Arhiva

Magnum Grey '04 Mondeo MK3 2.0 TDCI Ghia Updated-split

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Magnum Grey '04 Mondeo MK3 2.0 TDCI Ghia Updated-split

Mesajde memezaur » 07 Mai 2011, 23:31

pretene ce te intreb eu si ce mi raspunzi si pe deasupra imi mai si arati semnu ala cu ciocanu! eu te am intrebat pretu cat o fost citeste mai bine inainte sa afirmi ceva! 2 la mana nu inteleg de ce te ai tot eschivat cu bara aia, ba ca nu se poate trimite ca nu ai pachetu original, ba ca nu l trimiti azi ca l trimiti maine, ba ca a doua zi zici ca imi pare rau am dat bara unui amic bun! chestii deastea nu se fac da in fine probabil tu nu ai cuvant si nici curajul sa zici omului in fata ca nu vrei sa dai bara (nu mai raspunzi la telefon si trimiti mesaje dealea ca te rog frumos nu ma mai cauta) urat din partea ta! probabil ca ai uitat ca de pasti nu aveai bani si sunai in disperare sa dai bara da sa stie lumea de pe forumu ca nu ai cuvant!
memezaur
Incepator

Maşina: mondeo 2002 tddi 155 cp

Re: Magnum Grey '04 Mondeo MK3 2.0 TDCI Ghia Updated

Mesajde chriss_tm » 07 Mai 2011, 23:40

Foarte bine spus colegu', un om fara cuvant si neserios. Asa ca aveti mare grija la cumparare/vanzare piese si nu numai de la acest individ ! E pacat ca exista altfel de oameni si trebuie sa ne lovim de ei. Ms
Ford-Go Further
chriss_tm
Ford Freak

Maşina: EX-Ford Mondeo 2004 2.0 TDci 170 cp Ghia X

Mesajde Florin_Mk3 » 08 Mai 2011, 22:08

2 stresati 8-}
Ce simpatici sunteti, bunii samariteni sa va puneti poze sa va vada lumea
Nu era locul nici timpul sa-mi stricati topicul cu ''mizerii'' de genul asta!
bara s-a vandut in alta parte cu un avantaj mai mare, v-am intrebat daca aveti pe cineva sa ia bara pentru ca curierul imi cerea cutie originala pentru a nu se rupe pe transport .Plus de asta va repet ca atata vreme cat nu a-ti fost pacaliti cu bani, gen avans sau altfel am sa va rog sa mai reflectati punct
PS Stai tu linistit ca n-am eu nevoie de bani :-t nebunule (semnu cu ciocanu??? :-?? )
Rog un moderator sa le stearga din nou mizeriile si sa fie avertizati pentru commenturi pe un topic cu alta tema :-"
Electric Blue '04 Mondeo ST TDCi HB on 18inch Ronal wheels
Florin_Mk3
Member

Maşina: Mondeo ST

Mesajde chriss_tm » 08 Mai 2011, 23:07

Si daca e asa cum zici, nu o mai intoarce. De ce ai tot promis diverse termene pentru trimiterea barei, am stabilit si pret-ul inainte de Paste, ti-am spus ca se plateste oricat transport-ul, ai tot insistat cu sms-uri ca ai nevoie de bani. Acum incerci sa te scoti, hai sa devenim seriosi si recunoaste ca ai gresit ! Si cred ca tu trebuie sa-ti pui o poza pe panoul nesimtirii.
Ford-Go Further
chriss_tm
Ford Freak

Maşina: EX-Ford Mondeo 2004 2.0 TDci 170 cp Ghia X

Înapoi la Arhiva