Arhiva

Service ford zona Galati.. - split mihai234&Dantes warn

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Service ford zona Galati.. - split mihai234&Dantes warn

Mesajde mihai234 » 19 Mai 2009, 16:24

Cineva spunea.....nu te certa cu prostii ca te coboara la nivelul lor si te bat cu experienta.....mare dreptate a avut. Referitor la tine, stimate limbric, nu ma cunosti. Daca cu spart seminte te ocupi....problema ta, si sincer sa fiu i-mi pare rau ca am discutat in contradictoriu....nu se merita sa cobor la nivelul tau. Inteleg ca te imaginezi un fel de guru in materie auto....crezi ce doresti, nu ma intereseaza, dar atitudinea ta i-ti demonstreaza caracterul....Nu vreau sa ma laud sau sa incep o discutie off-topic dar in materie de ford in special si auto in general as putea sa dau multora lectii....crezi ce doresti. Din pacate nu sunt genul care sa stea tot timpul in fata calculatorului citind forumuri sau ziare.....prefer sa muncesc totusi...Ca incheiere folosesc un citat din N. Iorga (poate ai auzit de el...). Adevarul este ca apa rece care face rau doar dintilor stricati !
mihai234
Incepator

Maşina: Ford Mondeo
VIN: xxxxxxxxxxxxxxxxx

Re: Service ford zona Galati..

Mesajde Dantes » 20 Mai 2009, 14:18

Esti un tartan prost care nu intelege de vorba buna si cu care nu se poate discuta. Te crezi vreun zmeu , am eu grija pe alte cai de tine , nu iti fa probleme ca lumea e mica.
E ultimul post in care iti raspund , iar daca mai continui , ne intalnim la o "bere" .
Dantes

Înapoi la Arhiva