Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
03 Mai 2015, 15:03
Am cumparat un generator de la practiker cluj si nu sunt multumit de el. L-am dus innapoi si nu a vrut sa-l ia innapoi pe motiv ca l-am fofolosit. Stie cinevacum trebuie procedat pt a face returul. Precizez ca generatorul l-am dus innapoi dupre 3 zile
03 Mai 2015, 20:25
daca l-ai cumparat online ("contract la distanta"), il poti returna in 10 sau 15 zile (nu mai stiu exact termenul)
daca l-ai cumparat personal, din magazin, legal ei nu pot fi obligati sa-l primeasca inapoi. poate doar daca au vreun regulament public prin care isi asuma asa ceva.
02 Iul 2015, 16:52
Ce inseamna ca nu esti multumit de el? Nu face ce scrie in specificatii? Daca l-ai ales tu gresit, ce vina au ei?
Garantia de retur se acorda doar pentru lipsa de conformitate sau daca comerciantul are o politica proprie in acest sens.
02 Iul 2015, 19:31
consum exagerat, dat de producator 1,5 l/h si consuma 2,5 l/h dar a fost trimis la garantie si acum consuma chiar mai putin decat declara producatorul