Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

MICROCAT 2008

22 Iun 2009, 09:40

Salutare frati fordisti,
Am downloadat la un moment dat de pe net ( la indicatiile unor forumisti), programul Microcat 2008.
Acesta era in format ".nrg" si avea alaturat un filmuletz ".avi" care arata cum se instaleaza programul.
Dintr-o eroare am ratacit acest filmuletz, fapt ce face imposibila instalarea cu succes a programului.
Asadar, fac apel la voi, cerindu-va ori filmuletul, ori ceva indicatii despre cum as putea sa ma descurc fara el.

Multumiri anticipate,
Almax

Re: MICROCAT 2008

22 Iun 2009, 15:05

In primul rand fisierele .nrg sunt imagini de cd-uri. Trebuie sa ai un program de genul `Daemon Tools` cu care sa montezi imaginea cd-ului. Dupa asta intructiunile sunt simple `next` `next` `finish`.
Daca deschizand programul acesta o sa fie in rusa o sa gasesti in topicurile dedicate microcatului 2006 si 2007 intructiuni de instalare si schimbare limba. Orienteaza-te dupa microcat 2007 ca nu cred ca e mare diferenta. Eu am masina din 98-99, asa ca nu m-a interesat un microcat mai nou.
Baga un `search` si sigur o sa gasesti! ;)
Spor!

24 Iun 2009, 13:27

salut!! daca tot s-a adus vorba, de acest program..cine il are..e bun sa il puna si aici?:D

24 Iun 2009, 15:09

Salutare,
Am facut rost de filmuletul de instalare, am progrgamul pe un CD, vrea sa-l dau tuturor celor interesati dar.......nu stiu cum s-o fac.
Spuneti-mi ce trebuie sa fac si va voi urma indicatiile.

Cu stima,
Almax

24 Iun 2009, 16:15

Este deja un thread deschis pentru MicroCat.. de ce nu scrieti acolo ?
Se inchide si se muta la arhiva.
Subiect închis