Mutate de pe subiectul masinii lui ionutz
Felicitari Ionut.Masina arata f bine !!!
Apropo ''ludicass'' nu compara nici o data un passat ,o vectra sau un 407 cu o fiesta st (acolo stiu ca te duceai cu comparatia ) doar din prisma motorului mai mare de pe fiesta st.
Comparatia e CEL PUTIN deplasata ,dupa parerea mea....
St ul de pe fiesta e o masina puternica pt clasa ei...dar nu cred ca cineva din o masina de 30-35 de mii de euro s-a enerva cum zici tu doar prin prisma faptului ca a fost depasit de o fiesta
Oricum o dam in off topic si nu e bine
Felicitari Ionut si succes in continuare
Apropo ''ludicass'' nu compara nici o data un passat ,o vectra sau un 407 cu o fiesta st (acolo stiu ca te duceai cu comparatia ) doar din prisma motorului mai mare de pe fiesta st.
Comparatia e CEL PUTIN deplasata ,dupa parerea mea....
St ul de pe fiesta e o masina puternica pt clasa ei...dar nu cred ca cineva din o masina de 30-35 de mii de euro s-a enerva cum zici tu doar prin prisma faptului ca a fost depasit de o fiesta
Oricum o dam in off topic si nu e bine
Felicitari Ionut si succes in continuare
- Alex_1121
gen mini cooper, corsa opc, fiesta st, etc! Mergi, urmareste reactiile celorlati participanti la trafic si mai vorbim dupa! Vei intelege atunci cit de false sint afirmatiile tale 

De parca noua, membrilor simpli, ne pasa de avertizarile voastre, de interzicerea dreptului de a posta pe acest forum.. Si daca sintem exclusi, care e problema? Multi au renuntat deja sa mai posteze pe acest forum..! Cum bine spunea un coleg forumist care a renuntat sa mai intre pe acest forum..unii aici nu inteleg ca nu noi forumistii depindem de voi-moderatorii ci tocmai invers. Prezenta voastra ca moderatori este justificata de activitatea noastra pe forum. Nu sinteti niste Dumnezei ai forumului...! Nu ne da forumul de mincare, nu ne da forumul bani... in cel mai bun caz mai afli cite o informatie utila, ca de exemplu ce defineste notiunea de "bomba pe roti" in limbajul auto.
srry de offtopic dar nu m-am putut abtine