Intalnirea va avea loc sambata, 20.06, ora 11:00, parcarea de sub Tampa. Daca veniti, va rog sa fa inscrieti in lista : am sa o folosesc sa va tin la curent_________________
La chestionarul de mai sus aveti 3 optiuni :
1.
Tiparul standard : ne vedem intr-o parcare ca de obicei ....schimbam ceva impresii la fatza locului si apoi mergem gramada la vren local sa bem un suc sau o cafea si apoi fiecare isi vede de treaba lui.
2.
Gratar in natura: ne adunam in parcare .....stabilim numarul de persoane care vor fi "la masa" - strangem banul , o masina fuge la metro\selgros\real dupa carne ....restul se indreapta spre locul de campare unde vom face gratarul.
3.
Meniu de 20 ron la restaurant - terasa: Ne adunam ca de obicei dupa tiparul standard dar mergem la restaurantul unde ne-am rezervat loc. La aceasta optiune avem nevoie sa stim numarul exact de participanti pana joi ( si se mai suplimenteaza la fazta locului cu cateva meniuri ), vom plati acont la un restaurant ...si ne vor astepta cu un meniu de aproximativ 20 ron ( +\- 2 ron) identic pentru toata lumea. Ma gandesc ca acest meniu sa cuprinda o friptura cu garnitura de cartofi + salata + o cafea + un suc de 250 ml si mai negociem ca poate reusim sa bagam si o ciorba tot in acesti bani care s-o servim imediat cum ajungem acolo. Ce se doreste pe langa se plateste separat la bar ( bere, tigari, hasis, etc

)
Va rog sa votati inca o data in poll una din cele 3 optiuni expuse de mine ....si deja ar trebui sa continuam cu o lista de prezenta indiferent de rezultatul poll-ului ......lista care sa constituie deja numarul de oameni la restaurant in eventualitatea in care se va alege optiunea 3.
Bineteles ca varianta 2 si 3 se pot pune in aplicare in Bran la propunerea lu Adispan sau a lui mina 1 Mai la propunerea lui dra misu !!!
Sambata, 13 13% [ 7 ]
Duminica, 14 3% [ 2 ]
Sambata, 20 32% [ 17 ]
Duminica, 21 1% [ 1 ]
Sambata, 27 3% [ 2 ]
Duminica, 28 1% [ 1 ]
ORA 11:00 32% [ 17 ]
ORA 15:00 9% [ 5 ]
toxicristi pe 19 Iun 2009, 20:30, modificat de 6 ori în total.
Motiv: actualizare informatii si chestionar