RAR-ul trebuie sa-ti corecteze gresala gratis... iti scriu pe a 2-a pagina undeva jos, la observatii VIN-ul corect si aplica o folie de securizare.
Eu am acut asa la Mondeo vechi, unde in loc de un T era scris 5. Masina fusese asa o data la ITP si schimbat si proprietarul, cu toate actele in regula

Cand am vrut s-o cumpar am vazut gresala si proprietarul de atunci le-a cerut sa rezolve problema. A 2-a zi cand am fost sa iau masina si sa facem iar actele, am vazut ca lipsea complet un caracter. Au scris iar la observatii noul VIN si au lipit inca o folie de securizare. CIV-ul fusese eliberat de RAR Timisoara, apoi a 2-a gresala urmata de corectare a fost facuta la RAR Craiova.
Cand am inmatriculat-o pe numele meu, politia a scris in talon ultima serie de caroserie, care era si corecta

Cu talonul nu stiu cum sta treaba... politia nu e de vina.. si nu cred ca au cum sa ceara banii de schimbare talon de la RAR. Deci ar trebui sa faci tu o cerere catre RAR sa-ti plateasca scimbarea talonului.
Hartiile de la CASCO si de la RCA au seria de caroserie trecuta pe ele, dar au si nr. de inmatriculare.. pana la anul cand le schimbi, cred ca e ok... dar cel mai bine suni la agentiile la care esti asigurat si ii intrebi.
Hartia aia de la ITP tine loc de ITP, numai ca nu te-a putut baga in calculator, pt. ca el a vazut ca a testat practic alta masina decat ce aveai tu in acte - dif. de VIN. Nu scrie pe ea seria de caroserie corecta ?