$1 scrie:$2k m-am lamurit si cu tine.Viteaz pana la proba contrarie.Si imi dau seama cat de cunoscator esti daca esti cititor de reviste.Ai un ford de 5 ani si te lauzi ca te dai numai cu golfuri.Iubesti Ford dar ai angel-eyes.Cine copiaza de la cine?In alta ordine de idei ai niste greseli gramaticale fantastice.Daca erai asa viteaz cu bolidul tau lasai numarul si luni iti dadea cu firma in cap dar de, zmei in spatele tastaturii pasarici pe sosele.O sa mai vb cand mai treci pe la mine prin cartier si poate te luminez.A fi cunoscator nu inseamna numai sa citesti reviste si mai ales daca esti revoltat impotriva plagiatului citeste Top Gear editie de Anglia si apoi citeste Romania si ai sa vezi k e un rahat.Esti un artist al penibilului si al romanismelor.Nu-ti mai lauda masina daca nu ai cu ce, din vorbe si eu am 1000 de cai si sunt zemul soselelor.Pacat ca nu vrei sa te dai ca ma tavaleam pe jos de ras uitandu-ma la tine cum te dai cu capul de volan.
Salutam
"sunt zemul soselelor" cam asta esti !
Nenea numarul meu este asta daca cunosc cifrele .... 0731312403 este destul de clar Dl zemul al soselelor ? ce este un zemul ? Ce treaba are iubirea Ford cu engels eyes? Cine a spus ca are bolid? Revista Romania nu o cunosc ... este cumva auto ? Daca ai 1000 de cp asta daca stii ce inseamna adica niste cai putere si astia uneori mai trebuiesc pusi si jos la roata , desi expresia asta nu cdred ca o cunosti ... normal ca doar esti ZEMUL SOSELELOR.......

faptul ca citesc inseamna ca si stiu ceva litere......

Ce sunt alea romanisme? Poti sa te tevalesti si pe sus ....???
"Daca erai asa viteaz cu bolidul tau lasai "
vorbesti de gramatica??? Tu ????
Nu stiu la ce te referi cand spui plagiat .....
Nu stiu la ce cartier te referi ca eu prin militari trec cam o data pe an .
Ce este aiurea , faptul ca strici un topic frumos dedicat marcii si a unora care mai si baga bani in masini ,adica in forduri si tu vii ca Becali ... si dai cu bata in topic cu diverse ..... Poate nu ai inteles aici posteaza unii care au cumparat ceva si vor sa arate ..tu ce ai facut sau cumparat ? ma rog nu conteaza este criza ...Te enervezi usor si nu spui nimic , lovesti fara directie asa la gramada ...
Poate nu ai inteles limba romana... acest topic se refera la ce modificari ai mai facut la masina TA! daca ai kia ... pleaca din.... topic , dar daca ai ford stay on toppic !!
Scuze-lor moderatori de off topic
vreau parguri de la Mihai si sunt foarte incantat de noul sound de la viper_x
off topic si scuze
Pacat ca tii cu Steaua