Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
11 Apr 2015, 11:46
Salut mi-a suspendat politia permisul, domnul care mi-a dat amenda si mi la suspendat mi-a zis ca am drept de circulatie 15 zile si asta find pana pe 22 martie intr-o duminica, iar apoi de la ora 00:00 imi expira dovada si incep cele 30 de zile(de pieton), iar ieri cand mai aveam cam o saptamana si imi recuperam permisul imi aduce postarita un plic in care scrie ca nu am drept de circulatie dupa data de 04.04.2015( de atunci ar incepe cele 30 de zile, iar eu comform dovezi si ce mia spus politistul nu mai circul dupa date de 22 cu masina), deci as mai avea 3 saptamani de stat.Intrebarea mea este, daca este posibil sa imi suspede permisul pe 40 si ceva de zile cand domnul care mi la luat mi-a spus clar ca de pe date de 22 cand imi expira dovada incep cele 30 de zile? Ce pot sa fac daca nu vor sa mil dea cand expira cele 30 de zile, pentru ca nu mai vreau sa stau inca 3 saptamani.
17 Apr 2015, 15:44
Informatiile nu sunt complete.
In ce zi ti-a fost luat permisul ,pentru ce, si daca in ultimele 6 luni ai mai avut suspendat permisul de conducere.
17 Apr 2015, 23:42
Mi-a fost luat in data de 07.03.2015. cu dovada de circulatie 15 zile, asta find pana pe 22.03.2015, si nu am mai avut permisul suspendat pana acum. Si normal din ce mia spus politistul ca cele 30 de zile de suspendare incep din momentul in care expira dovada deci dupa data de 23 (inclusiv) iar acum cateva zile mia venit o foaie in care scria ca permisul a fost suspendat in data de 04.04.2015 pe 30 de zile (desi eu il aveam deja suspendat de 2 saptamani), si as mai avea de asteptat cam 2 saptamani si io normal miercuri pe 22 ar trebui sa il ridic.
18 Apr 2015, 14:50
Ceva nu este in regulă,ai fost la ghișeul SPR din județul tău? Cu dovada şi buletinul du-te le ghiseu SPR din cadrul IPJ că ceva nu e bine.
18 Apr 2015, 17:01
Nu am fost dar o sa ma duc miercuri cand ar trebuii sa il iau normal si daca se intampla sa imi spuna ca nu au trecut cele 30 de zile de suspendare ii explic ce sa intamplat si eventual fac o contestatie daca se poate.
02 Iul 2015, 16:53
E o greseala probabil.