Cu Ford la munte si la mare
De ceva vreme am achizitionat un mondeo mk3 2001 1.8 110 cai break la inceput mergea in shuturi dupa ce am schimbat flanshele bujii s-a rezolvat , masina arata in interior foarte ingrijita si acum merge foarte bine si rotund , mentionez ca am mai avut 2.0 tddi 90 cai 2.0 TDCI 131 , parca aia de 131 pe diesel in 6 viteze ma baga in scaun mai puternic uneori , desi si asta imi place la nebunie cum merge nemaiavand pana acum benzina , am incercat sa merg ceva mai sportiv si cu a 2 a ajungea la 100 , mai mult de 140 nam calcat`o , dar a mers tatal meu cu ea cu 170 , sta foarte bine pe sosea mai bine ca precedenta tdci care cam batea ceva pe spate nu i-a dat nimeni de capat
Nu pot sa le zic probleme , mai mult sunt curiozitati de ale mele
Este un motor fiabil fata de 1.8 / 125 cai
Cele de 1.8 125 si 2.0 145 sunt mai fiabile si au un consum mai mic ? ( inca nam reusit sa`i fac un consum )
Mai are cineva modelul acesta de motor sa`mi spuna cum se coporta si cam cum trebuie sa schimb vitezele eu nemaiconducand benzina prea mult , precizez ca schimb vitezele la 3000 ture , a 1 a chiar 4 mii
Pe mobile am vazut ca 1.8 110 si 1.8 125 au acealasi consum , ma gandesc ca masina fiind mai grea ar trebui sa rezulte un consum mai mare cu 110 cai ?
Vreau sa stiu pareri de la cei care conduc sau au condus ceva vreme modelul acesta de motor
Nu pot sa le zic probleme , mai mult sunt curiozitati de ale mele
Este un motor fiabil fata de 1.8 / 125 cai
Cele de 1.8 125 si 2.0 145 sunt mai fiabile si au un consum mai mic ? ( inca nam reusit sa`i fac un consum )
Mai are cineva modelul acesta de motor sa`mi spuna cum se coporta si cam cum trebuie sa schimb vitezele eu nemaiconducand benzina prea mult , precizez ca schimb vitezele la 3000 ture , a 1 a chiar 4 mii
Pe mobile am vazut ca 1.8 110 si 1.8 125 au acealasi consum , ma gandesc ca masina fiind mai grea ar trebui sa rezulte un consum mai mare cu 110 cai ?
Vreau sa stiu pareri de la cei care conduc sau au condus ceva vreme modelul acesta de motor
- BahoiMums
- Ford Freak
- Maşina: Mondeo Mk4 2.0 145
- VIN: WF0DXXGBBD9P73417