Din pacate harta nu gasesc si nici nu prea stiu sa existe vreuna. Am mai cautat o data, acum 1 an, o harta cu complexul, insa...rezultatul a fost acelasi ca acum (nul, adica).
In ceea ce priveste partea cu accesul in incinta complexului, intrarea este, asa cum a spus si maximilian, destul de piperata. Insa fiind mai multi negociem, fara nici un fel de problema. Cand ii pui omului 1 milion in mana nici nu se mai gandeste sa faca figuri

. Sau, ca alternativa, putem ocoli intrarea principala, mergand 5 km in plus, pe o ruta ceva mai dosnica. Din pacate, unul dintre acesti 5 km se efectueaza pe un drum de tara, plin de praf si destul de denivelat. Daca doriti, putem evita astfel taxa de intrare si facem si un pic de off-road in acelasi timp

.
Despre terenuri...ce pot sa va spun, fotbal sau baschet se joaca in fiecare zi de week-end, sunt nelipsit, daca nu sunt plecat din zona, despre tenis nu pot sa va spun cat costa ora de inchiriere, dar daca sunt doritori ma interesez si va spun. Atentie insa! Nu au rachete, trebuie sa veniti cu ele de-acasa. Eu am 2 rachete, noi-noute, dar nefiind vreun pui de Sampras...cum le-am luat asa au ramas, adica neatinse.
Pentru modalitatea de ajungere acolo nu trebuie sa va faceti probleme, presupun ca toata lumea stie sa iasa pe DN1, spre Ploiesti. Se merge pe acest DN1 aproximativ 20 de km, se trece de Saftica, urmeaza o bucata de vreo 2 km de drum drept, apoi ar urma Tancabesti. Nu intrati in Tancabesti, faceti dreapta inainte. Ca semn de reper ar fi o maaare antena radio, precum si camerele de luat vederi amplasate deasupra soselei (sunt camere de supraveghere, cele insotite de radar inductiv sunt doar in Balotesti, dupa Zapp). O data intrati pe acest drum (este bun dpdv calitativ), aveti de mers 11 km pana in centrul Snagovului (o intersectie destul de mare, plina de praf

), unde eu va astept. In caz ca se intampla ceva neprevazut si nu voi fi acolo (desi n-as crede), continuati deplasarea inca 3 km pe acelasi drum. Ajungeti la o cale ferata, unde faceti stanga. Inainte de cale, nu dupa. Mergeti inca aproximativ 1 km si-ati ajuns

.
Locurile de gratar sunt multe in incinta complexului, la fel si parcarile, insa pentru a sta grupati e indicat ca la 12, maxim 1, mai ales daca vremea este frumoasa, sa fim deja acolo, altfel parcarea se aglomereaza si va fi mai complicat de gasit un loc unde sa incapem toti fara probleme. Oricum, nu cred ca vom sta in parcare, ci mai degraba pe iarba, pe langa beri/sucuri/gratar.
Eu am mingii de fotbal, vreo 5, una de volei, rachete de tenis si paturi. Cine vrea sa practice alte sporturi, sa vina pregatit cu echipament adecvat

. Aprovizionarea se poate face ori din Metro Baneasa, ori din Carrefour Baneasa. NU RECOMAND varianta aprovizionarii din zona. In perioada week-end-ului magazinele raman foarte repede fara marfa, asta ca sa nu mai spun de faptul ca sunt cu 50% mai scumpe decat super-marketurile de pe langa Bucuresti.
Pentru alte detalii...va stau la dispozitie. Apelati cu incredere.