Arhiva

Service indicat pentru schimbarea distribuitei!

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Service indicat pentru schimbarea distribuitei!

Mesajde dutz.auto » 11 Mai 2009, 14:22

Salut! Mi-am cumparat de curand o Fiesta din 11.2005 (model facelift 2006), adusa din Germania si as vrea sa ii schimb distributia..sa fiu sigur ca nu am probleme, deorece de curand mi a cedat cureaua de la alternator...probabil ca are mai multi km decat scrie pe bord ( 83000 )...
As vrea sa imi spuneti, cei care au schimbat pana acum distributia...service uri unde ati schimbat.o ...si cu preturile aferente! Nu caut serviceuri ford...deoarece acolo nu te lasa sa vii cu piesele tale, nu poti sa stai langa mecanici cand iti lucreaza la masina si nici calitataea lucrarii nu se ridica la preturile exagerate pe care le practica.

Astept raspunsurile voastre!
Multumesc!
Ultima oară modificat de adicristea pe 11 Mai 2009, 14:33, modificat 1 dată în total.
Motiv: E de ajuns un topic, cel deschis in sectiunea Service.
dutz.auto
Incepator

Maşina: ford fiesta 2006

Înapoi la Arhiva