Sfat vinzare Ford Fiesta Ghia 1.4 TDCi 2006 80 000 km
Am nevoie de un sfat
Pot aduce din Germania o masina identica cu a mea dar doresc sa stiu daca pretul de aproximativ 7800 euro cu tva deductibil este ok pentru vinzare.
La acest pret se adauga doar taxa de mediu de 518 ron.
Datele masinii sint
Ford Fiesta Ghia 1.4 TDCi produsa in Germania August 2006 inmatriculata
80 007 km
Carte de service
Dotari (descoperite pina acum) : ABS, oglinzi pliabile electric la inchiderea masinii, inchidere centralizata, geamuri fata electrice cu impuls, geamuri tenta verzui, vopsea metalizata, aer conditionat, cutie manuala cu 5 trepte, parbriz incalzit, senzor de ploaie, senzor de lumina, faruri reglare electrica, luneta si oglinzi incalzite, oglinzi in culoarea caroseriei, scaun sofer reglabil in 4 directii, computer de bord, comenzi radio/cd pe volan, volan imbracat in piele, radio cd, 4 difuzoare, insertii cromatice in interior, air bag sofer-pasager-laterale, proiectoare.
Pot aduce din Germania o masina identica cu a mea dar doresc sa stiu daca pretul de aproximativ 7800 euro cu tva deductibil este ok pentru vinzare.
La acest pret se adauga doar taxa de mediu de 518 ron.
Datele masinii sint
Ford Fiesta Ghia 1.4 TDCi produsa in Germania August 2006 inmatriculata
80 007 km
Carte de service
Dotari (descoperite pina acum) : ABS, oglinzi pliabile electric la inchiderea masinii, inchidere centralizata, geamuri fata electrice cu impuls, geamuri tenta verzui, vopsea metalizata, aer conditionat, cutie manuala cu 5 trepte, parbriz incalzit, senzor de ploaie, senzor de lumina, faruri reglare electrica, luneta si oglinzi incalzite, oglinzi in culoarea caroseriei, scaun sofer reglabil in 4 directii, computer de bord, comenzi radio/cd pe volan, volan imbracat in piele, radio cd, 4 difuzoare, insertii cromatice in interior, air bag sofer-pasager-laterale, proiectoare.
Vand Senzor temperatura galeria admisie 3M5A-12A697-AD 30 ron.
Cazare Constanta, Cazare Mamaia, Apartamente in Regim Hotelier
Servicii de Transfer Aeroport Constanta - Bucuresti Otopeni
Vand 12 piulite pentru jante de tabla 60 ron, 0763 22 22 92.
Vand Senzor temperatura aer admisie Focus 30 ron, 0763 22 22 92, cod 3M5A-12A697-AD.
Cazare Constanta, Cazare Mamaia, Apartamente in Regim Hotelier
Servicii de Transfer Aeroport Constanta - Bucuresti Otopeni
Vand 12 piulite pentru jante de tabla 60 ron, 0763 22 22 92.
Vand Senzor temperatura aer admisie Focus 30 ron, 0763 22 22 92, cod 3M5A-12A697-AD.
- radur
- 1nsane Member