Rally Acropolis 2009
Salutari! Ma gandesc sa merg la raliul Greciei si sunt putin in dilema in a alege intre avion si masina. De agentiile de turism m-am cam saturat si oricum, la final, pretul este mai mare cu agentia. Ca sa nu mai vorbim de avantajul de a avea o masina la dispozitie, comparativ cu a inchiria una. Pentru varianta avion, am tot cautat si cred ca varianta cea mai avantajoasa este cu Tarom, Bucuresti-Atena 150 euro de persoana, dus-intors, dupa care se ia un tren pana in Corint (vreo 6 euro dupa cate am aflat pe net) si apoi nu mai stiu cum se ajunge la Loutraki, HQ al raliului, dar ma gandesc ca un taxi sau autobuz tot se gaseste. A doua varianta ar fi cu masina si as prefera asta. Am instalat Autoroute 2007 si se da o distanta de vreo 1400 km pana acolo. Daca mai sunteti amatori de raliu, care vreti sa veniti, poate ca ar fi bine sa mai merg cu cineva. Mai ales ca am auzit ca in Bulgaria este cam nasoala semnalizarea. Ca sa nu mai vorbim de limba lor, pe care nu o inteleg.
Ca sa va dau si un exemplu dragut: anul trecut am fost la raliul Turciei si pentru a ajunge la traseele de concurs am inchiriat o bicicleta. 30 de euro pe zi!!! Si drumul a fost numai urcus. Am pedalat tot la deal si pe 40 de grade, dar a fost fain pana la urma.
Ca sa va dau si un exemplu dragut: anul trecut am fost la raliul Turciei si pentru a ajunge la traseele de concurs am inchiriat o bicicleta. 30 de euro pe zi!!! Si drumul a fost numai urcus. Am pedalat tot la deal si pe 40 de grade, dar a fost fain pana la urma.
This is the beginning of a beautiful friendship
-
ddwrc - Ford Freak
- Maşina: Ford Fiesta
- VIN: WF0JXXGAJJBD00729