Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate
Subiect închis

Miros Ingrozitor

23 Iun 2009, 11:14

Salutare tuturor. Am un Fiesta 2003 1.4 Tdci si in urma cu 2 saptamani am vrut sa-i fac igienizare instalatiei de Ac desi nu mirosea DELOC urat , dimpotriva acum daca stau sa-mi aduc aminte era cel mai curat aer din Lume :) . Dupa 2 zile de la igienizare a inceput sa duhneasca masina a...mortaciune (scuze pt exprimare dar asa mirosea).Am desfacut toata mocheta si portbagajul pt a cauta vre-un intrus decedat , am scos covorasele afara si le-am respalat cu detergent , lenor , otzet , am mai facut o data igienizarea la aceiasi firma , am lasat-o 2 zile deschisa la soare dar degeaba. E criminal mirosul. Azi auzeam niste povesti cum ca ar fi posibil sa fi urcat ceva soarece in instalatia de Ac si sa fi murit acolo... Ce spuneti ? Am mai citit si alte post-uri si nu am mai intalnit aceasta situatie... Daca nu dispare acel miros tot ce imi ramane de facut este sa-mi desfac masina pe bucati si sa o dezinfectez cu spirt. Multumesc anticipat

Re: Miros Ingrozitor

23 Iun 2009, 11:32

filtrul de polen in ce stare e ? ...de regula si ala miroase urat in combinatie cu AC-ul
Baga un caine de talie mica sau de vanatoare si sigur te v-a ajuta un pic sa identifici zona cu mirosuri.
Masculul meu de bichon maltez adulmeca hoiturile si chiar cauta sa le preia mirosul in blana lui tarandu-se pe "cadavru".
Un miros similar il produce un simplu cartof stricat. Eu am patzit-o o data cu un sac adus din carrefour din care mi-a scapat unul sub scaun si s-a inmuiat acolo.

23 Iun 2009, 11:34

1. - bine ai venit pe forum
2.- ai gresit sectiunea , aici este pentru mondeo nu pentru fiesta ( nici o problema , un moderator va face mutarea )

23 Iun 2009, 13:37

gokey, este un subiect de interes general. Conteaza ca-i fiesta sau mondeo? mondeo este setat din fabrica sa nu miroase urat in interior 5000 de ani?

23 Iun 2009, 22:46

Aici e valabila chestia aia: daca merge, nu repara! Poate sa fie si din instalatia de A/C sau din filtrul de habitaclu. Ala pute ingrozitor, mai ales daca e schimbat cu unul aftermarket (asa am obs la mine). Filtru` Ford nu prea pute cand e dus...

24 Iun 2009, 07:36

$1 scrie:$2okey, este un subiect de interes general. Conteaza ca-i fiesta sau mondeo? mondeo este setat din fabrica sa nu miroase urat in interior 5000 de ani?

Corect, dar daca am da un search am vedea ca s-a discutat problema asta de zeci de ori.

http://clubford.ro/viewtopic.php?f=62&t=26305
viewtopic.php?f=62&t=30283&p=413545&hilit=miros+urat#p413545
viewtopic.php?f=133&t=34296&p=484936&hilit=miros+urat+AC#p484936
viewtopic.php?f=54&t=17347&hilit=miros+urat+AC
viewtopic.php?f=53&t=33287&p=457514&hilit=miros+urat+AC#p457514

Si altele...

Se inchide acest topic. Va rog mult sa folositi functia de cautare, sunt anumite subiecte care sunt discutate in mod frecvent.
Subiect închis