Arhiva

Maxy vs. edit - Ce inseamna Audi?

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Maxy vs. edit - Ce inseamna Audi?

Mesajde edit » 26 Oct 2009, 22:39

maxy, arata-mi si mie testele alea de care vorbesti.
eu nu le stiu decat pe alea unde mercedes este la coada.

chiar sunt curios sa vad si alte opinii ale aceleiasi probleme.

mai adyamg, lasa-l pe maxy in pace ca el traieste in lumea in care este suparat ca vw si audi fac masini mai bune ca ale lui iar asta il irita tare si trebuie sa loveasca din toate partile.
ce naiba, faptul ca audi fac cele mai bune interioare a devenit o axioma iar el tot mai insista.
faptul ca mercedes sunt jos la sportivitate si la cifrele rezultate din masuratorile impotriva unor masini din aceeasi generatie cu ale lor este iarasi o axioma insa numai el stie contrariul dar nu ne arata si noua. or excela mercedesurile de rand la orice, insa sportivitatea este ultimul capitol.
AM AVUT Ford Focus 2 trend collection
edit
1nsane Member

Maşina: BMW 520xD G30

Re: Ce inseamna Audi?

Mesajde muzica9 » 26 Oct 2009, 23:34

$1 scrie:$26.Ce m-a dat pe spate, :-O tipul mi-a recomandat Mondeo MK4.La fel ca si testele il considera superior noului C Klasse si il pozitioneaza peste Passat B6 si ca el si-ar vinde masina sa-si cumpare Mondeo daca ar avea diferenta. :-O
Baiatul ala e la a saptea masina premium si cred ca parerea lui e una avizata.

inseamna ca este prost de bubuie. dupa 2 luni cred ca se sinucide. mondeo 4 mi se pare o petarda de masina. modul in care a fost gindita la interior, materialele folosite precum si pozitia la volan. nota 2. nu este cazul sa revin asupra detaliilor de genul: tunelul central care se curata/exfoliaza/decoloreaza. butoane care se umfla si se carora li se cojeste vopseaua. scaune fara pic de sustinere laterala.

singurul care are materiale mai ok la interior este versiunea titanium S.

prefer mondeo 3 in locul unui 4.
muzica9
1nsane Member

Maşina: FULL FARA PIELE

Mesajde Maxy » 27 Oct 2009, 01:14

$1 scrie:$2axy, arata-mi si mie testele alea de care vorbesti.
eu nu le stiu decat pe alea unde mercedes este la coada.

chiar sunt curios sa vad si alte opinii ale aceleiasi probleme.

mai adyamg, lasa-l pe maxy in pace ca el traieste in lumea in care este suparat ca vw si audi fac masini mai bune ca ale lui iar asta il irita tare si trebuie sa loveasca din toate partile.
ce naiba, faptul ca audi fac cele mai bune interioare a devenit o axioma iar el tot mai insista.
faptul ca mercedes sunt jos la sportivitate si la cifrele rezultate din masuratorile impotriva unor masini din aceeasi generatie cu ale lor este iarasi o axioma insa numai el stie contrariul dar nu ne arata si noua. or excela mercedesurile de rand la orice, insa sportivitatea este ultimul capitol.

Vai ce trist cand te imbeti cu apa rece si traiesti doar din reviste in care habar nu ai sa vezi mai mult decat niste poze, dar tu iti dai cu parerea ca deh esti un Roman care ai avut si tu un A4 de servici si vi aici sa ne demonstrezi noua cat de tare e Audi si cum numai tu poti vedea cum in toate testele ies ele pe primul loc. Ai condus vreodata si alte masini in afara de A4 ala... evident ca nu ca dupa cum se vede te-ai extaziat precum o femeie aflata la prima p*** la un amarat de A4 si ai avut impresia ca ce mare smecherie de masina era.
Ce discutie in contradictoriu pot purta cu cineva care scrie ca Ferrari(nu ma contrazice ca iti arat imediat postul) si Mercedes sunt petarde, care vede interiorul unui Bmw asemanator ca pe amarciunea lui Focus, care vorbeste pe un ton superior desi habar nu are ce vorbeste.. Maine o sa ne spui cum poate si Rollce Royce are interioare nasoale si cum un A8 e mult mai calitativ. Ok, te inteleg, ai avut un A4 pentru tine era minunea de pe lume, Audi ti se pare perfectiunea intruchipata in ochii tai iar altceva nu poti concepe insa parerile astea poti sa le spui(parerea mea) invata sa respecti si parerile altora(pentru unul ca tine e imposibil oricum) si dupa aia sa te dai mare cunoscator.
In topul de la Whatcar A4 este sub C klasse, la Autocar aceeasi poveste. Sa stii ca nu e foarte greu sa cauti pe site-urile respective aceste informatii. Eu nu ma obosesc ca pentru tine nu are rost, oricum nu ai intelege nimic.
I Felt The Difference
Maxy
Gold Member

Maşina: ex Ford Focus Titanium fl 2.0 TDCi 2008

Mesajde edit » 27 Oct 2009, 06:57

pai te-am rugat sa-mi arati toate astea concret. da-mi un link. asa iti inventez si eu povesti pana ma doare capul.

modul cum repeti obsesiv, fara sa lasi spatii , repetand aceleasi cuvinte, maxy crede-ma ca nu trebuie sa fi studiat psihologia ca cineva sa isi dea seama ca ai anumite probleme, ca treci prin stari ce nu le poti controla samd. asta este un comportament deviant al unui om ce in mod normal ar trebui ignorat.

maxy, eu doar spun cateva lucruri: ca audi nu este asa rahat cum sustii tu in fiecare post. ii caracterizeaza si lucruri de rahat insa sunt si lucruri la care sunt in top. asa este si cu bmw, vw, opel sau alt brand.
tu spui aceeasi placa, aruncand cu noroi.
te tot legi de masinile ce le-am condus eu. ti-am facut o lista anterior si ti-am aratat ca sunt aproximativ 30-40. si mercedes pe acolo si multe altele. stai linistit, pe mine ma impresioneaza putine si fapul ca am avut un a4 nu ma face sa imi doresc aceeasi masina. se va termina criza si eu voi mai urca o treapta. tu, vei ramane acolo la ford focus pt ca altceva mai mult nu poti pt ca mintea ta nu te ajuta sai ai altceva mai mult decat ceea ce iti cumpara mami pt ca esti baiat mare si papi tot.
AM AVUT Ford Focus 2 trend collection
edit
1nsane Member

Maşina: BMW 520xD G30

Maxy vs. edit

Mesajde Maxy » 27 Oct 2009, 07:48

As vrea sa ii raspund aici domnului Edit. Dragule faptul ca tu ai pupat in cur niste sefi sa iti dea si tie o masina de Doamne ajuta nu inseamna ca vei urca vreodata sau vei avansa. Eu nu mai am de 2 luni Focusul si oricum Focusul pe care l-am avut eu nu va reusi in vecii vecilor sa il cumpere un penal ca tine fara sa dea limbi in fund la cine trebuie. Ti s-a spus sipe garajul esti un om cu probleme mintale grave. Du-te pe camp sau la oricine ca oricum o discutie nomrla tu nu ai cum sa porti pentru ca mintea.... efectiv nu te ajuta. Succes cu linsul si buze uscate... o sa ai nevoie pentru urmatoarea masina :))
I Felt The Difference
Maxy
Gold Member

Maşina: ex Ford Focus Titanium fl 2.0 TDCi 2008

Înapoi la Arhiva