Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
11 Dec 2008, 22:35
am o simpla intrebare.
cand vreti sa reparati masina , trebuie sa achiti o plata catre banca asiguratoare ??
intreb , deoarece eu cand vreau sa repar ceva trebuie sa achit 100 euro, dupa ce scot masina din service, dupa orice reparatie fie ea de 10 euro.
multumesc ..
Ultima oară modificat de
Alen pe 11 Dec 2008, 22:53, modificat 1 dată în total.
Motiv: mutat in sectiunea corespunzatoare
11 Dec 2008, 22:56
citeste atent contractul de asigurare CASCO
ai acolo probabil o clauza, se cheama fransiza
http://forum.softpedia.com/lofiversion/ ... 28321.htmliti explica mai in detaliu ce si cum despre aceasta fransiza
eu unul nu am fransiza la CASCO...masina e in leasing si societatea de leasing si-a facut asigurare full-casco fara fransiza, dar depinde de la caz la caz
11 Dec 2008, 23:18
pai depinde unde ti-ai facut casco-ul, daca ti-ai facut-o la hotii aia de la bcr atunci ai fransiza de 100euro
daca poti schimbat-o casco-ul la alta societate fara fransiza
12 Dec 2008, 09:44
Daca ai incheiat CASCO cu fransiza, DA platesti o parte din cheltuieli in functie de ce scrie in contract (nu am auzit de fransiza sub 100 e).
12 Dec 2008, 18:54
am casco la banca transilvania, o sa studiez site-ul de mai sus ...
asa m-am gandit si eu sa o fac pe cheltuiala mea, este doar o zgarietura pe aparatoarea roti, o sa revin cu o poza.
cand ma duc la revizia de 2500 km, o sa cer chituirea si vopsirea parti.
multumesc de raspunsuri
14 Dec 2008, 17:04
man, eu vroiam sa vad, daca la toti se procedeaza la fel .... topic inchis
multumesc de raspunsuri m-am lamurit..
14 Dec 2008, 18:12
Pai in functie de polita, de asigurator poti opta si pentru CASCO fara fransiza!
16 Dec 2008, 10:54
Da asa e cu franciza! Stiu ca la BCR si la Unita e asa.
Are un prieten de-al meu la Unita numai ca pe el l-a costat reparatia 170 milioane si i-a convenit.
In cazul asta la reparatii fff mici te poti duce la un service `de cartier`

Bafta
06 Ian 2009, 19:10
eu am casco la banca transilvania, dupa ce in primul an am prins casco fara franciza, in anul doi mi-au bagat franciza de 100 euro. in primul an nu am avut nici o dauna si in anul doi am prins o reducere insa am lovit recent si cu focusul un caine. ca atare, m-am gandit sa repar si niste zgarieturi mai vechi insa fiind vorba de doua accidente diferite, astia ma pun sa platesc doua francize. ca atare ma usureaza astia de 200 euro.
eu am platit 2360ron casco pt o valoare asigurata de 16425 euro. valoarea a fost la nivelul asta pt ca plata casco a fost facuta integral in avans.
ce spuneti, e buna valoarea de 2360 ron?