Arhiva

Forma Cars - Satu Mare - split

Subiecte si Liste care nu mai sunt in actualitate

Moderator: Automatistul

Forma Cars - Satu Mare - split

Mesajde ionut159 » 19 Oct 2011, 17:52

$1 scrie:$2una tuturor dupa ceva vreme... unde eu sunt Director de Vanzari. ... piata isi va revenii... veti intalnii si descoperii ... vor oferii ...

Cu toate ca sunt offtopic, nu pot sa nu remarc, domnu' dany, ca un director de vanzari habar nu are de regulile gramaticale privind scrierea corecta cu unul, doi sau trei de "i". Mai conteza un i in plus sau minus atata timp cat am scos in evidenta functia scriind-o cu majuscule?
Masinile SH sunt de 3 feluri: ieftine, bune si cu km putini. Pont: 2 din 3.
ionut159
Ford Freak

Maşina: Ford Mondeo MK4 Titanium 2.0TDCI

Re: Forma Cars Satu Mare

Mesajde dany_ford » 19 Oct 2011, 18:27

Ei da bravooo! Scuze domnule nu stiam ca sunt pe un site unde din umbra un "nou Pruteanu" urmareste cati de "i" in plus sau in minus s-au pus de o persoana sau alta ori daca deranjez pe cineva cu acest lucru. Nu cred ca cei 4 de "i" pusi in graba au facut sa nu sa se inteleaga ceea ce am zis. In rest daca vrei, vorbim la subiect, iar de alte polemici sau sa urmaresc fiecare cuvant scris corect/incorect de x sau y nu am chef!
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 19 Oct 2011, 21:15, modificat 1 dată în total.
Motiv: Nu mai citati mesajul anterior. Raspundeti in topic apasand pe butonul "Raspunde", nu pe cel pe care scrie "Citeaza".
FOCUS ST 2.5T 226 CP 5 USI - BESTIA
dany_ford
Incepator

Re: Forma Cars - Satu Mare

Mesajde ionut159 » 19 Oct 2011, 19:25

Nici eu nu am chef ca atunci cand citesc un post, sa vad cum altii nenorocesc limba romana. Cei 4 "i" in plus nu au fost pusi in graba 100%. Daca ai fi pus vreunul in plus, hai doi, da, sa zicem ca mergea scuza asta, dar ai fost perseverent in a dubla i-ul final. Post-ul meu era o remarca venita ca urmare a faptului ca asemenea greseli gramaticale sunt grave, chiar daca sunt facute pe un site(care prevede prin regulament utilizarea corecta a limbii romane, a semnelor de punctuatie si a normelor ortografice) si mai ales atunci cand vin din partea unei persoane care ocupa o functie importanta in vanzari (asta daca nu ma insel presupune interactiune cu multe persoane).
Sanatate si "succesuri".
Masinile SH sunt de 3 feluri: ieftine, bune si cu km putini. Pont: 2 din 3.
ionut159
Ford Freak

Maşina: Ford Mondeo MK4 Titanium 2.0TDCI

Re: Forma Cars - Satu Mare

Mesajde dany_ford » 19 Oct 2011, 21:08

O da, da, da, am inteles. Si mai gasit chiar pe mine prin tot site-ul asta cu cele mai mari greseli gramaticale...fsst. Apreciez si am sa tin cont pe viitor de atentionare... Ori, probabil ma stii si te-am incurcat candva cu ceva. Foarte probabil. Chiar sunt curios pe cati i-ai mai atentionat cu privire la "utilizarea corecta a limbii romane, a semnelor de punctuatie si a normelor ortografice) ca erori sunt cu duiumul. Garantat pe nimeni! Da ma rog...ai zis ca incepi cu mine =D> Am sa urmaresc cu interes de acum cum vei face pe Zorro-ul limbi romane in privinta asta pe site. Chiar sunt curios.

Hopa...am gresit. Ai vazut? Am inchis citatul cu ) in loc de ". Dar e corect, ai dreptate, am nenorocit limba romana...
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 19 Oct 2011, 21:16, modificat 1 dată în total.
Motiv: Comasat 2 mesaje consecutive scrise la mai putin de 10 min distanta. Pe viitor te rog sa te folosesti de butonul "Modifica" pt. a adauga in mesajul anterior ceea ce vrei sa mai spui.
FOCUS ST 2.5T 226 CP 5 USI - BESTIA
dany_ford
Incepator

Înapoi la Arhiva