Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
17 Mar 2009, 21:38
acuma m-am trezit si eu ca peste 4 zile vreau sa ies din tara da nu pot ca proprietar pe masina e tata, si el nu-i acasa sa fac procura notariala

. in certificat scrie la obesrvatii coproprietar, dar nimic mai mult. se poate sa-mi fac alt certificat sau sa-l modifice pe asta ca sa apar eu ca, coproprietar sa pot merge pe unde mi se nazare? mersi anticipat
18 Mar 2009, 21:13
chiar nimeni nimic, nu se stie? vreau sa merg sambata la unguri, sa ma risc?
19 Mar 2009, 01:02
nu vreau sa te induc in eroare dar eu de cate ori am iesit din tara in afara de buletin nu mi-au cerut nimica si am iesit destul de des. bineinteles e experienta mea, dar cred ca poti sa mergi linistit.
19 Mar 2009, 10:29
Nu cred ca iti cere nimic la unguri... sau in UE.... eu am iesit de mai multe ori in bulgaria cu masina de firma si nu mi-a cerut nimic + ca tot cu masina de firma am fost pana in spania si numai in serbia (non-UE) am avut nevoie de imputernicire...Oricum am avut procura la noi dar asa cum am zis, nu am avut nevoie decat la intrare in serbia.
19 Mar 2009, 15:00
Fa-ti imputernicire notariala daca vrei sa fi linistit, dar nu te intreaba nici dracu; nici la accident (in tara) politia nu s-a aratat interesata daca sunt sau nu proprietar pe masina