Experiente personale cu Dumnezeu !
$1 scrie:$2aduedi, mai bine fa un topic in care sa ne luminezi tu pe noi.
ca zici ca stii multe.
si daca nu intelegem ceva din biblie, ne raspunzi. Direct si fara ocolisuri. ca un "spor la citit" nu mi se pare ok.
si ne spui acolo ceea ce vrei sa ne zici de fapt, iar aici nu iti permite topicul. inclusiv experientele tale si ale noastre.
ti se pare un deal fair?
Desi nu sunt de acord cu inchiderea celuilalt subiect , am hotarat sa deschid acest subiect in care fiecare sa spunem experientele personale pe care le-am avut cu Dumnezeu si cred ca asta va fi indeajuns ca sa inchida gura acelora care nu cred in exista Lui Dumnezeu si in jertfa Domnului Isus .
Iar referitor la cititul si intelesul bibliei cred ca am fost inteles gresit , am urat spor la citit pentru ca biblia nu se citeste ca oricare alta carte o data in viata , ci ea trebuie sa fie hrana spirituala a crestinului zi de zi .
Referitor la experientele pe care le-am avut din punct de vedere spiritual sunt multe de povestit si pe parcursul discutiilor pe care le vom avea voi povesti din ele .
Cred ca cel mai minunat moment din viata mea a fost acela cand Dumnezeu mi sa descoperit si pot sa spun ca a facut-o cand eram in cea mai decazuta perioada a vietii mele , traim in curvie , in minciuna , in inselaciune si multe altele dar a venit momentul hotarat de El in care , chiar daca nu o sa ma credeti , pur si simplu stiam ca stau fata in fata cu Cel ce m-a creat . Au fost momente extraordinare , simteam cat de pacatos sunt , cat de murdar dar pe de alta parte simteam si incepeam sa inteleg jertfa Lui si dragostea Lui pentru mine , simteam cum incet incet ma elibera de tot raul din mine si imi dadea pacea si dragostea Lui , pur si simplu nu ma puteam abtine din plans (uneori si barbatii mai plang) , dar era un plans de parere de rau pentru viata mea traita in pacat dar si un plans de imensa bucurie ca Domnul mi se descoperea .
Acesta e primul meu pas , acum e randul vostru!
- raduedi
- Incepator
- Maşina: Ford Focus 2005 sport break , 1.6 tdci trend