Arhiva

Zilele ClubFord 2011, Pareri si Comentarii. - TOTALSENDER Double

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Zilele ClubFord 2011, Pareri si Comentarii. - TOTALSENDER Double

Mesajde TOTALSENDER » 14 Iun 2011, 08:10

Dragi colegi.... nu pot sa nu va regalez cu o superba priveliste de la intalnirea anuala ZCF 2011. :D

Deci... dupa principiul o poza face cat un milion de cuvinte (sau... ma rog... nu mai stiu exact numarul =)) )...

Ma bucur ca am reusit sa-i cunosc pe Huffy (pe care-l salut si cu aceasta ocazie), pe DonGyovany (salutare de asemena, sper ca ajunsesi cu bine :D )

- imi pare rau ca nu am reusit sa schimbam o vorba cu Scorpio MK2 - WFO (eu am facut eforturi de cautare dar... na...) si cu inca un posesor de MK2 (ceva cu LEX)

cum spuneam - in coloana oficiala am fost 5 Scorpio (2 x MK1 si 3xMK2)

lume relaxata, voie buna si amuzament - speram sa se mai poata organiza si in anii urmatori
Fişiere ataşate
ZCF2011Sc.jpg
Eugen,

Vand Calculator de Confort pentru Mondeo MK3 2001 Ghia, volan stanga - (cu functia de degivrare parbriz) -100 RON !

Se restituire timbru de mediu
TOTALSENDER
1nsane Member

Maşina: Scorpio Mk I, '94, 2.0I DOHC, 115cp + GPL
VIN: WFOAXXGAGARL07091

Înapoi la Arhiva