doar ce a dat faliment ... sau a inchis pur si simplu ...)

:-O intalniri spatamanale?!?!?!?! =D>
din pacate aseara eram cu soacra-mea la plimbare si intamplator am ajuns acolo!
promit k vinerea-viitoare ajung si eu! tinem legatura!

04 Oct 2008, 16:16

Daca tinem cont ca erai cu soacra si daca punem la socoteala faptul ca la restul intalnirilor de pana acum ai participat, te iertam ... DE DATA ASTA! :P

06 Oct 2008, 12:05

Vinerea viitoare spre sa veniti mai multi oricum si acum cand ne-am intalnit a super ok !

06 Oct 2008, 22:23

Adica vinerea asta:D:D

P.S.:Sa traiasca domnu' Kugarth pt ajutorul acordat unui "fordist" :D :D Mii de multumiri ;)

07 Oct 2008, 15:08

$1 scrie:$2a traiasca domnu' Kugarth pt ajutorul acordat unui "fordist" :D :D Mii de multumiri ;)

:)) Hai man ca zice boboru' ca cine stie ce mare fapta eroica am facut! Trebuia sa facem masina ca doar tre' sa ai cu ce sa participi vineri la intalnire! :)>-
Subiect închis