Arhiva

sunt moldovean ,ce parere aveti?

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

sunt moldovean ,ce parere aveti?

Mesajde fordexperience » 06 Feb 2009, 12:05

trebuie sa va spun de la inceput ca sunt moldovean,asta nu inseamna ca sunt partinitor :D .ce parere aveti despre moldoveni?am fost facut in diferite feluri si ma refer la legatura cu moldova daca ma intelegeti...vreau sa stiu sunt moldovenii mai altfel?aveti probleme cu ei?de ce nu exista expresia de ardelean imputit sau muntean sau ...cred ca ati inteles la ce ma refer,va multumesc
fordexperience
Incepator

Maşina: rabla

Re: sunt moldovean ,ce parere aveti?

Mesajde nepot » 06 Feb 2009, 12:12

:) Moldovean are si alte sensuri decat cei peiorativ.
Mie de ex cand am citit moldovean m-a dus gandul la E85 si la 5 ore pana la Suceava, fata de 10 ore aceiasi distanta prin Ardeal. :)
Imagine
nepot
Member

Maşina: Ford Focus Trend 2008, 1.6 TDCI - 90 caluti

Re: sunt moldovean ,ce parere aveti?

Mesajde Alen » 06 Feb 2009, 12:16

sunt de parere ca toti suntem romani, indiferent din ce zona a tarii suntem
si eu sunt moldovean, dar asta nu inseamna ca sunt (sau ma simt) inferior altora...nu e bine sa provocam discutii pe criterii etnice sau pe zone geografice, discutii care nu pot duce la nimic bun, ci dimpotriva
iti dorim bine ai venit pe forum, vad ca abia te-ai inscris si sunt convins ca ai alte probleme mult mai importante de dezbatut pe acest forum decat cea din topicul de fatza
se inchide
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Înapoi la Arhiva