de abia acum am vazut acest topic ....
$1 scrie:$2-am uitat putin peste anunturile din barcelona si am vazute dar e foare important sa te uiti cu mare atentie la starea masini pentru ca aici e "la moda " schimbarea numarului de kilometrii
vb prostii cu schimbare nr de km
acolo un Passat de prin 2001-2002 daca are peste 200k de km il iei si la 5000-5500 fata de Germania unde chiar si la 300k de km nemtu mai are tupeul sa ceara 7000 de euro !
deci spanioli daca masina are peste 200000 pt ei nu mai are valoare
Fata de cele de Germania Focusurile/Mondeo facute in Spania nu au gram de rugina sub ele ,unele sunt usor zgariate (de la parcari) insa la motor, directie, ambreiaj sunt impecabile
Eu unul m-am lamurit cum sunt fata de cele de Ger

cel de la care am luat masina (ultima din semnatura) mi-a spus ca vin nemtii cu tirurile in Spania ca sa cumpere Ford-uri de aici si le vand in Germania mult mai scump !
in Spania sunt mult mai ieftine ca in Germania !
$1 scrie:$2Pe un alt forum am citit ca numere temporare poti obtine numai daca ai rezidenta de Spania, ceea ce este foarte nasol. La fel am citit ca asigurarea nu se poate face pe mai putin de un an. Mi-ar fi de mare folos niste informatii exacte despre toata procedura.
da asa e daca nu ai rezidenta acolo mai bine stai acasa ca nu faci nimic
si eu am adus doua masini de acolo insa am frate acolo care stie f bine limba !
nr provizorii se pot scoate de acolo dar nu merita zic eu, mai bine vi cu numerele ei si desigur cu toate actele masini !
cu asigurarea ?! e f simplu vb cu proprietarul sa iti lase asigurarea