Arhiva

Noile Fiesta si Ka

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Noile Fiesta si Ka

Mesajde ford81 » 10 Mar 2009, 10:25

Cred ca ar fi timpul ca moderatorii sa deschida sectiunea Fiesta7.
Duminica, cind treceam prin centru (prin Tirgu Mures), in fata Mures Mall erau expuse un Ford Fiesta si un Ka, ultimele modele. Nu era nimeni de la reprezentanta pe acolo sa faca onorurile, asa ca nu am putut sa-mi bag capul prin ele.
Din afara, Ka arata bine sub aspect estetic, ceea ce nu se poate spune de varianta anterioara. Masinuta era albastra si era tare draguta.
Fiesta arata mai bine decit Fiesta 6 in viziunea mea. Are forme mai suple si o fata mai agresiva. Era vopsita verde deschis, o nuanta ce nu cred ca o avantajeaza.
Fotografii nu am facut, ca era vreme urita.
A fost cineva la reprezentante? Au organizat si drive-test? Reactii?
ford81
Incepator

Maşina: Ford Fiesta 2006 1.3 benzina

Re: Noile Fiesta si Ka

Mesajde DanielArdelian2 » 10 Mar 2009, 10:29

Sectiunea este deschisa deja de ceva vreme. :)

LE: Despre drive-teste si impresii s-a discutat deja de vreo saptamana, cauta spre sfarsitul acestui topic:
viewtopic.php?f=16&t=12575
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Înapoi la Arhiva