Prietene aveai la geamul din dreapta spate.Si sa sti ca as vrea date exacte pentru ca stiu cu ce se papa.Zi-mi cati cai(dar poza la fisa dyno) ce cuplu ai si cel mai important daca te dai luni seara cu jegul ala de kia.Nu de alta dar ma freaca si asta cu ferrariul lui tu cu mustangul tau si uite cum pic eu la mijloc.Daca ti-ai citi ce ai postat prin ianuarie(de cand zici ca iti iei jante oz pe 17) ai sa vezi ca te lauzi chiar puternic cu masina ta.Nu am auzit de Lester ca eu nu citesc Top Gear si sunt idiot.A si sa imi spui tu mogulule ce rol are un eleron ca eu sunt nestiutor
AI investit mult in masina ok, dar unii din noi cat au investit?Tu ai luat-o la mana a doua din Spania ai dat pana in 10.000 unii si-au luat-o noua cu 15.000.Asa ca am investit destul
-"laud cu masina mea si nici nu increc sa te convinjg"
-"nenea am spus mai mult de 5-10 cp cum zici"
-"pot sa-ti dai date despre cuplu dar nu cred ca stii si te intereseaza" explica si mie asta ca te-ai suparat cand ti-am zis ca ai greseli de exprimare.Daca imi dau mie cum sa nu ma intereseze?Ti-am mai zis tu zi doar daca te dai sau nu si incetez.Daca continui sa vb de mine o tin si eu asa.Deci TE DAI SAU NU TE DAI?