Discuţii despre legislaţia în vigoare, codul rutier, taxe, asigurări RCA sau Casco, etc
24 Mar 2009, 01:32
Intrebare adresata celor in tema.
Cum se defineste expresia "anunt public" atunci cand ea nu este definita la inceputul unei legi?
Textul: "Autoritatea de autorizare va anunta public toti operatorii..."
La ce actiuni se limiteaza acest anunt public? Este suficient un anunt pe afisierul respectivei autoritati sau aceasta este obligata "afiesze" anuntul si in alte parti?(gen presa)
24 Mar 2009, 08:10
Din amintirile mele, tot ce înseamnă achiziţie publică trebuie anunţată în SEAP, indiferent dacă achiziţia se face prin intermediul acestuia sau nu. Apoi, de la anumite sume în sus, trebuie anunţat şi în registrul european.
24 Mar 2009, 09:29
Nu cred ca intrebarea este legata de achizitii publice ci mai degraba la normele de aplicare a legii taximetriei
24 Mar 2009, 11:34
Excat Officer, este legat de aplicarea legii 265/2007, mai exact Art 44, alin.(1) din anexa ordinului 365/2007 emis de Ministerul internelor si reformei administrative.
Anunt public?
24 Mar 2009, 12:30
Nu stiu exact daca este pe undeva definit anuntul public... cel mai sigur este sa se faca o adresa catre "autoritatea de autorizare" prin care sa se ceara explicatii. Eu interpretez anunt public ca fiind o informare prin orice mijloc public de comunicare: presa, monitor oficial, pagini de internet etc.
24 Mar 2009, 20:18
Alte idei, alte sugestii?
24 Mar 2009, 20:20
...."prin afisare la usa instantei"....