Arhiva

Reclamatii "Pompa de benzina"

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Reclamatii "Pompa de benzina"

Mesajde Clau_logo » 11 Noi 2009, 17:05

Salut
Rog un moderator sa mute acest post in topicul dedicat pentru mondeo pe benzina pentru ca va fii de interes acolo.
Multumesc.
Drive safely, girls prefer you in one piece!
https://www.facebook.com/groups/199901473710273/
Clau_logo
Gold Member

Maşina: Mondeo Mk3 Titanium X 2.0 TDCI

Re: Pompa de benzina

Mesajde DanielArdelian2 » 12 Noi 2009, 09:27

$1 scrie:$2alut
Rog un moderator sa mute acest post in topicul dedicat pentru mondeo pe benzina pentru ca va fii de interes acolo.
Multumesc.

Nu.
Ideea cu un topic "varza" in care se discuta despre toate, de la bujii pana la brichete, clapete si pompe de benzina nu este buna. Se ajunge in situatia cand cineva are nevoie de o informatie si cand vede un topic de 20 de pagini, renunta la a mai cauta si mai posteaza inca odata aceeasi intrebare in acel topic.

Practica ne-a demonstrat ca informatia este mai usor de regasit / utilizat in conditiile in care un topic corespunde unei probleme. Deci putem avea un topic despre pompe de benzina, cu preturi, poze, instructiuni de demontare si remontare, samd., un topic separat despre clapetele din galeria de admisie cu poze, preturi, instructiuni de inlocuire, etc. In acest fel, cand apare un user nou care intreaba un lucru care s-a discutat deja, in loc sa-l trimiti la un topic de 123 de pagini il trimiti direct la topicul referitor la problema lui.

De ce este gresit un topic de 123 de pagini? Pai uite de ce: cineva care vrea sa afle despre pompa de benzina este fortat sa treaca peste zeci si zeci de posturi care nu-l intereseaza, despre clapete si bujii, uleiuri si norme de poluare, pana ajunge la acel singur post care poate i-ar fi util, acul in carul cu fan.

Deci nu se mai muta nimic la gramada. Subiectul "Motoare de 1.8 si 2.0" este prea generic pentru a mai fi si util si reutilizabil.

Multumesc pentru intelegere.

LE:
Clau_logo,
Daca vrem sa mai recuperam ceva reutilizabil din acel topic deja prea lung, vom avea nevoie de un index, un fel de cuprins: un post care va contine linkuri catre sectiuni de interes din acel topic, grupate pe categorii. Intrucat tu esti "nashul" topicului respectiv, am sa te rog pe tine sa construiesti un asemenea index. Cred ca principalele categorii ar fi despre aprindere, despre clapetele din galeria de admisie, despre pompa de benzina, despre uleiuri. Nu ma intereseaza si nu imi foloseste la nimic faptul ca acolo s-a discutat si despre becurile din spate si despre bricheta.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde Clau_logo » 12 Noi 2009, 10:50

Salut Daniel
Eu la asta ma gandeam doar nu am avut timp sa dezvolt subiectul,plus ca m-am iritat pe un tip ce facea nazuri pe aici.
In fine eu sunt deacord cu ceea ce ai spus si o sa lucrez in weekend la asta,ca sa puteti sa il mutati si sa il coafati voi asa cum ii sta bine forumului.
Ca doar e frumos ce mama naibii,nu??? =D>
Drive safely, girls prefer you in one piece!
https://www.facebook.com/groups/199901473710273/
Clau_logo
Gold Member

Maşina: Mondeo Mk3 Titanium X 2.0 TDCI

Mesajde dantes2007 » 12 Noi 2009, 11:50

Domnule DanielArdelian2 am avut si eu neinspiratia sa spun acelasi lucru pe care l-ati spus dumneavoastra.I-am sugerat colegului nostru Dg Alexandru ca acel topic dedicat benzinarelor este prea vast si un singur topic nu poate sa cuprinda toate problemele pe care le au toate motorizarile.Dar el a considerat acest sfat pe care l-am dat ca ar fi o incercare sa ma cert cu el si ca nu as fi multumit de felul in care isi face el treaba de moderator.Ma bucur ca in sfarsit unul dintre moderatori si-a dat seama de acesc lucru.

va multumesc
dantes2007
Gold Member

Maşina: ford ka 1997,ford mondeo 2001 1.8 125 cp benzinar
VIN: 00000000000000000

Mesajde DanielArdelian2 » 12 Noi 2009, 12:12

dantes2007,

Iti inteleg frustrarea dar vreau sa stii un lucru. Si noi, moderatorii, suntem oameni. Tot efortul pe care-l depunem este pe gratis, nu avem nici un fel de profit de pe urma muncii de moderator. Fiind tot oameni si nu roboti sau programe pe calculator, se mai intampla sa avem si noi cate o zi mai proasta, te mai trezesti cu fata la cearceaf, te mai superi ca te cicaleste nevasta, te mai streseaza copiii, vecinii, samd. Pe de alta parte, zi de zi avem de a face cu tot felul de vizitatori, tot felul de oameni, unii mai linistiti, altii mai agresivi, unii mai intelegatori, altii mai rautaciosi, unii care abia asteapta sa vada o gresala ca sar sa-ti scoata ochii, samd. Asa ca daca esti deja "cu fitilul scurt, cu capsa pusa", este foarte usor sa te pierzi putin cu firea si sa reactionezi poate mai agresiv decat ar fi normal.

No acuma partea pozitiva: ClubFord nu este singurul forum pe care activez, dar de departe mi se pare ca pe ClubFord moderatorii sunt cei mai deschisi la minte si ingaduitori. Nu sunt nici ei perfecti 100% din cazuri si 100% din timp, dar scaparile moderatorilor ClubFord sunt mult mai putine decat ce vad pe alte forumuri auto.

Nu spun ca problema ridicata de tine s-a rezolvat in cel mai elegant mod posibil, dar pana la urma s-a rezolvat. Hai sa trecem mai departe, ok?
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]
DanielArdelian2

Brainiac

Maşina: Ford Mondeo 2004, Sedan, Trend, 1.8i 125 CP, pachet nefumatori.
VIN: WF04XXGBB44E42077

Mesajde dantes2007 » 12 Noi 2009, 12:34

Bineinteles ca trecem peste tot,scopul meu nu a fost o cearta scopul meu a fost rezolvarea acestei probleme.Si mai am cateva mici sfaturi.Cand un moderator inchide un topic pe motiv ca s-a mai discutat il rog sa dea si adresa acelui topic, in majoritatea cazurilor se spune ''s-a mai discutat problema,se inchide,foloseste search''.Toti care deschid un topic nou care s-a mai discutat ,nu o fac ca sa supere moderatorul.El deschide un topic nou pentru ca nu stie sa caute sau daca a cautat nu a gasit raspunsul dorit.Un forum in care membrul este multumit are parte de reclama gratuita din partea acelui membru.Un membru nemultumit face reclama negativa forumului.
dantes2007
Gold Member

Maşina: ford ka 1997,ford mondeo 2001 1.8 125 cp benzinar
VIN: 00000000000000000

Înapoi la Arhiva