Arhiva

Se pot inchide geamurile automat dupa ce am inchis masina?

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Se pot inchide geamurile automat dupa ce am inchis masina?

Mesajde ionoi » 30 Aug 2010, 10:46

Salut

Vin si eu cu o intrebare.
Daca se pot inchide gemurile dupa ce am inchis masina?
La masina mea le pot inchide de pe telecomanda de pe cheie dar cred ca ar fi mult mai comod si mai cool daca s-ar inchide automat dupa cateva secunde dupa ce am inchis masina.

Multumesc
ionoi
Incepator

Maşina: Ford Mondeo 2.o TDCi
VIN: WF05XXGBB52M76111

Re: Se pot inchide geamurile automat dupa ce am inchis masina?

Mesajde verga_Cip » 30 Aug 2010, 15:46

Doar din telecomanda sau daca iti pui modul la alarma care sa faca asta. Totusi, numarul datilor in care uit geamurile deschise este infinit de mic. Asa ca, nu mi-e greu sa tin apasat butonul de la telecomanda ca sa inchid geamurile!

De asemenea, daca te-ai fi folosit de functia Cautare, ai fi vazut ca mai e un topic in care se dezbate aceasta problema.
P.S.
$1 scrie:$2acă aveţi defecţiuni sau nelămuriri cu privire la maşina dumneavoastră, vă rog să căutaţi răspunsuri sau să deschideţi un subiect nou în Secţiunea dedicată modelului dumneavoastră. Această secţiune este doar pentru generalităţi.

Se inchide si se muta la Arhiva.
verga_Cip
1nsane Member

Maşina: Ford Focus Mk2 2.0 TDCi 100 kw 2005

Înapoi la Arhiva